Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

VM error: SVU demo on Jaguar 3.5

5 posts in General Discussion (old) Last posting was on 2000-03-29 17:18:55.0Z
Michael Kidder Posted on 2000-03-28 18:26:33.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
Reply-To: "Michael Kidder" <michkidd@mailstn.sarmc.org>
From: "Michael Kidder" <michkidd@mailstn.sarmc.org>
Subject: VM error: SVU demo on Jaguar 3.5
Date: Tue, 28 Mar 2000 11:26:33 -0700
Lines: 42
Organization: Saint Alphonsus RMC
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
NNTP-Posting-Host: mailstn.sarmc.org 199.99.150.45
Message-ID: <347_hksxzPOm$GA.285@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:25453
Article PK: 154308

Cannot get SVU demo to run on Jaguar Server. However it runs under
Netscape 4.7 remotely once I changed the listeners. No luck whatsoever
with any version of IE.

Server Setup:
NT 4, sp 5
IE 4.01 sp2
MDAC 2.1 sp2
Netscape 4.72
EA Server 3.5 - Minimum install (only ASA and Jaguar)

Changes:
Listeners (tds, iiop, http, openserver) changed to IP address of server
(172.20.1.226)
System Environment ("sybase","path" enviro vars added for OpenClient)
OpenClient (sql.ini added "jaguar" with "172.20.1.226,9000")

SVU locally:
IE 4.01 (Java Console) - "powersoft.powerj.jaguar.InitialContextException:
ORB not connected"
-- repeats 4 times
-- blank applet
Netscape (Java Console) - same console messages as IE above
-- applet with form no graphics
-- error in applet -
"security: Couldn't connect to '172.20.1.226' with origin from
'local-classpath-classes' "
"Unexpected error loading applet"

SVU remotely:
IE 5.01 (Java Console)- "java.lang.ClassNotFoundException:
java.rmi.RemoteException"
Netscape 4.72 - It runs, works with no errors !!!

So should I consider 1 outta 4 is good and move on, or am I missing
something. I am just wanting to make sure everything is in order before we
attempt to put our own development code on this server.

Thanks,
-michael


Dave Wolf [Sybase] Posted on 2000-03-28 19:00:57.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Dave Wolf [Sybase]" <dwolf@sybase.com>
Subject: Re: VM error: SVU demo on Jaguar 3.5
Date: Tue, 28 Mar 2000 14:00:57 -0500
Lines: 56
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
NNTP-Posting-Host: nomad6-31.sybase.com 157.133.176.31
Message-ID: <347_M55bXiOm$GA.52@forums.sybase.com>
References: <347_hksxzPOm$GA.285@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:25442
Article PK: 155533

Michael,

I think this is a known problem. Im not sure of the problem myself since it
works on my installs. The again Scott and I wrote it so I didnt go through
the installation. Id check with support to see the status of this.

Dave Wolf
Internet Applications Division

"Michael Kidder" <michkidd@mailstn.sarmc.org> wrote in message
news:hksxzPOm$GA.285@forums.sybase.com...
> Cannot get SVU demo to run on Jaguar Server. However it runs under
> Netscape 4.7 remotely once I changed the listeners. No luck whatsoever
> with any version of IE.
>
> Server Setup:
> NT 4, sp 5
> IE 4.01 sp2
> MDAC 2.1 sp2
> Netscape 4.72
> EA Server 3.5 - Minimum install (only ASA and Jaguar)
>
> Changes:
> Listeners (tds, iiop, http, openserver) changed to IP address of server
> (172.20.1.226)
> System Environment ("sybase","path" enviro vars added for OpenClient)
> OpenClient (sql.ini added "jaguar" with "172.20.1.226,9000")
>
> SVU locally:
> IE 4.01 (Java Console) - "powersoft.powerj.jaguar.InitialContextException:
> ORB not connected"
> -- repeats 4 times
> -- blank applet
> Netscape (Java Console) - same console messages as IE above
> -- applet with form no graphics
> -- error in applet -
> "security: Couldn't connect to '172.20.1.226' with origin from
> 'local-classpath-classes' "
> "Unexpected error loading applet"
>
> SVU remotely:
> IE 5.01 (Java Console)- "java.lang.ClassNotFoundException:
> java.rmi.RemoteException"
> Netscape 4.72 - It runs, works with no errors !!!
>
> So should I consider 1 outta 4 is good and move on, or am I missing
> something. I am just wanting to make sure everything is in order before
we
> attempt to put our own development code on this server.
>
> Thanks,
> -michael
>
>


