Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

PowerDynamo Install

2 posts in General Discussion (old) Last posting was on 2000-03-27 14:15:00.0Z
Eric Fassel Posted on 2000-03-27 08:20:34.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Eric Fassel" <fassel@derbi.fr>
Subject: PowerDynamo Install
Date: Mon, 27 Mar 2000 10:20:34 +0200
Lines: 18
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.72.3110.5
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.3110.3
NNTP-Posting-Host: i07-066.paris.worldnet.fr 195.3.7.66
Message-ID: <347_7T2UqZ8l$GA.202@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:25677
Article PK: 154331

On NT4 server, After an Uninstall with EAS 3.0 and install with EAS 3.5 (EAS
Server), PowerDynamo don't be ready !

The install process don't give any error message...
When i try to add a mapping with Sybase central, in the listBox 'select the
type of site to wich this mapping reffer' there are nothing ! !
And i can't add mapping

I re-install 3 times...but the same problem appear !

On this Server, the Version 3.0 worked correctly !


Any ideas ...

ERIC FASSEL


Sem Kazazic Posted on 2000-03-27 14:15:00.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Sem Kazazic" <semk@vytalnet.com>
Subject: Re: PowerDynamo Install
Date: Mon, 27 Mar 2000 09:15:00 -0500
Lines: 27
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.72.3110.5
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.3110.3
NNTP-Posting-Host: 209.121.88.73
Message-ID: <347_mhlIPe$l$GA.52@forums.sybase.com>
References: <347_7T2UqZ8l$GA.202@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:25666
Article PK: 155729

Do you have IIS running as a nt service?
Be sure it's stopped before you start install.

Regards,
Sem.

Eric Fassel wrote in message <7T2UqZ8l$GA.202@forums.sybase.com>...
>On NT4 server, After an Uninstall with EAS 3.0 and install with EAS 3.5
(EAS
>Server), PowerDynamo don't be ready !
>
>The install process don't give any error message...
>When i try to add a mapping with Sybase central, in the listBox 'select the
>type of site to wich this mapping reffer' there are nothing ! !
>And i can't add mapping
>
>I re-install 3 times...but the same problem appear !
>
>On this Server, the Version 3.0 worked correctly !
>
>
>Any ideas ...
>
>ERIC FASSEL
>
>