Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Consistent Jaguar problems

2 posts in General Discussion (old) Last posting was on 2000-03-23 13:03:38.0Z
^*^GothicCastle^*^ Posted on 2000-03-23 11:19:43.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
Date: Thu, 23 Mar 2000 11:19:43 +0000
From: ^*^GothicCastle^*^ <^*^GothicCastle^*^@hotmail.com>
X-Mailer: Mozilla 4.7 [en] (Win98; I)
X-Accept-Language: en
MIME-Version: 1.0
Subject: Consistent Jaguar problems
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Lines: 21
NNTP-Posting-Host: du-013-0095.freeuk.com 212.126.150.95
Message-ID: <347_38D9FDCF.FF927938@hotmail.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:25845
Article PK: 155880

OK, I'm setting up two servers with Jaguar on them. Both of the servers
have the following installed:

Jaguar 3.0
Dynamo 3.0
ASA 6.0.3
IIS 4.0

I've tried everything I can think of to try and get the Connection Cache
in both to ping correctly but I'm getting nowhere fast.
My Contol Panel> ODBC setting are all connecting fine. All the demo
Connection Caches work fine but the one I have set up just keeps saying
cannot find connection cache HotelConnectionCache. Please check Jaguar
srv log for further details:

This then gives me:

cm_odbc_error: SQLError: 0, SQLState: IMM002, [ Microsoft ][ ODBC Driver
Manager] Data source name not found and no default driver specified.

I've set the ODBC driver in JagManager to odbc32.dll so I'm at a loss
what could be wrong.

Anyone have any ideas?


Turk Vojan Posted on 2000-03-23 13:03:38.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Turk Vojan" <turk.vojan@mobitel.si>
Subject: Re: Consistent Jaguar problems
Date: Thu, 23 Mar 2000 14:03:38 +0100
Lines: 31
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2314.1300
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300
NNTP-Posting-Host: 193.189.186.50
Message-ID: <347_N8rbQjMl$GA.285@forums.sybase.com>
References: <347_38D9FDCF.FF927938@hotmail.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:25843
Article PK: 155878

Try using System DNS.

^*^GothicCastle^*^ <^*^GothicCastle^*^@hotmail.com> wrote in message
news:38D9FDCF.FF927938@hotmail.com...
> OK, I'm setting up two servers with Jaguar on them. Both of the servers
> have the following installed:
>
> Jaguar 3.0
> Dynamo 3.0
> ASA 6.0.3
> IIS 4.0
>
> I've tried everything I can think of to try and get the Connection Cache
> in both to ping correctly but I'm getting nowhere fast.
> My Contol Panel> ODBC setting are all connecting fine. All the demo
> Connection Caches work fine but the one I have set up just keeps saying
> cannot find connection cache HotelConnectionCache. Please check Jaguar
> srv log for further details:
>
> This then gives me:
>
> cm_odbc_error: SQLError: 0, SQLState: IMM002, [ Microsoft ][ ODBC Driver
> Manager] Data source name not found and no default driver specified.
>
> I've set the ODBC driver in JagManager to odbc32.dll so I'm at a loss
> what could be wrong.
>
> Anyone have any ideas?
>