Michael Kidder Posted on 2000-03-29 06:24:18.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
Reply-To: "Michael Kidder" <michkidd@mailstn.sarmc.org>
From: "Michael Kidder" <michkidd@mailstn.sarmc.org>
Subject: Re: VM error: SVU demo on Jaguar 3.5
Date: Tue, 28 Mar 2000 23:24:18 -0700
Lines: 74
Organization: Saint Alphonsus RMC
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
NNTP-Posting-Host: mailstn.sarmc.org 199.99.150.45
Message-ID: <347_uTDd6gUm$GA.290@forums.sybase.com>
References: <347_hksxzPOm$GA.285@forums.sybase.com> <347_M55bXiOm$GA.52@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:25408
Article PK: 155499

Dave,

Thanks for your response. Found solution in article on SDN: "Deploying
PowerJ Applets to the EAS 3.5 web server" by Greg Douglas. The section,
"Deploying Applets with Jaguar Initial Context (ORBlet)", describes both
issues I ran into. Overall a brief article, but definately a worthwhile
read. I am now able to run SVU demos both locally and remotely.

-michael

"Dave Wolf [Sybase]" <dwolf@sybase.com> wrote in message
news:M55bXiOm$GA.52@forums.sybase.com...
> Michael,
>
> I think this is a known problem. Im not sure of the problem myself since
it
> works on my installs. The again Scott and I wrote it so I didnt go
through
> the installation. Id check with support to see the status of this.
>
> Dave Wolf
> Internet Applications Division
>
> "Michael Kidder" <michkidd@mailstn.sarmc.org> wrote in message
> news:hksxzPOm$GA.285@forums.sybase.com...
> > Cannot get SVU demo to run on Jaguar Server. However it runs under
> > Netscape 4.7 remotely once I changed the listeners. No luck whatsoever
> > with any version of IE.
> >
> > Server Setup:
> > NT 4, sp 5
> > IE 4.01 sp2
> > MDAC 2.1 sp2
> > Netscape 4.72
> > EA Server 3.5 - Minimum install (only ASA and Jaguar)
> >
> > Changes:
> > Listeners (tds, iiop, http, openserver) changed to IP address of server
> > (172.20.1.226)
> > System Environment ("sybase","path" enviro vars added for OpenClient)
> > OpenClient (sql.ini added "jaguar" with "172.20.1.226,9000")
> >
> > SVU locally:
> > IE 4.01 (Java Console) -
"powersoft.powerj.jaguar.InitialContextException:
> > ORB not connected"
> > -- repeats 4 times
> > -- blank applet
> > Netscape (Java Console) - same console messages as IE above
> > -- applet with form no graphics
> > -- error in applet -
> > "security: Couldn't connect to '172.20.1.226' with origin from
> > 'local-classpath-classes' "
> > "Unexpected error loading applet"
> >
> > SVU remotely:
> > IE 5.01 (Java Console)- "java.lang.ClassNotFoundException:
> > java.rmi.RemoteException"
> > Netscape 4.72 - It runs, works with no errors !!!
> >
> > So should I consider 1 outta 4 is good and move on, or am I missing
> > something. I am just wanting to make sure everything is in order before
> we
> > attempt to put our own development code on this server.
> >
> > Thanks,
> > -michael
> >
> >
>
>


