Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

sysam not working

2 posts in Windows NT Last posting was on 2001-03-22 05:13:29.0Z
bfang Posted on 2001-03-20 23:36:39.0Z
From: bfang@broadbase.com
Date: Tue, 20 Mar 2001 18:36:39 -0500
Newsgroups: sybase.public.sqlserver.nt
Subject: sysam not working
Message-ID: <0EB04678177FEA6C0081B2B185256A15.0081B2C685256A15@webforums>
Lines: 32
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com!webforums.sybase.com!news
Xref: forums-1-dub sybase.public.sqlserver.nt:1060
Article PK: 1087662

I couldn't install the evaluation copy of ASE12.0.

The following is the error message.

00/00/0000 00:00 END ENVIRONMENT INFORMATION
00/00/0000 00:00 CONNECTIVITY ERROR: Initialization of auditinit
connectivity
module failed.
00/00/0000 00:00 INTERNAL ERROR: Unable to initialize the SQL Execution
Module.
00/00/0000 00:00 Check the log (d:\sybase\ASE-12_0\init\logs\log0000.003)
for
more information. Please make a note of this error and
contact
your Sybase representative.
00/00/0000 00:00 Exiting.
00/00/0000 00:00 The log file for this session is
'd:\sybase\ASE-12_0\init\logs\log0000.003'.
00/00/0000 00:00 Log close.


Basically, I cannot run syconfig.exe. I got the errors:

could not allocate content structure in syb_system_default_charset()
could not allocate content structure in syb_system_default_language()
could not allocate content structure in syb_system_day()
could not allocate content structure in syb_system_month()
CONNECTIVITY ERROR: Initialization of auditinit connectivity
module failed.
INTERNAL ERROR: Unable to initialize the SQL Execution Module.


TIA

Bingbiao


Jim Egan Posted on 2001-03-22 05:13:29.0Z
From: Jim Egan <dbaguru@eganomics.com>
Subject: Re: sysam not working
Date: Wed, 21 Mar 2001 22:13:29 -0700
Message-ID: <MPG.152337e96983b4ea98b1df@forums.sybase.com>
References: <0EB04678177FEA6C0081B2B185256A15.0081B2C685256A15@webforums>
Reply-To: eganjp@compuserve.com
X-Newsreader: MicroPlanet Gravity v2.30
Newsgroups: sybase.public.sqlserver.nt
Lines: 9
NNTP-Posting-Host: c1420400-b.hiland1.co.home.com 65.7.153.228
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.sqlserver.nt:1049
Article PK: 1087655

Change the system date on your machine to something in July 2001. Then rerun syconfig or
redo the install. Or, apply the latest EBF which has a corrected version of syconfig.exe.
--
Jim Egan [TeamSybase]
Senior Consultant
Sybase Professional Services

Get your free subscription to PowerTimes at http://www.powertimes.com