Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

PDynamo temporary connection

2 posts in General Discussion (old) Last posting was on 2000-03-03 16:48:45.0Z
Jon Posted on 2000-02-16 15:55:50.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Jon" <jzuazoa@nexo.es>
Subject: PDynamo temporary connection
Date: Wed, 16 Feb 2000 16:55:50 +0100
Lines: 12
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2314.1300
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300
NNTP-Posting-Host: 194.30.73.210
Message-ID: <347_VZsqLcJe$GA.324@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:28566
Article PK: 160710

I am trying to create a new temporary connection to an ASE database from
DynaScript but I am allways getting a null result. I am using the following
script

myConn= new Connection ("myConn","", "CPL5500", "user", "password",
"OpenClient" ,"GENERAL");

Do you know what I am doing wrong?. Thanks


James Smith Posted on 2000-03-03 16:48:45.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
Date: Fri, 03 Mar 2000 16:48:45 +0000
From: James Smith <jamessmith@eunite.co.uk>
X-Mailer: Mozilla 4.7 [en] (WinNT; I)
X-Accept-Language: en
MIME-Version: 1.0
Subject: Re: PDynamo temporary connection
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Lines: 10
NNTP-Posting-Host: 195.226.57.92
Message-ID: <347_38BFECED.8CEF5B7A@eunite.co.uk>
References: <347_VZsqLcJe$GA.324@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:27204
Article PK: 158118

You have have not put in the server or DB name.

Jon wrote:

> I am trying to create a new temporary connection to an ASE database from
> DynaScript but I am allways getting a null result. I am using the following
> script
>
> myConn= new Connection ("myConn","", "CPL5500", "user", "password",
> "OpenClient" ,"GENERAL");
>
> Do you know what I am doing wrong?. Thanks