Dave Wolf [Sybase] Posted on 2000-03-29 12:05:50.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Dave Wolf [Sybase]" <dwolf@sybase.com>
Subject: Re: VM error: SVU demo on Jaguar 3.5
Date: Wed, 29 Mar 2000 07:05:50 -0500
Lines: 88
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
NNTP-Posting-Host: nomad6-31.sybase.com 157.133.176.31
Message-ID: <347_a$1KGfXm$GA.290@forums.sybase.com>
References: <347_hksxzPOm$GA.285@forums.sybase.com> <347_M55bXiOm$GA.52@forums.sybase.com> <347_uTDd6gUm$GA.290@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:25396
Article PK: 155488

I assume the issue was setting your CLASSPATH to empty?

Dave Wolf
Internet Applications Division

"Michael Kidder" <michkidd@mailstn.sarmc.org> wrote in message
news:uTDd6gUm$GA.290@forums.sybase.com...
> Dave,
>
> Thanks for your response. Found solution in article on SDN:
"Deploying
> PowerJ Applets to the EAS 3.5 web server" by Greg Douglas. The section,
> "Deploying Applets with Jaguar Initial Context (ORBlet)", describes both
> issues I ran into. Overall a brief article, but definately a worthwhile
> read. I am now able to run SVU demos both locally and remotely.
>
> -michael
>
>
> "Dave Wolf [Sybase]" <dwolf@sybase.com> wrote in message
> news:M55bXiOm$GA.52@forums.sybase.com...
> > Michael,
> >
> > I think this is a known problem. Im not sure of the problem myself
since
> it
> > works on my installs. The again Scott and I wrote it so I didnt go
> through
> > the installation. Id check with support to see the status of this.
> >
> > Dave Wolf
> > Internet Applications Division
> >
> > "Michael Kidder" <michkidd@mailstn.sarmc.org> wrote in message
> > news:hksxzPOm$GA.285@forums.sybase.com...
> > > Cannot get SVU demo to run on Jaguar Server. However it runs under
> > > Netscape 4.7 remotely once I changed the listeners. No luck
whatsoever
> > > with any version of IE.
> > >
> > > Server Setup:
> > > NT 4, sp 5
> > > IE 4.01 sp2
> > > MDAC 2.1 sp2
> > > Netscape 4.72
> > > EA Server 3.5 - Minimum install (only ASA and Jaguar)
> > >
> > > Changes:
> > > Listeners (tds, iiop, http, openserver) changed to IP address of
server
> > > (172.20.1.226)
> > > System Environment ("sybase","path" enviro vars added for OpenClient)
> > > OpenClient (sql.ini added "jaguar" with "172.20.1.226,9000")
> > >
> > > SVU locally:
> > > IE 4.01 (Java Console) -
> "powersoft.powerj.jaguar.InitialContextException:
> > > ORB not connected"
> > > -- repeats 4 times
> > > -- blank applet
> > > Netscape (Java Console) - same console messages as IE above
> > > -- applet with form no graphics
> > > -- error in applet -
> > > "security: Couldn't connect to '172.20.1.226' with origin from
> > > 'local-classpath-classes' "
> > > "Unexpected error loading applet"
> > >
> > > SVU remotely:
> > > IE 5.01 (Java Console)- "java.lang.ClassNotFoundException:
> > > java.rmi.RemoteException"
> > > Netscape 4.72 - It runs, works with no errors !!!
> > >
> > > So should I consider 1 outta 4 is good and move on, or am I missing
> > > something. I am just wanting to make sure everything is in order
before
> > we
> > > attempt to put our own development code on this server.
> > >
> > > Thanks,
> > > -michael
> > >
> > >
> >
> >
>
>


