Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Create Index always hangs or one table

2 posts in Windows NT Last posting was on 1997-12-12 20:14:27.0Z
Kevin Campbell Posted on 1997-11-25 19:15:44.0Z
Message-ID: <347B23E0.A61DBC9E@gte.net>
Date: Tue, 25 Nov 1997 11:15:44 -0800
From: Kevin Campbell <KCampbel@gte.net>
Organization: Ad Rem, Inc.
X-Mailer: Mozilla 4.03 [en] (WinNT; I)
MIME-Version: 1.0
Subject: Create Index always hangs or one table
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Newsgroups: sybase.public.sqlserver.nt
Lines: 14
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.powersoft.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.sqlserver.nt:5393
Article PK: 1081473

This has me really head scratching.

My ASE 11.5 on NT would completely hang NT every time I tried to create
an index on one particular table. DBCC reports no problems.

I've tried recreating the table and repopulated it with different test
data, but still get exactly the same problem. This table was fine under
11.0. I get no errors or complaints when creating the table or filling
it with data, but the entire server hangs every time I try to create the
same index.

Any thoughts at all?

Kevin

NT 4.0, sp3


Jaime Barillas Posted on 1997-12-12 20:14:27.0Z
Message-ID: <34919B23.51B8FAF8@sal.gbm.net>
Date: Fri, 12 Dec 1997 14:14:27 -0600
From: Jaime Barillas <barillas@sal.gbm.net>
X-Mailer: Mozilla 4.0 [en] (Win95; I)
MIME-Version: 1.0
To: Kevin Campbell <KCampbel@gte.net>
Subject: Re: Create Index always hangs or one table
X-Priority: 3 (Normal)
References: <347B23E0.A61DBC9E@gte.net>
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Newsgroups: sybase.public.sqlserver.nt
Lines: 20
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.powersoft.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.sqlserver.nt:5350
Article PK: 1081429


Kevin Campbell wrote:

> This has me really head scratching.
>
> My ASE 11.5 on NT would completely hang NT every time I tried to
> create
> an index on one particular table. DBCC reports no problems.
>
> I've tried recreating the table and repopulated it with different test
>
> data, but still get exactly the same problem. This table was fine
> under
> 11.0. I get no errors or complaints when creating the table or filling
>
> it with data, but the entire server hangs every time I try to create
> the
> same index.
>
> Any thoughts at all?
>
> Kevin
>
> NT 4.0, sp3

Did you check the size of tempdb is enough, or if the index is
clustered, the empty space of the DB in which you are creating the index
has to be 2 times the size of the table.