Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Page # Problem w/IM6.5

4 posts in PB Infomaker Report Writer Last posting was on 1999-06-16 15:57:55.0Z
Scott Rife Posted on 1999-06-14 19:09:44.0Z
Newsgroups: sybase.public.infomaker.general
Date: Mon, 14 Jun 1999 15:09:44 -0400
From: Scott Rife <scott.rife@wright.edu>
Reply-To: scott.rife@wright.edu
Organization: Wright State University, Information Services
X-Mailer: Mozilla 4.5 [en] (Win95; I)
X-Accept-Language: en
MIME-Version: 1.0
Subject: Page # Problem w/IM6.5
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Lines: 30
Message-ID: <348_37655377.80B8A24A@wright.edu>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.infomaker.general:6204
Article PK: 240140

In IM 6.5 (Build 444) the page() and pageCount() functions appear to be
working improperly in reports with groups where the "reset page number
on group break" is set.

The first group appears OK (e.g., Page 1 of 8 then goes to 8 of 8) but
then the next group says Page 9 of 48, where 48 is the number of pages
in the 2nd group but of course the Page should have reset to 1. The
next group keeps on but with the PageCount() function in error with the
first page of that group showing Page 49 of 48... These reports worked
fine under InfoMaker 5.x.

I saw a reference in an earlier post (Re: Problem with Page numbers?) to
http://support.sybase.com/esd/pb.html but there are no InfoMaker
downloads there. I have already downloaded the 6.5 upgrade for
InfoMaker from Sybase about 3-weeks ago and applied it.

Is this a known problem? Is there a workaround?

TIA,
Scott

--

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Scott Rife, Systems Consultant
Information Services, CaTS
Wright State University
140G Library Annex
Email: scott.rife@wright.edu Phone: (937)775-4005
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Terry Dykstra Posted on 1999-06-14 22:29:06.0Z
Newsgroups: sybase.public.infomaker.general
From: "Terry Dykstra" <tdykstra@cfol.ab.ca>
Subject: Re: Page # Problem w/IM6.5
Date: Mon, 14 Jun 1999 16:29:06 -0600
Lines: 41
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.72.3612.1700
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.3612.1700
Message-ID: <348_gCab1Srt#GA.291@forums.sybase.com>
References: <348_37655377.80B8A24A@wright.edu>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.infomaker.general:6203
Article PK: 240139

It works as long as you have the 'new page on group break' turned on. I'm
running 6.5.1.

--
Terry Dykstra (TeamSybase)
Canadian Forest Oil Ltd.

Scott Rife wrote in message <37655377.80B8A24A@wright.edu>...
>In IM 6.5 (Build 444) the page() and pageCount() functions appear to be
>working improperly in reports with groups where the "reset page number
>on group break" is set.
>
>The first group appears OK (e.g., Page 1 of 8 then goes to 8 of 8) but
>then the next group says Page 9 of 48, where 48 is the number of pages
>in the 2nd group but of course the Page should have reset to 1. The
>next group keeps on but with the PageCount() function in error with the
>first page of that group showing Page 49 of 48... These reports worked
>fine under InfoMaker 5.x.
>
>I saw a reference in an earlier post (Re: Problem with Page numbers?) to
>http://support.sybase.com/esd/pb.html but there are no InfoMaker
>downloads there. I have already downloaded the 6.5 upgrade for
>InfoMaker from Sybase about 3-weeks ago and applied it.
>
>Is this a known problem? Is there a workaround?
>
>TIA,
>Scott
>
>--
>
>~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
> Scott Rife, Systems Consultant
> Information Services, CaTS
> Wright State University
> 140G Library Annex
> Email: scott.rife@wright.edu Phone: (937)775-4005
>~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
>
>


Scott Rife Posted on 1999-06-16 05:21:22.0Z
Newsgroups: sybase.public.infomaker.general
From: "Scott Rife" <scott.rife@wright.edu>
Subject: Re: Page # Problem w/IM6.5
Date: Tue, 15 Jun 1999 22:21:22 -0700
Lines: 48
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.72.3110.1
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.3110.3
Message-ID: <348_2KFF255t#GA.267@forums.sybase.com>
References: <348_37655377.80B8A24A@wright.edu> <348_gCab1Srt#GA.291@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.infomaker.general:6197
Article PK: 240135

My 'new page on group break' is turned on. Im not running IM 6.5.1. How do
you get that? I downloaded the latest IM 6.5 a couple of weeks ago.

