Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

After executing the load the testDB structure changed making test1device originally attached as data now changed to log.

2 posts in General Discussion Last posting was on 2009-06-02 22:47:15.0Z
Bhanu Prakash V Posted on 2009-05-18 15:45:53.0Z
From: Bhanu Prakash V <bvalapal@gmail.com>
Newsgroups: sybase.public.ase.general
Subject: After executing the load the testDB structure changed making test1device originally attached as data now changed to log.
Date: Mon, 18 May 2009 08:45:53 -0700 (PDT)
Organization: http://groups.google.com
Lines: 26
Message-ID: <0e1cf29e-2084-4409-9084-0141b3c4091d@z8g2000prd.googlegroups.com>
NNTP-Posting-Host: 203.197.168.166
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Trace: posting.google.com 1242661553 10175 127.0.0.1 (18 May 2009 15:45:53 GMT)
X-Complaints-To: groups-abuse@google.com
NNTP-Posting-Date: Mon, 18 May 2009 15:45:53 +0000 (UTC)
Cc: bhanuprakashv@huawei.com, saurabhk@huawei.com, sraghunandan@huawei.com
Complaints-To: groups-abuse@google.com
Injection-Info: z8g2000prd.googlegroups.com; posting-host=203.197.168.166; posting-account=skgF0QoAAADYQf8BuN0aOfiGDbZyh82D
User-Agent: G2/1.0
X-HTTP-Via: 1.1 BLRPRX01-IN
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US) AppleWebKit/530.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/2.0.172.27 Safari/530.5,gzip(gfe),gzip(gfe)
Path: forums-1-dub!forums-master!newssvr.sybase.com!news-sj-1.sprintlink.net!news-peer1.sprintlink.net!nntp1.phx1.gblx.net!nntp.gblx.net!nntp.gblx.net!border2.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!postnews.google.com!z8g2000prd.googlegroups.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.ase.general:27721
Article PK: 77008

Hi All,

I am using sybase12.5.3 , and am getting the following problem.
1)I created testDB as follows

create database testDB on data1=10,test1=5 log on log1=10,test1=5 with
override

and i loaded the testDB from the backuppath as follows

load database testDB from '/opt/sybase/testDB.dat'

after executing the load the testDB structure changed making
test1device originally attached as data now changed to log.


when we took dump of testDB the testDB was created as:
create database testDB on data1=10 log on log1=10 with override

alter database testDB on test1=5 log on test1=5 with override.


Advanced Thanks for your effort.


Cory Sane [TeamSybase] Posted on 2009-06-02 22:47:15.0Z
From: "Cory Sane [TeamSybase]" <cory!=sane>
Newsgroups: sybase.public.ase.general
References: <0e1cf29e-2084-4409-9084-0141b3c4091d@z8g2000prd.googlegroups.com>
In-Reply-To: <0e1cf29e-2084-4409-9084-0141b3c4091d@z8g2000prd.googlegroups.com>
Subject: Re: After executing the load the testDB structure changed making test1device originally attached as data now changed to log.
Lines: 39
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-1"; reply-type=original
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Windows Mail 6.0.6001.18000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.0.6001.18049
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4a25abf3$1@forums-1-dub>
Date: 2 Jun 2009 15:47:15 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1243982835 10.22.241.152 (2 Jun 2009 15:47:15 -0700)
X-Original-Trace: 2 Jun 2009 15:47:15 -0700, vip152.sybase.com
X-Authenticated-User: TeamSybase
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.ase.general:27810
Article PK: 77059

the create database must always be created as in data/log order that you had originally.
data=10
log=10
data=5
log=5


--
Cory Sane
[TeamSybase]
Certified Sybase Associate DBA for ASE 15.0

"Bhanu Prakash V" <bvalapal@gmail.com> wrote in message news:0e1cf29e-2084-4409-9084-0141b3c4091d@z8g2000prd.googlegroups.com...
> Hi All,
>
> I am using sybase12.5.3 , and am getting the following problem.
> 1)I created testDB as follows
>
> create database testDB on data1=10,test1=5 log on log1=10,test1=5 with
> override
>
> and i loaded the testDB from the backuppath as follows
>
> load database testDB from '/opt/sybase/testDB.dat'
>
> after executing the load the testDB structure changed making
> test1device originally attached as data now changed to log.
>
>
> when we took dump of testDB the testDB was created as:
> create database testDB on data1=10 log on log1=10 with override
>
> alter database testDB on test1=5 log on test1=5 with override.
>
>
> Advanced Thanks for your effort.
>
>
>