Michael Kidder Posted on 2000-03-29 17:18:55.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
Reply-To: "Michael Kidder" <michkidd@mailstn.sarmc.org>
From: "Michael Kidder" <michkidd@mailstn.sarmc.org>
Subject: Re: VM error: SVU demo on Jaguar 3.5
Date: Wed, 29 Mar 2000 10:18:55 -0700
Lines: 103
Organization: Saint Alphonsus RMC
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
NNTP-Posting-Host: mailstn.sarmc.org 199.99.150.45
Message-ID: <347_jVdoyOam$GA.290@forums.sybase.com>
References: <347_hksxzPOm$GA.285@forums.sybase.com> <347_M55bXiOm$GA.52@forums.sybase.com> <347_uTDd6gUm$GA.290@forums.sybase.com> <347_a$1KGfXm$GA.290@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:25355
Article PK: 155456

Yes, setting CLASSPATH (either batch or command-line) to
empty on the server. And adding the RMI classes (into
%JAGUAR%\html\classes) for IE remotely.

-michael

"Dave Wolf [Sybase]" <dwolf@sybase.com> wrote in message
news:a$1KGfXm$GA.290@forums.sybase.com...
> I assume the issue was setting your CLASSPATH to empty?
>
> Dave Wolf
> Internet Applications Division
>
> "Michael Kidder" <michkidd@mailstn.sarmc.org> wrote in message
> news:uTDd6gUm$GA.290@forums.sybase.com...
> > Dave,
> >
> > Thanks for your response. Found solution in article on SDN:
> "Deploying
> > PowerJ Applets to the EAS 3.5 web server" by Greg Douglas. The
section,
> > "Deploying Applets with Jaguar Initial Context (ORBlet)", describes
both
> > issues I ran into. Overall a brief article, but definately a
worthwhile
> > read. I am now able to run SVU demos both locally and remotely.
> >
> > -michael
> >
> >
> > "Dave Wolf [Sybase]" <dwolf@sybase.com> wrote in message
> > news:M55bXiOm$GA.52@forums.sybase.com...
> > > Michael,
> > >
> > > I think this is a known problem. Im not sure of the problem myself
> since
> > it
> > > works on my installs. The again Scott and I wrote it so I didnt go
> > through
> > > the installation. Id check with support to see the status of this.
> > >
> > > Dave Wolf
> > > Internet Applications Division
> > >
> > > "Michael Kidder" <michkidd@mailstn.sarmc.org> wrote in message
> > > news:hksxzPOm$GA.285@forums.sybase.com...
> > > > Cannot get SVU demo to run on Jaguar Server. However it runs under
> > > > Netscape 4.7 remotely once I changed the listeners. No luck
> whatsoever
> > > > with any version of IE.
> > > >
> > > > Server Setup:
> > > > NT 4, sp 5
> > > > IE 4.01 sp2
> > > > MDAC 2.1 sp2
> > > > Netscape 4.72
> > > > EA Server 3.5 - Minimum install (only ASA and Jaguar)
> > > >
> > > > Changes:
> > > > Listeners (tds, iiop, http, openserver) changed to IP address of
> server
> > > > (172.20.1.226)
> > > > System Environment ("sybase","path" enviro vars added for
OpenClient)
> > > > OpenClient (sql.ini added "jaguar" with "172.20.1.226,9000")
> > > >
> > > > SVU locally:
> > > > IE 4.01 (Java Console) -
> > "powersoft.powerj.jaguar.InitialContextException:
> > > > ORB not connected"
> > > > -- repeats 4 times
> > > > -- blank applet
> > > > Netscape (Java Console) - same console messages as IE above
> > > > -- applet with form no graphics
> > > > -- error in applet -
> > > > "security: Couldn't connect to '172.20.1.226' with origin
from
> > > > 'local-classpath-classes' "
> > > > "Unexpected error loading applet"
> > > >
> > > > SVU remotely:
> > > > IE 5.01 (Java Console)- "java.lang.ClassNotFoundException:
> > > > java.rmi.RemoteException"
> > > > Netscape 4.72 - It runs, works with no errors !!!
> > > >
> > > > So should I consider 1 outta 4 is good and move on, or am I missing
> > > > something. I am just wanting to make sure everything is in order
> before
> > > we
> > > > attempt to put our own development code on this server.
> > > >
> > > > Thanks,
> > > > -michael
> > > >
> > > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>