Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

error on load, works after refresh

3 posts in General Discussion (old) Last posting was on 2000-02-22 03:08:45.0Z
Jay S. Posted on 2000-02-17 21:18:38.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Jay S." <ash477@hotmail.com>
Subject: error on load, works after refresh
Date: Thu, 17 Feb 2000 16:18:38 -0500
Lines: 9
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
NNTP-Posting-Host: 209.10.134.2
Message-ID: <347_ZU3fizYe$GA.184@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:28450
Article PK: 154671

I get error '800706be' when the master [as in master-detail] page loads in
IE 5. It happens everytime the browser is opened, on everyones' machine,
and only on the master page, for master-detail framesets. Pages that
aren't passing arg's to other pages don't have the problem on loading. Any
ideas?

Jay Shohet ash477@yahoo.com


Larry Cermak[Team Sybase] Posted on 2000-02-19 17:46:54.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Larry Cermak[Team Sybase]" <lcermak@ctpartners.com>
Subject: Re: error on load, works after refresh
Date: Sat, 19 Feb 2000 11:46:54 -0600
Lines: 27
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
NNTP-Posting-Host: node49.dhcpchi.dslspeed.zyan.com 208.41.199.49
Message-ID: <347_2V$EQJwe$GA.204@forums.sybase.com>
References: <347_ZU3fizYe$GA.184@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:28311
Article PK: 160345

Check that the passed value exists in the beginning of your script before
taking any action. If it does not, simply return (sorry I don't know how to
do that with ASP).

--

Larry Cermak [Team Sybase]
Corporate Technology Partners, Inc.
www.ctpartners.com
Web DataWindow Articles
(http://sdn.sybase.com/sdn/appdev/get_doc.stm?loc=1001708)

"Jay S." <ash477@hotmail.com> wrote in message
news:ZU3fizYe$GA.184@forums.sybase.com...
> I get error '800706be' when the master [as in master-detail] page loads
in
> IE 5. It happens everytime the browser is opened, on everyones' machine,
> and only on the master page, for master-detail framesets. Pages that
> aren't passing arg's to other pages don't have the problem on loading.
Any
> ideas?
>
> Jay Shohet ash477@yahoo.com
>
>


jay Posted on 2000-02-22 03:08:45.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "jay" <ash477@hotmail.com>
Subject: Re: error on load, works after refresh
Date: Mon, 21 Feb 2000 22:08:45 -0500
Lines: 40
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
NNTP-Posting-Host: cc414260-a.etntwn1.nj.home.com 24.3.205.187
Message-ID: <347_hf72tNOf$GA.65@forums.sybase.com>
References: <347_ZU3fizYe$GA.184@forums.sybase.com> <347_2V$EQJwe$GA.204@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:28236
Article PK: 154642

I figured out the problem. It was actually the 'title' of the page, in
html, which was the culprit in the aspi page. Apparently that line of code
[which I got from the SDN example] does something wrong when it is a master
page in a set of frames. I took it out, and the problem is solved.

Rgds,
Jay

> Check that the passed value exists in the beginning of your script before
> taking any action. If it does not, simply return (sorry I don't know how
to
> do that with ASP).
>
> --
>
> Larry Cermak [Team Sybase]
> Corporate Technology Partners, Inc.
> www.ctpartners.com
> Web DataWindow Articles
> (http://sdn.sybase.com/sdn/appdev/get_doc.stm?loc=1001708)
>
> "Jay S." <ash477@hotmail.com> wrote in message
> news:ZU3fizYe$GA.184@forums.sybase.com...
> > I get error '800706be' when the master [as in master-detail] page
loads
> in
> > IE 5. It happens everytime the browser is opened, on everyones'
machine,
> > and only on the master page, for master-detail framesets. Pages that
> > aren't passing arg's to other pages don't have the problem on loading.
> Any
> > ideas?
> >
> > Jay Shohet ash477@yahoo.com
> >
> >
>
>