Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

EAServer 3.5 PowerDynamo Install Error

5 posts in General Discussion (old) Last posting was on 2000-03-24 03:03:04.0Z
Mark Smetana Posted on 2000-03-22 21:48:01.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Mark Smetana" <smetana@webspan.net>
Subject: EAServer 3.5 PowerDynamo Install Error
Date: Wed, 22 Mar 2000 16:48:01 -0500
Lines: 21
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
NNTP-Posting-Host: pc97dn1b.fcc.net 216.44.68.151
Message-ID: <347_GCnNqhEl$GA.285@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:25881
Article PK: 155916

Hi,

I had EAStudio 3.0 on my NT workstation and attempted to install the
EAServer 3.5 software I received on the WhistleStop Tour. When PowerDynamo
installs, I receive the following error:

An error occurred during the move process: -115
Component: PowerDynamo
File Group: power_dynamo
File: D:\Program Files\Sybase\PowerDynamo\win32\dyhtml03.dll

Subsequently I have a problem with the Jag install and the App Integrator.

Does anyone have any suggestions?

Thanks.

Mark Smetana


Scott McReynolds [Sybase] Posted on 2000-03-22 23:33:48.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Scott McReynolds [Sybase]" <scottmc@sybase.com>
Subject: Re: EAServer 3.5 PowerDynamo Install Error
Date: Wed, 22 Mar 2000 16:33:48 -0700
Lines: 31
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
NNTP-Posting-Host: 158.159.8.22
Message-ID: <347_n8#rIfFl$GA.298@forums.sybase.com>
References: <347_GCnNqhEl$GA.285@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:25864
Article PK: 155899

Mark,

Be sure that Dynamo and personal web server are not running.

Scott

"Mark Smetana" <smetana@webspan.net> wrote in message
news:GCnNqhEl$GA.285@forums.sybase.com...
> Hi,
>
> I had EAStudio 3.0 on my NT workstation and attempted to install the
> EAServer 3.5 software I received on the WhistleStop Tour. When PowerDynamo
> installs, I receive the following error:
>
> An error occurred during the move process: -115
> Component: PowerDynamo
> File Group: power_dynamo
> File: D:\Program Files\Sybase\PowerDynamo\win32\dyhtml03.dll
>
> Subsequently I have a problem with the Jag install and the App Integrator.
>
> Does anyone have any suggestions?
>
> Thanks.
>
> Mark Smetana
>
>
>


Ashutosh Varshney Posted on 2000-03-23 14:55:34.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Ashutosh Varshney" <varshney@firstinvestors.com>
Organization: 208.227.103.98
X-Newsreader: AspNNTP 1.41 (Advent 2000, Inc.)
Subject: Re: EAServer 3.5 PowerDynamo Install Error
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Date: Thu, 23 Mar 2000 09:55:34 -0500
Lines: 33
NNTP-Posting-Host: 207.156.232.4
Message-ID: <347_VfD1XfNl$GA.111@forums.sybase.com>
References: <347_GCnNqhEl$GA.285@forums.sybase.com> <347_n8#rIfFl$GA.298@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:25835
Article PK: 155869

I am not sure why this happens, but I got the same error with the dynpref.dll
filr. I arrived at a very simple solution for this. I deleted dynpref.dll and
then installed again without any problems.

Maybe you can try this too.

Hope this helps

Ashutosh Varshney


On Wed, 22 Mar 2000 16:33:48 -0700,
in powersoft.public.easerver

Scott McReynolds [Sybase] <scottmc@sybase.com> wrote:
>Mark,
>
>Be sure that Dynamo and personal web server are not running.
>
>Scott
>
>"Mark Smetana" <smetana@webspan.net> wrote in message
>news:GCnNqhEl$GA.285@forums.sybase.com...
>> Hi,
>>
>> I had EAStudio 3.0 on my NT workstation and attempted to install the
>> EAServer 3.5 software I received on the WhistleStop Tour. When PowerDynamo
>> installs, I receive the following error:
>>
>> An error occurred during the move process: -115
>> Component: PowerDynamo
>> File Group: power_dynamo
>> File: D:\Program Files\Sybase\PowerDynamo\win32\dyhtml03.dll
>>
>> Subsequently I have a problem with the Jag install and the App Integrator.
>>
>> Does anyone have any suggestions?
>>
>> Thanks.
>>
>> Mark Smetana
>>
>>
>>
>
>

