Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Infomaker 5.0.03 16-bit - Deployed .EXE hangs under NT!

2 posts in PB Infomaker Report Writer Last posting was on 1998-01-24 06:24:23.0Z
Chris Gonderzik Posted on 1998-01-23 21:37:13.0Z
Newsgroups: sybase.public.infomaker.general
From: "Chris Gonderzik" <cgonderz@csd.uwm.edu>
Subject: Infomaker 5.0.03 16-bit - Deployed .EXE hangs under NT!
Date: Fri, 23 Jan 1998 15:37:13 -0600
Lines: 22
Organization: Keane, Inc.
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.72.2106.4
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.2106.4
Message-ID: <348_uaMua3DK9GA.128@forums.powersoft.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.powersoft.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.infomaker.general:7308
Article PK: 244366

Hello all,

Developing using 16-bit InfoMaker, and distributing reports to WfWG 3.11,
Win95, and WinNT systems. The reports work fine when compiled and
distributed under 3.11, and Win95, but 'hang' under NT. What I mean by
'hang' is the executable runs, the user can log in, and even run the report
by clicking the toolbar button, but after the first record is returned the
executable locks up (won't accept focus) and every button, toolbar, widget
in the executable is greyed out.

This problem sounds like it might be related to the fact that I have nested
reports in my report, as described by Bug #46815 in an earlier posting, but
my executable fails only on NT.

Please tell me there's a fix to this bug, if my problem is this bug - or at
least tell me where on the PowerSoft web site I can find the official
documentation for this bug. I've been searching for quite some time now...

-Chris Gonderzik
cgonderz@csd.uwm.edu


Stephen Dupre Posted on 1998-01-24 06:24:23.0Z
Newsgroups: sybase.public.infomaker.general
Date: Fri, 23 Jan 1998 22:24:23 -0800
From: Stephen Dupre <sdupre@powersoft.com>
Reply-To: sdupre@powersoft.com
Organization: Powersoft Tools, Sybase, Inc.
X-Mailer: Mozilla 3.0 (Win16; U)
MIME-Version: 1.0
Subject: Re: Infomaker 5.0.03 16-bit - Deployed .EXE hangs under NT!
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Lines: 33
Message-ID: <348_34C98917.3EC6@powersoft.com>
References: <348_uaMua3DK9GA.128@forums.powersoft.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.powersoft.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.infomaker.general:7307
Article PK: 244363


Chris Gonderzik wrote:
>
> Hello all,
>
> Developing using 16-bit InfoMaker, and distributing reports to WfWG 3.11,
> Win95, and WinNT systems. The reports work fine when compiled and
> distributed under 3.11, and Win95, but 'hang' under NT. What I mean by
> 'hang' is the executable runs, the user can log in, and even run the report
> by clicking the toolbar button, but after the first record is returned the
> executable locks up (won't accept focus) and every button, toolbar, widget
> in the executable is greyed out.
>
> This problem sounds like it might be related to the fact that I have nested
> reports in my report, as described by Bug #46815 in an earlier posting, but
> my executable fails only on NT.
>
> Please tell me there's a fix to this bug, if my problem is this bug - or at
> least tell me where on the PowerSoft web site I can find the official
> documentation for this bug. I've been searching for quite some time now...
>
> -Chris Gonderzik
> cgonderz@csd.uwm.edu

Does the database trace show only one row returned as well? I'd like to
see the structure of this nested report. Can you upload something? I
use NT 4.0 - It's probably related to the bug you mention but another
example internally might confirm or deny this.

Stephen