Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

add, delete & update buttons don't appear in browser

2 posts in General Discussion (old) Last posting was on 2000-03-27 01:36:23.0Z
Jay S. Posted on 2000-03-23 21:36:26.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Jay S." <ash477@hotmail.com>
Subject: add, delete & update buttons don't appear in browser
Date: Thu, 23 Mar 2000 16:36:26 -0500
Lines: 9
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
NNTP-Posting-Host: 209.10.134.2
Message-ID: <347_Jh2aRBRl$GA.202@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:25787
Article PK: 155830

I occasionally have this problem, and I forgot what I do to fix it. Sort
buttons appear, but not the add, delete & update buttons, in IE. However
they appear in the dw-builder preview.

I'm using the latest patch for the html dw. Thanks for any help.

Jay S. ash477@hotmail.com


Jay S. Posted on 2000-03-27 01:36:23.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Jay S." <ash477@hotmail.com>
Subject: Re: add, delete & update buttons don't appear in browser
Date: Sun, 26 Mar 2000 20:36:23 -0500
Lines: 19
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6700
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6700
NNTP-Posting-Host: cc414260-a.etntwn1.nj.home.com 24.3.205.187
Message-ID: <347_maGsw54l$GA.202@forums.sybase.com>
References: <347_Jh2aRBRl$GA.202@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:25682
Article PK: 155738

I think this is a real bug and I remember the fix. You can't just do a
'save as' of a dw and change its select statement, to get a head-start on a
new dwo. If you do, this problem occurs. Seems you have to start a new
dwo from scratch, and you can always copy & paste the column labels in
afterwards.

Jay S

> I occasionally have this problem, and I forgot what I do to fix it. Sort
> buttons appear, but not the add, delete & update buttons, in IE. However
> they appear in the dw-builder preview.
>
> I'm using the latest patch for the html dw. Thanks for any help.
>
> Jay S. ash477@hotmail.com
>
>