Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

46684:Failed to export PB objects

2 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2006-10-04 21:47:53.0Z
Kamui Mintara Posted on 2006-10-04 19:56:42.0Z
From: "Kamui Mintara" <kdowson@aw.ca>
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: 46684:Failed to export PB objects
Date: 4 Oct 2006 12:56:42 -0700
Organization: http://groups.google.com
Lines: 4
Message-ID: <1159991801.966973.178530@k70g2000cwa.googlegroups.com>
NNTP-Posting-Host: 207.102.21.187
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
X-Trace: posting.google.com 1159991807 9794 127.0.0.1 (4 Oct 2006 19:56:47 GMT)
X-Complaints-To: groups-abuse@google.com
NNTP-Posting-Date: Wed, 4 Oct 2006 19:56:47 +0000 (UTC)
User-Agent: G2/1.0
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322),gzip(gfe),gzip(gfe)
Complaints-To: groups-abuse@google.com
Injection-Info: k70g2000cwa.googlegroups.com; posting-host=207.102.21.187; posting-account=ZU-OJQ0AAABPQk0CXtP4UuBtWvGM9RIR
Path: forums-1-dub!forums-master!newswest.sybase.com!newsfeed2.dallas1.level3.net!news.level3.com!postnews.google.com!k70g2000cwa.googlegroups.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:1594
Article PK: 21269

Just got a new computer at work. Trying to reinstall and test all my
PowerBuilder & Appeon software. Now I'm getting this error message when
trying to deploy to my local server.


Kamui Mintara Posted on 2006-10-04 21:47:53.0Z
From: "Kamui Mintara" <kdowson@aw.ca>
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: 46684:Failed to export PB objects
Date: 4 Oct 2006 14:47:53 -0700
Organization: http://groups.google.com
Lines: 8
Message-ID: <1159998473.299488.188300@m73g2000cwd.googlegroups.com>
References: <1159991801.966973.178530@k70g2000cwa.googlegroups.com>
NNTP-Posting-Host: 207.102.21.187
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
X-Trace: posting.google.com 1159998479 27106 127.0.0.1 (4 Oct 2006 21:47:59 GMT)
X-Complaints-To: groups-abuse@google.com
NNTP-Posting-Date: Wed, 4 Oct 2006 21:47:59 +0000 (UTC)
In-Reply-To: <1159991801.966973.178530@k70g2000cwa.googlegroups.com>
User-Agent: G2/1.0
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322),gzip(gfe),gzip(gfe)
Complaints-To: groups-abuse@google.com
Injection-Info: m73g2000cwd.googlegroups.com; posting-host=207.102.21.187; posting-account=ZU-OJQ0AAABPQk0CXtP4UuBtWvGM9RIR
Path: forums-1-dub!forums-master!newswest.sybase.com!newsfeed2.dallas1.level3.net!news.level3.com!postnews.google.com!m73g2000cwd.googlegroups.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:1595
Article PK: 21267

I could not find any solutions so I uninstalled Appeon Developer &
Server and reinstalled and it works fine now.

On Oct 4, 12:56 pm, "Kamui Mintara" <kdow...@aw.ca> wrote:
> Just got a new computer at work. Trying to reinstall and test all my
> PowerBuilder & Appeon software. Now I'm getting this error message when
> trying to deploy to my local server.