Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

bad UTF-8 data in method Generate of class DataWindow/_st_HTMLGenerator

4 posts in General Discussion (old) Last posting was on 2000-03-15 22:12:37.0Z
Alain Bourque Posted on 2000-03-15 21:43:09.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Alain Bourque" <abourque@garaga.com>
Subject: bad UTF-8 data in method Generate of class DataWindow/_st_HTMLGenerator
Date: Wed, 15 Mar 2000 16:43:09 -0500
Lines: 16
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2314.1300
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300
NNTP-Posting-Host: 67-164.tr.cgocable.ca 205.151.67.164
Message-ID: <347_zUO7kgsj$GA.202@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:26339
Article PK: 157009

Hello everyone,
We are using EAS3.5 on NT Server using IIS 4.0 ...
This problem occur since we've upgraded to EAS3.5 ...
With every htmlDw, we've got the following error message :

ERROR: On component call 'Generate' = 'Exception thrown:
org.omg.CORBA.DATA_CONVERSION: bad UTF-8 data in method Generate of class
DataWindow/_st_HTMLGenerator. '

What is going wrong, what is the problem ...
Any tips would be appreciate ...
Thanks !

Alain B.


Dave Wolf [Sybase] Posted on 2000-03-15 21:47:45.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Dave Wolf [Sybase]" <dwolf@sybase.com>
Subject: Re: bad UTF-8 data in method Generate of class DataWindow/_st_HTMLGenerator
Date: Wed, 15 Mar 2000 16:47:45 -0500
Lines: 27
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
NNTP-Posting-Host: dwolf-nt.sybase.com 157.133.41.72
Message-ID: <347_0KLnuisj$GA.202@forums.sybase.com>
References: <347_zUO7kgsj$GA.202@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:26338
Article PK: 157007

Alain,

Try switching the character set for the server to iso_1. Does that help?

Dave Wolf
Internet Applications Division

"Alain Bourque" <abourque@garaga.com> wrote in message
news:zUO7kgsj$GA.202@forums.sybase.com...
> Hello everyone,
> We are using EAS3.5 on NT Server using IIS 4.0 ...
> This problem occur since we've upgraded to EAS3.5 ...
> With every htmlDw, we've got the following error message :
>
> ERROR: On component call 'Generate' = 'Exception thrown:
> org.omg.CORBA.DATA_CONVERSION: bad UTF-8 data in method Generate of class
> DataWindow/_st_HTMLGenerator. '
>
> What is going wrong, what is the problem ...
> Any tips would be appreciate ...
> Thanks !
>
> Alain B.
>
>


Alain Bourque Posted on 2000-03-15 22:00:38.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Alain Bourque" <abourque@garaga.com>
Subject: Re: bad UTF-8 data in method Generate of class DataWindow/_st_HTMLGenerator
Date: Wed, 15 Mar 2000 17:00:38 -0500
Lines: 40
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2314.1300
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300
NNTP-Posting-Host: 67-164.tr.cgocable.ca 205.151.67.164
Message-ID: <347_XxUUWqsj$GA.202@forums.sybase.com>
References: <347_zUO7kgsj$GA.202@forums.sybase.com> <347_0KLnuisj$GA.202@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:26335
Article PK: 157002

Dave,
This working well ... We have to supply french and english version of our
site, so in the french one, we have special char ...
Is this why the problem occured ?

Alain B.

Dave Wolf [Sybase] <dwolf@sybase.com> wrote in message
news:0KLnuisj$GA.202@forums.sybase.com...
> Alain,
>
> Try switching the character set for the server to iso_1. Does that help?
>
> Dave Wolf
> Internet Applications Division
>
> "Alain Bourque" <abourque@garaga.com> wrote in message
> news:zUO7kgsj$GA.202@forums.sybase.com...
> > Hello everyone,
> > We are using EAS3.5 on NT Server using IIS 4.0 ...
> > This problem occur since we've upgraded to EAS3.5 ...
> > With every htmlDw, we've got the following error message :
> >
> > ERROR: On component call 'Generate' = 'Exception thrown:
> > org.omg.CORBA.DATA_CONVERSION: bad UTF-8 data in method Generate of
class
> > DataWindow/_st_HTMLGenerator. '
> >
> > What is going wrong, what is the problem ...
> > Any tips would be appreciate ...
> > Thanks !
> >
> > Alain B.
> >
> >
>
>


Dave Wolf [Sybase] Posted on 2000-03-15 22:12:37.0Z
Newsgroups: sybase.public.easerver
From: "Dave Wolf [Sybase]" <dwolf@sybase.com>
Subject: Re: bad UTF-8 data in method Generate of class DataWindow/_st_HTMLGenerator
Date: Wed, 15 Mar 2000 17:12:37 -0500
Lines: 50
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
NNTP-Posting-Host: dwolf-nt.sybase.com 157.133.41.72
Message-ID: <347_p#o7nwsj$GA.285@forums.sybase.com>
References: <347_zUO7kgsj$GA.202@forums.sybase.com> <347_0KLnuisj$GA.202@forums.sybase.com> <347_XxUUWqsj$GA.202@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.easerver:26333
Article PK: 157008

Yes seems we could not convert that character to unicode.

Dave Wolf
Internet Applications Division

"Alain Bourque" <abourque@garaga.com> wrote in message
news:XxUUWqsj$GA.202@forums.sybase.com...
> Dave,
> This working well ... We have to supply french and english version of our
> site, so in the french one, we have special char ...
> Is this why the problem occured ?
>
> Alain B.
>
>
> Dave Wolf [Sybase] <dwolf@sybase.com> wrote in message
> news:0KLnuisj$GA.202@forums.sybase.com...
> > Alain,
> >
> > Try switching the character set for the server to iso_1. Does that
help?
> >
> > Dave Wolf
> > Internet Applications Division
> >
> > "Alain Bourque" <abourque@garaga.com> wrote in message
> > news:zUO7kgsj$GA.202@forums.sybase.com...
> > > Hello everyone,
> > > We are using EAS3.5 on NT Server using IIS 4.0 ...
> > > This problem occur since we've upgraded to EAS3.5 ...
> > > With every htmlDw, we've got the following error message :
> > >
> > > ERROR: On component call 'Generate' = 'Exception thrown:
> > > org.omg.CORBA.DATA_CONVERSION: bad UTF-8 data in method Generate of
> class
> > > DataWindow/_st_HTMLGenerator. '
> > >
> > > What is going wrong, what is the problem ...
> > > Any tips would be appreciate ...
> > > Thanks !
> > >
> > > Alain B.
> > >
> > >
> >
> >
>
>