Terry Dykstra wrote in message ...
>It works as long as you have the 'new page on group break' turned on. I'm
>running 6.5.1.
>
>--
>Terry Dykstra (TeamSybase)
>Canadian Forest Oil Ltd.
>Scott Rife wrote in message <37655377.80B8A24A@wright.edu>...
>>In IM 6.5 (Build 444) the page() and pageCount() functions appear to be
>>working improperly in reports with groups where the "reset page number
>>on group break" is set.
>>
>>The first group appears OK (e.g., Page 1 of 8 then goes to 8 of 8) but
>>then the next group says Page 9 of 48, where 48 is the number of pages
>>in the 2nd group but of course the Page should have reset to 1. The
>>next group keeps on but with the PageCount() function in error with the
>>first page of that group showing Page 49 of 48... These reports worked
>>fine under InfoMaker 5.x.
>>
>>I saw a reference in an earlier post (Re: Problem with Page numbers?) to
>>http://support.sybase.com/esd/pb.html but there are no InfoMaker
>>downloads there. I have already downloaded the 6.5 upgrade for
>>InfoMaker from Sybase about 3-weeks ago and applied it.
>>
>>Is this a known problem? Is there a workaround?
>>
>>TIA,
>>Scott
>>
>>--
>>
>>~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
>> Scott Rife, Systems Consultant
>> Information Services, CaTS
>> Wright State University
>> 140G Library Annex
>> Email: scott.rife@wright.edu Phone: (937)775-4005
>>~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
>>
>>
>
>


Terry Dykstra Posted on 1999-06-16 15:57:55.0Z
Newsgroups: sybase.public.infomaker.general
From: "Terry Dykstra" <tdykstra@cfol.ab.ca>
Subject: Re: Page # Problem w/IM6.5
Date: Wed, 16 Jun 1999 09:57:55 -0600
Lines: 61
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.72.3612.1700
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.3612.1700
Message-ID: <348_IP5rYBBu#GA.287@forums.sybase.com>
References: <348_37655377.80B8A24A@wright.edu> <348_gCab1Srt#GA.291@forums.sybase.com> <348_2KFF255t#GA.267@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.infomaker.general:6195
Article PK: 240132

You can download it from the SDN. But it iss geared towards PB, so I'm not
sure you can even install it when you only have IM.
http://sdn.sybase.com/sdn/appdev/appdev_home.stm and then use the 'Bug
info, EBF & Patches'. IF you've never been on before, you might need to
register first (free).

--
Terry Dykstra (TeamSybase)
Canadian Forest Oil Ltd.

Scott Rife wrote in message <2KFF255t#GA.267@forums.sybase.com>...
>My 'new page on group break' is turned on. Im not running IM 6.5.1. How
do
>you get that? I downloaded the latest IM 6.5 a couple of weeks ago.
>
>
>Terry Dykstra wrote in message ...
>>It works as long as you have the 'new page on group break' turned on. I'm
>>running 6.5.1.
>>
>>--
>>Terry Dykstra (TeamSybase)
>>Canadian Forest Oil Ltd.
>>Scott Rife wrote in message <37655377.80B8A24A@wright.edu>...
>>>In IM 6.5 (Build 444) the page() and pageCount() functions appear to be
>>>working improperly in reports with groups where the "reset page number
>>>on group break" is set.
>>>
>>>The first group appears OK (e.g., Page 1 of 8 then goes to 8 of 8) but
>>>then the next group says Page 9 of 48, where 48 is the number of pages
>>>in the 2nd group but of course the Page should have reset to 1. The
>>>next group keeps on but with the PageCount() function in error with the
>>>first page of that group showing Page 49 of 48... These reports worked
>>>fine under InfoMaker 5.x.
>>>
>>>I saw a reference in an earlier post (Re: Problem with Page numbers?) to
>>>http://support.sybase.com/esd/pb.html but there are no InfoMaker
>>>downloads there. I have already downloaded the 6.5 upgrade for
>>>InfoMaker from Sybase about 3-weeks ago and applied it.
>>>
>>>Is this a known problem? Is there a workaround?
>>>
>>>TIA,
>>>Scott
>>>
>>>--
>>>
>>>~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
>>> Scott Rife, Systems Consultant
>>> Information Services, CaTS
>>> Wright State University
>>> 140G Library Annex
>>> Email: scott.rife@wright.edu Phone: (937)775-4005
>>>~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
>>>
>>>
>>
>>
>
>