Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Picture Control Problem

2 posts in Objects Last posting was on 2002-12-01 16:45:54.0Z
Terry Hannon Posted on 2002-12-01 15:42:58.0Z
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
From: "Terry Hannon" <thannon@terryhannon.com>
Subject: Picture Control Problem
Date: Sun, 1 Dec 2002 07:42:58 -0800
Lines: 16
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
NNTP-Posting-Host: ip68-101-105-169.oc.oc.cox.net 68.101.105.169
Message-ID: <364_3TIPeJVmCHA.259@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:723
Article PK: 713299

Hi everyone,

I am really hoping someone can help me with this problem.

I am creating a Jeopardy like program. I have a grid that is 4x4, using
picture controls. the problem is, for some reason not all images are
displayed, almost like Powerbuilder cannot find the images. The weird thing
is, they all use the same image, so why do some display it corretly and
others do not?

I am using PB 8.01 Build 9087

Thanks for the help
Terry


Terry Hannon Posted on 2002-12-01 16:45:54.0Z
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
From: "Terry Hannon" <thannon@terryhannon.com>
Subject: Re: Picture Control Problem
Date: Sun, 1 Dec 2002 08:45:54 -0800
Lines: 27
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
NNTP-Posting-Host: ip68-101-105-169.oc.oc.cox.net 68.101.105.169
Message-ID: <364_opvVosVmCHA.319@forums.sybase.com>
References: <364_3TIPeJVmCHA.259@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:722
Article PK: 713298

Nevermind, it must have been a bug. I downloaded the 8.03 Build 9704 and
the problem went away.

Thanks
Terry

"Terry Hannon" <thannon@terryhannon.com> wrote in message
news:3TIPeJVmCHA.259@forums.sybase.com...
> Hi everyone,
>
> I am really hoping someone can help me with this problem.
>
> I am creating a Jeopardy like program. I have a grid that is 4x4, using
> picture controls. the problem is, for some reason not all images are
> displayed, almost like Powerbuilder cannot find the images. The weird
thing
> is, they all use the same image, so why do some display it corretly and
> others do not?
>
> I am using PB 8.01 Build 9087
>
> Thanks for the help
> Terry
>
>