Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Infomaker 4.0 on NT Generating Executable problem

2 posts in PB Infomaker Report Writer Last posting was on 1997-11-17 18:30:53.0Z
Felipe DeGuzman Posted on 1997-11-13 20:18:10.0Z
Newsgroups: sybase.public.infomaker.general
From: "Felipe DeGuzman" <deguzmaf@lci.com>
Subject: Infomaker 4.0 on NT Generating Executable problem
X-Newsreader: Microsoft Internet News 4.70.1161
Date: Thu, 13 Nov 1997 15:18:10 -0500
Lines: 21
Message-ID: <348_01bcf07a$30f1ca80$eec99f96@mcnt0226>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.powersoft.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.infomaker.general:7393
Article PK: 244449

I have a user community of about 15 Licensed Infomaker 4.0 users and they
would like to generated Executable versions of their reports to share with
other users of our database. The problem is, when they follow the
instructions for generating executables (from the help file), clicking on
the "Create Exceutable" icon or selection the File, Create Executable menu
Item does nothing. No error message, no feedback beeps or anything. This
struck me as unusual since they are able to build queries/reports with no
problems. Unfortunately, the development team (me) has PB & IM 5.0 which
works fine, so I can't really troubleshoot their problems for them.

Has anyone encountered this? Are there configuration issues I could refer
them to?

Thanks for any info,
Phil
deguzmaf@lci.com


Terry Dykstra Posted on 1997-11-17 18:30:53.0Z
Newsgroups: sybase.public.infomaker.general
From: "Terry Dykstra" <tdykstra@cfol.ab.ca>
Subject: Re: Infomaker 4.0 on NT Generating Executable problem
X-Newsreader: Microsoft Internet News 4.70.1161
Date: Mon, 17 Nov 1997 13:30:53 -0500
Lines: 27
Message-ID: <348_01bcf38f$5d4afe40$8366e4cf@tdykstra.cfol.ab.ca>
References: <348_01bcf07a$30f1ca80$eec99f96@mcnt0226>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.powersoft.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.infomaker.general:7387
Article PK: 244442

That sounds like a known bug that was solved with IM 4.0.03. The current
version is 4.0.07. You can download from the web-site www.powersoft.com.

Terry Dykstra (TeamPS)

Felipe DeGuzman <deguzmaf@lci.com> wrote in article
<01bcf07a$30f1ca80$eec99f96@mcnt0226>...
> I have a user community of about 15 Licensed Infomaker 4.0 users and they
> would like to generated Executable versions of their reports to share
with
> other users of our database. The problem is, when they follow the
> instructions for generating executables (from the help file), clicking on
> the "Create Exceutable" icon or selection the File, Create Executable
menu
> Item does nothing. No error message, no feedback beeps or anything. This
> struck me as unusual since they are able to build queries/reports with no
> problems. Unfortunately, the development team (me) has PB & IM 5.0 which
> works fine, so I can't really troubleshoot their problems for them.
>
> Has anyone encountered this? Are there configuration issues I could refer
> them to?