Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

HEEEEEEEEELP !!! Sybase !!!

3 posts in General Discussion (old) Last posting was on 2000-02-19 17:58:20.0Z
Tana Posted on 2000-02-18 20:03:28.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Tana" <sahbaz@msn.com>
Subject: HEEEEEEEEELP !!! Sybase !!!
Date: Fri, 18 Feb 2000 15:03:28 -0500
Lines: 73
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative; boundary="----=_NextPart_000_0097_01BF7A21.5033BA60"
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
NNTP-Posting-Host: btefw1.bowne.com 12.29.195.131
Message-ID: <347_0sSqewke$GA.204@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:28361
Article PK: 160392

We have a machine dedicated for testing Jaguar Server.
The hard drive was formatted and Windows NT Server 4.0 installed.
We installed Jaguar 3.0, no other software exists on this PC.
Jaguar was setup to run as NT service.
I have changed jagadmin password and updated host name for all listeners (set them to IP address).
I also created new_listener http_80, port 80.
Next time I rebooted my PC, jaguar server caused Dr.Watson.
I try to uninstall Jaguar and that killed completely my PC.
I could not reboot the PC anymore, receiving blue screen at startup.
 
Please help, what I am doing wrong. Do I have to use NT server for this, or could it be NT workstation?
 
Tana


Carson Hager[Team Sybase] Posted on 2000-02-19 16:09:40.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: chager@dyn-data.com (Carson Hager[Team Sybase])
Subject: Re: HEEEEEEEEELP !!! Sybase !!!
Date: Sat, 19 Feb 2000 16:09:40 GMT
Organization: Dynamic Data Solutions, Inc.
X-Newsreader: Forte Free Agent 1.21/32.243
Lines: 96
NNTP-Posting-Host: 63.86.26.206
Message-ID: <347_38aebf83.903499@forums.sybase.com>
References: <347_0sSqewke$GA.204@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:28328
Article PK: 154655

You've run into a known issue. Go to
%jaguar%\repository\server\jaguar.props and remove the SurfSide Video
reference from the following property.

com.sybase.jaguar.server.services


Carson

___________________________________________________________

Carson Hager
Team Sybase
Dynamic Data Solutions, Inc.
Enterprise Application Studio 3.0 Consulting and Training
http://www.dyn-data.com

DDS is now hiring EAServer consultants
to support its exploding EAServer business!
Please submit your resume to
hr@dyn-data.com!

On Fri, 18 Feb 2000 15:03:28 -0500, "Tana" <sahbaz@msn.com> wrote:

>This is a multi-part message in MIME format.
>
>------=_NextPart_000_0097_01BF7A21.5033BA60
>Content-Type: text/plain;
> charset="iso-8859-1"
>Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
>
>We have a machine dedicated for testing Jaguar Server.
>The hard drive was formatted and Windows NT Server 4.0 installed.
>We installed Jaguar 3.0, no other software exists on this PC.
>Jaguar was setup to run as NT service.
>I have changed jagadmin password and updated host name for all listeners =
>(set them to IP address).
>I also created new_listener http_80, port 80.
>Next time I rebooted my PC, jaguar server caused Dr.Watson.
>I try to uninstall Jaguar and that killed completely my PC.
>I could not reboot the PC anymore, receiving blue screen at startup.
>
>Please help, what I am doing wrong. Do I have to use NT server for this, =
>or could it be NT workstation?
>
>Tana
>
>------=_NextPart_000_0097_01BF7A21.5033BA60
>Content-Type: text/html;
> charset="iso-8859-1"
>Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
>
><!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
><HTML><HEAD>
><META content=3D"text/html; charset=3Diso-8859-1" =
>http-equiv=3DContent-Type>
><META content=3D"MSHTML 5.00.3013.2600" name=3DGENERATOR>
><STYLE></STYLE>
></HEAD>
><BODY bgColor=3D#ffffff>
><DIV><FONT face=3DArial size=3D2>
><DIV><FONT face=3DArial size=3D2>We have a machine dedicated for testing =
>Jaguar=20
>Server.</FONT></DIV>
><DIV><FONT face=3DArial size=3D2>The hard drive was formatted and =
>Windows NT Server=20
>4.0 installed.</FONT></DIV>
><DIV><FONT face=3DArial size=3D2>We installed Jaguar 3.0, no other =
>software exists=20
>on this PC.</FONT></DIV>
><DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Jaguar was setup to run as NT =
>service.</FONT></DIV>
><DIV><FONT face=3DArial size=3D2>I have changed jagadmin password and =
>updated host=20
>name for all listeners (set them to IP address).</FONT></DIV>
><DIV><FONT face=3DArial size=3D2>I also created new_listener http_80, =
>port=20
>80.</FONT></DIV>
><DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Next time I rebooted my PC, jaguar =
>server caused=20
>Dr.Watson.</FONT></DIV>
><DIV><FONT face=3DArial size=3D2>I try to uninstall Jaguar and that =
>killed=20
>completely my PC.</FONT></DIV>
><DIV><FONT face=3DArial size=3D2>I could not reboot the PC anymore, =
>receiving blue=20
>screen at startup.</FONT></DIV>
><DIV>&nbsp;</DIV>
><DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Please help, what I am doing wrong. Do =
>I have to=20
>use NT server for this, or could it be NT workstation?</FONT></DIV>
><DIV>&nbsp;</DIV>
><DIV><FONT face=3DArial =
>size=3D2>Tana</FONT></DIV></FONT></DIV></BODY></HTML>
>
>------=_NextPart_000_0097_01BF7A21.5033BA60--
>

___________________________________________________________

Carson Hager
Team Sybase
Dynamic Data Solutions, Inc.
Enterprise Application Studio 3.0 Consulting and Training

DDS Enterprise Application Framework
Available Now as Open Source!
http://www.dyn-data.com


Kevin Mok Posted on 2000-02-19 17:58:20.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Kevin Mok" <mokster@pacific.net.sg>
Subject: Re: HEEEEEEEEELP !!! Sybase !!!
Date: Sat, 19 Feb 2000 11:58:20 -0600
Lines: 90
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative; boundary="----=_NextPart_000_0023_01BF7AD0.9DD0DB40"
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2314.1300
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300
NNTP-Posting-Host: ppp97.dyn105.pacific.net.sg 210.24.105.97
Message-ID: <347_blXbSxoe$GA.204@forums.sybase.com>
References: <347_0sSqewke$GA.204@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:28338
Article PK: 160370

you could try JagRepair
 
%JAGUAR%\bin\serverstart JagRepair
Tana <sahbaz@msn.com> wrote in message news:0sSqewke$GA.204@forums.sybase.com...
We have a machine dedicated for testing Jaguar Server.
The hard drive was formatted and Windows NT Server 4.0 installed.
We installed Jaguar 3.0, no other software exists on this PC.
Jaguar was setup to run as NT service.
I have changed jagadmin password and updated host name for all listeners (set them to IP address).
I also created new_listener http_80, port 80.
Next time I rebooted my PC, jaguar server caused Dr.Watson.
I try to uninstall Jaguar and that killed completely my PC.
I could not reboot the PC anymore, receiving blue screen at startup.
 
Please help, what I am doing wrong. Do I have to use NT server for this, or could it be NT workstation?
 
Tana