Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Failure when trying to start XP_server

3 posts in Windows NT Last posting was on 2000-07-27 11:12:24.0Z
Jesper Hansen Posted on 2000-07-27 08:12:48.0Z
From: "Jesper Hansen" <noone@nowhere.com>
Subject: Failure when trying to start XP_server
Date: Thu, 27 Jul 2000 10:12:48 +0200
Lines: 17
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400
Message-ID: <0CXgYP69$GA.298@forums.sybase.com>
Newsgroups: sybase.public.sqlserver.nt
NNTP-Posting-Host: 213.129.19.144
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.sqlserver.nt:1819
Article PK: 1089288

Hello there.

After installing ASE 12.0 and EBF 8954 on a 500 MHz AMD with 128 Mb ram it
is impossible to get my XP_Server running.
The errorlog or Eventviewer doesn't show anything about me trying to start
the service.
The fault I get from WinNT is: "Error 1067: The process terminated
unexpectedly"


Thanks in advance:

Jesper Hansen


Andy Price Posted on 2000-07-27 11:12:24.0Z
From: "Andy Price" <andy.price@canada.com>
References: <0CXgYP69$GA.298@forums.sybase.com>
Subject: Re: Failure when trying to start XP_server
Date: Thu, 27 Jul 2000 12:12:24 +0100
Lines: 26
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400
Message-ID: <mWLWuy79$GA.270@forums.sybase.com>
Newsgroups: sybase.public.sqlserver.nt
NNTP-Posting-Host: dyn152-ras12.screaming.net 212.49.235.152
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.sqlserver.nt:1817
Article PK: 1089285

XP_Server starts when you issue an xp command from isql, it doesn't start
manually.

"Jesper Hansen" <noone@nowhere.com> wrote in message
news:0CXgYP69$GA.298@forums.sybase.com...
> Hello there.
>
> After installing ASE 12.0 and EBF 8954 on a 500 MHz AMD with 128 Mb ram it
> is impossible to get my XP_Server running.
> The errorlog or Eventviewer doesn't show anything about me trying to
start
> the service.
> The fault I get from WinNT is: "Error 1067: The process terminated
> unexpectedly"
>
>
> Thanks in advance:
>
> Jesper Hansen
>
>
>
>


Jesper Hansen Posted on 2000-07-27 08:22:13.0Z
From: "Jesper Hansen" <noone@nowhere.com>
References: <0CXgYP69$GA.298@forums.sybase.com>
Subject: Re: Failure when trying to start XP_server
Date: Thu, 27 Jul 2000 10:22:13 +0200
Lines: 36
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400
Message-ID: <leEGpU69$GA.202@forums.sybase.com>
Newsgroups: sybase.public.sqlserver.nt
NNTP-Posting-Host: 213.129.19.144
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.sqlserver.nt:1818
Article PK: 1089287

I forgot to say that my installation is based completely on the defaults
from Sybase. My SQL.ini looks like this:

[xxxxxx]
MASTER=TCP,192.168.12.128,5000
QUERY=TCP,192.168.12.128,5000
[xxxxxx_XP]
MASTER=TCP,192.168.12.128,5005
QUERY=TCP,192.168.12.128,5005

My backup and SQL-servers run normally

Jesper Hansen

"Jesper Hansen" <noone@nowhere.com> wrote in message
news:0CXgYP69$GA.298@forums.sybase.com...
> Hello there.
>
> After installing ASE 12.0 and EBF 8954 on a 500 MHz AMD with 128 Mb ram it
> is impossible to get my XP_Server running.
> The errorlog or Eventviewer doesn't show anything about me trying to
start
> the service.
> The fault I get from WinNT is: "Error 1067: The process terminated
> unexpectedly"
>
>
> Thanks in advance:
>
> Jesper Hansen
>
>
>
>