Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Invalid DLL Still Invalid

5 posts in PB Infomaker Report Writer Last posting was on 1999-03-15 19:11:29.0Z
Priti Tanna Posted on 1999-02-18 18:35:47.0Z
Newsgroups: sybase.public.infomaker.general
Date: Thu, 18 Feb 1999 13:35:47 -0500
From: Priti Tanna <tanna_priti@bah.com>
Organization: BAH
X-Mailer: Mozilla 4.5 [en]C-CCK-MCD (Win95; I)
X-Accept-Language: en
MIME-Version: 1.0
Subject: Invalid DLL Still Invalid
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Lines: 6
Message-ID: <348_36CC5D83.267E3742@bah.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.powersoft.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.infomaker.general:6548
Article PK: 241534

I am still getting an error message saying that I am trying to make an
Invalid Dynamic link to a DLL. I tried the fix, but that did not work-

Any other suggestions?

I am using infomaker, 16bit, win95.

Thanks!


Terry Dykstra Posted on 1999-02-18 22:44:42.0Z
Newsgroups: sybase.public.infomaker.general
From: "Terry Dykstra" <tdykstra@cfol.ab.ca>
Subject: Re: Invalid DLL Still Invalid
Date: Thu, 18 Feb 1999 15:44:42 -0700
Lines: 17
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.72.3110.5
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.3110.3
Message-ID: <348_a03az$4W#GA.132@forums.powersoft.com>
References: <348_36CC5D83.267E3742@bah.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.powersoft.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.infomaker.general:6539
Article PK: 241525

Do you have the deployment kit installed? If yes, make sure it is the same
version as your normal IM.

--
Terry Dykstra (TeamPS)
Canadian Forest Oil Ltd.

Priti Tanna wrote in message <36CC5D83.267E3742@bah.com>...
>I am still getting an error message saying that I am trying to make an
>Invalid Dynamic link to a DLL. I tried the fix, but that did not work-
>
>Any other suggestions?
>
>I am using infomaker, 16bit, win95.
>
>Thanks!


Nancy Tilton Posted on 1999-03-12 16:12:49.0Z
Newsgroups: sybase.public.infomaker.general
Date: Fri, 12 Mar 1999 08:12:49 -0800
From: Nancy Tilton <ntilton@sdge.com>
X-Mailer: Mozilla 3.0 (Win95; U)
MIME-Version: 1.0
Subject: Re: Invalid DLL Still Invalid
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Lines: 22
Message-ID: <348_36E93D01.6203@sdge.com>
References: <348_36CC5D83.267E3742@bah.com> <348_a03az$4W#GA.132@forums.powersoft.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.powersoft.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.infomaker.general:6493
Article PK: 241479


Terry Dykstra wrote:
>
> Do you have the deployment kit installed? If yes, make sure it is the same
> version as your normal IM.
>
> --
> Terry Dykstra (TeamPS)
> Canadian Forest Oil Ltd.
> Priti Tanna wrote in message <36CC5D83.267E3742@bah.com>...
> >I am still getting an error message saying that I am trying to make an
> >Invalid Dynamic link to a DLL. I tried the fix, but that did not work-
> >
> >Any other suggestions?
> >
> >I am using infomaker, 16bit, win95.
> >
> >Thanks!

i'm also having the same problem. i downloaded the 504 fixes and found
that your dll's were dated 1994. the same dll's i currently have
installed are dated 1998, so i didn't replace my current dll's with your
1994 versions.

i also have the deployment kit installed and it is the same version as
IM. what other things can i try?


Terry Dykstra Posted on 1999-03-15 19:11:29.0Z
Newsgroups: sybase.public.infomaker.general
From: "Terry Dykstra" <tdykstra@cfol.ab.ca>
Subject: Re: Invalid DLL Still Invalid
Date: Mon, 15 Mar 1999 12:11:29 -0700
Lines: 41
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.72.3110.5
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.3110.3
Message-ID: <348_ZUFBKdxb#GA.298@forums.powersoft.com>
References: <348_36CC5D83.267E3742@bah.com> <348_a03az$4W#GA.132@forums.powersoft.com> <348_36E93D01.6203@sdge.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.powersoft.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.infomaker.general:6492
Article PK: 241478

The deployment kit is not required on your PC if you have IM installed. It
is purely for those users who don't have IM, but need to run your
executables.
I don't understand why the 5.0.04 dlls would show a 1994 date. The best way
to verify the version of a dll, is by rightclicking on the dll, e.g.
pbdwe050.dll, selecting properties and then version. The current version is
5.0.04.76, although some may show 72 as sub number.
Out of curiosity, why are you using the 16-bit version. The 32-bit version
definitely is a lot more stable.

--
Terry Dykstra (TeamPS)
Canadian Forest Oil Ltd.

Nancy Tilton wrote in message <36E93D01.6203@sdge.com>...
>Terry Dykstra wrote:
>>
>> Do you have the deployment kit installed? If yes, make sure it is the
same
>> version as your normal IM.
>>
>> --
>> Terry Dykstra (TeamPS)
>> Canadian Forest Oil Ltd.
>> Priti Tanna wrote in message <36CC5D83.267E3742@bah.com>...
>> >I am still getting an error message saying that I am trying to make an
>> >Invalid Dynamic link to a DLL. I tried the fix, but that did not work-
>> >
>> >Any other suggestions?
>> >
>> >I am using infomaker, 16bit, win95.
>> >
>> >Thanks!
>i'm also having the same problem. i downloaded the 504 fixes and found
>that your dll's were dated 1994. the same dll's i currently have
>installed are dated 1998, so i didn't replace my current dll's with your
>1994 versions.
>
> i also have the deployment kit installed and it is the same version as
>IM. what other things can i try?


Nancy Tilton Posted on 1999-03-12 15:56:13.0Z
Newsgroups: sybase.public.infomaker.general
Date: Fri, 12 Mar 1999 07:56:13 -0800
From: Nancy Tilton <ntilton@sdge.com>
X-Mailer: Mozilla 3.0 (Win95; U)
MIME-Version: 1.0
To: Terry Dykstra <tdykstra@cfol.ab.ca>
Subject: Re: Invalid DLL Still Invalid
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Lines: 22
Message-ID: <348_36E9391D.1459@sdge.com>
References: <348_36CC5D83.267E3742@bah.com> <348_a03az$4W#GA.132@forums.powersoft.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.powersoft.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.infomaker.general:6494
Article PK: 241480


Terry Dykstra wrote:
>
> Do you have the deployment kit installed? If yes, make sure it is the same
> version as your normal IM.
>
> --
> Terry Dykstra (TeamPS)
> Canadian Forest Oil Ltd.
> Priti Tanna wrote in message <36CC5D83.267E3742@bah.com>...
> >I am still getting an error message saying that I am trying to make an
> >Invalid Dynamic link to a DLL. I tried the fix, but that did not work-
> >
> >Any other suggestions?
> >
> >I am using infomaker, 16bit, win95.
> >
> >Thanks!

i'm also having the same problem. i downloaded the 504 fixes and found
that your dll's were dated 1994. the same dll's i currently have
installed are dated 1998, so i didn't replace my current dll's with your
1994 versions.

i also have the deployment kit installed and it is the same version as
IM. what other things can i try?