---== Posted via the PFCGuide Web Newsreader ==---
http://www.pfcguide.com/_newsgroups/group_list.asp


Sem Kazazic Posted on 2000-03-24 03:03:04.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Sem Kazazic" <semk@ica.net>
Subject: Re: EAServer 3.5 PowerDynamo Install Error
Date: Thu, 23 Mar 2000 22:03:04 -0500
Lines: 60
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.72.3110.5
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.3110.3
NNTP-Posting-Host: max6-net143-ip097-toronto.ica.net 209.151.143.97
Message-ID: <347_YbMFR6Tl$GA.201@forums.sybase.com>
References: <347_GCnNqhEl$GA.285@forums.sybase.com> <347_n8#rIfFl$GA.298@forums.sybase.com> <347_VfD1XfNl$GA.111@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:25773
Article PK: 155822

Should be something active like IIS as an nt service.
If you have IIS , you should stop it before you start install.
Regards,
Sem.

Ashutosh Varshney wrote in message ...
>I am not sure why this happens, but I got the same error with the
dynpref.dll
>filr. I arrived at a very simple solution for this. I deleted dynpref.dll
and
>then installed again without any problems.
>
>Maybe you can try this too.
>
>Hope this helps
>
>Ashutosh Varshney
>
>
>On Wed, 22 Mar 2000 16:33:48 -0700,
> in powersoft.public.easerver
>Scott McReynolds [Sybase] <scottmc@sybase.com> wrote:
>>Mark,
>>
>>Be sure that Dynamo and personal web server are not running.
>>
>>Scott
>>
>>"Mark Smetana" <smetana@webspan.net> wrote in message
>>news:GCnNqhEl$GA.285@forums.sybase.com...
>>> Hi,
>>>
>>> I had EAStudio 3.0 on my NT workstation and attempted to install the
>>> EAServer 3.5 software I received on the WhistleStop Tour. When
PowerDynamo
>>> installs, I receive the following error:
>>>
>>> An error occurred during the move process: -115
>>> Component: PowerDynamo
>>> File Group: power_dynamo
>>> File: D:\Program Files\Sybase\PowerDynamo\win32\dyhtml03.dll
>>>
>>> Subsequently I have a problem with the Jag install and the App
Integrator.
>>>
>>> Does anyone have any suggestions?
>>>
>>> Thanks.
>>>
>>> Mark Smetana
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>---== Posted via the PFCGuide Web Newsreader ==---
>http://www.pfcguide.com/_newsgroups/group_list.asp


Paul Slater Posted on 2000-03-22 22:32:01.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Paul Slater" <paulsl@sybase.com>
Subject: Re: EAServer 3.5 PowerDynamo Install Error
Date: Thu, 23 Mar 2000 09:32:01 +1100
Lines: 30
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2314.1300
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300
NNTP-Posting-Host: pslater-pc.sybase.com 158.77.55.154
Message-ID: <347_ArD037El$GA.202@forums.sybase.com>
References: <347_GCnNqhEl$GA.285@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:25871
Article PK: 155906

First thing to try is to make sure there is no Web Server running on the
machine whilst you're installing. There's been a few posts on this so maybe
check back - you might have to try Deja News

HTH, P.

Mark Smetana <smetana@webspan.net> wrote in message
news:GCnNqhEl$GA.285@forums.sybase.com...
> Hi,
>
> I had EAStudio 3.0 on my NT workstation and attempted to install the
> EAServer 3.5 software I received on the WhistleStop Tour. When PowerDynamo
> installs, I receive the following error:
>
> An error occurred during the move process: -115
> Component: PowerDynamo
> File Group: power_dynamo
> File: D:\Program Files\Sybase\PowerDynamo\win32\dyhtml03.dll
>
> Subsequently I have a problem with the Jag install and the App Integrator.
>
> Does anyone have any suggestions?
>
> Thanks.
>
> Mark Smetana
>
>
>