Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

New PC - Deploy stalls at Task 1 (v3.1 & v3.1.1)

2 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2006-12-19 05:54:30.0Z
Kamui Mintara Posted on 2006-12-15 23:37:18.0Z
From: "Kamui Mintara" <kdowson@aw.ca>
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: New PC - Deploy stalls at Task 1 (v3.1 & v3.1.1)
Date: 15 Dec 2006 15:37:18 -0800
Organization: http://groups.google.com
Lines: 8
Message-ID: <1166225838.941060.186360@t46g2000cwa.googlegroups.com>
NNTP-Posting-Host: 207.102.21.187
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
X-Trace: posting.google.com 1166225845 2847 127.0.0.1 (15 Dec 2006 23:37:25 GMT)
X-Complaints-To: groups-abuse@google.com
NNTP-Posting-Date: Fri, 15 Dec 2006 23:37:25 +0000 (UTC)
User-Agent: G2/1.0
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322),gzip(gfe),gzip(gfe)
Complaints-To: groups-abuse@google.com
Injection-Info: t46g2000cwa.googlegroups.com; posting-host=207.102.21.187; posting-account=ZU-OJQ0AAABPQk0CXtP4UuBtWvGM9RIR
Path: forums-1-dub!forums-master!newswest.sybase.com!newsfeed2.dallas1.level3.net!news.level3.com!postnews.google.com!t46g2000cwa.googlegroups.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:1702
Article PK: 21319

I had to get a new PC. Everything is installed as it was on the old PC
BUT when I try to deploy my apps, Task 1 finishes (100% displayed) but
it will not move on to Task 2. Checked the troubleshooting guide &
followed the one instruction to do a full build and that made no
difference.

Any suggestions from anyone?


Vincent Posted on 2006-12-19 05:54:30.0Z
Sender: 1630.45878118.1804289383@sybase.com
From: Vincent
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: New PC - Deploy stalls at Task 1 (v3.1 & v3.1.1)
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <45878ca6.1691.1681692777@sybase.com>
References: <1166225838.941060.186360@t46g2000cwa.googlegroups.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed; boundary="-=_forums-1-dub45878ca6"
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 18 Dec 2006 22:54:30 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1166511270 10.22.241.41 (18 Dec 2006 22:54:30 -0700)
X-Original-Trace: 18 Dec 2006 22:54:30 -0700, 10.22.241.41
Lines: 1943
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:1706
Article PK: 21326

Please check if the free disk where Appeon Developer is
installed is enough or not (Refer to applicationÂ’s size >
800M generally).

You can also try the following to find the cause.

Step1. Redeploy the application.
Step2. Setting deployment configuration to manual-mode as
below.
Step3. Deploy to next step.
For screenshots of the three steps, please see the
attachments.

If problem remains, for more useful information, you can
open the log file which is in the directory where Appeon
Developer is installed. For example: C:\Program
Files\Appeon\Developer5.0\AXProject\getfocus\release\LOG\DeployWizardLog_20061219141646.xml

Best regards

> I had to get a new PC. Everything is installed as it was
> on the old PC BUT when I try to deploy my apps, Task 1
> finishes (100% displayed) but it will not move on to Task
> 2. Checked the troubleshooting guide & followed the one
> instruction to do a full build and that made no
> difference.
>
> Any suggestions from anyone?
>

STEP2
STEP3