Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Does anyone use OLE container in Datawindow as OLE (Excel Chart/Worksheet/Microsoft Graph) presentation style or OLE object in Datawindow? Please Help.

2 posts in Objects Last posting was on 2002-07-18 08:41:19.0Z
AlexBY Posted on 2002-07-18 07:33:01.0Z
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
Reply-To: "AlexBY" <alex_kash@mail.ru>
From: "AlexBY" <alex_kash@mail.ru>
Subject: Does anyone use OLE container in Datawindow as OLE (Excel Chart/Worksheet/Microsoft Graph) presentation style or OLE object in Datawindow? Please Help.
Date: Thu, 18 Jul 2002 10:33:01 +0300
Lines: 52
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
NNTP-Posting-Host: 212.98.166.3
Message-ID: <364_YpRr$7iLCHA.654@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:207
Article PK: 712781

Blank
Hello folks,

How can I use an OLE container in Datawindows?
The situation as follows:

I have a datawindow with OLE (Excel Chart/Worksheet/Microsoft Graph)
presentation style or grid datawindow with OLE object (Excel
Chart/Worksheet/Microsoft Graph) in detail band.
I have the next result set of datawindow (SQL select/ SP / External)
fields: anytext, anynumeric
values: first, 1
first, 2
first, 3
second, 1
second, 2
second, 3
I mapped OLE data as follows
Group by: anytext
Target Data: anytext
avg(anynumeric for object)
I used the next properties of OLE container
Contents: Any/Embedded/Linked
DisplayType: Content/Icon
Activation: DoubleClick
LinkUpdate: Automatic

In preview mode/runtime I get the blank screen, but datawindow has a data.
I do nothing special with datawindow after retrieve on runtime (no
PowerScript).
Can you show me mistake in my settings?

I tried a different datasources (SQL select/ SP / External), different OLE
(Excel Chart/Worksheet/Microsoft Graph) - I get the blank screen anyway
without any errors.

I know by heart the Help unit of "OLE objects and the OLE presentation
style".
I can't find necessary information in the Internet/newsgroups/forums - seems
like nobody do that or everyone has no problems with it.

Please help - suggestions/links for resources.

Win2k/PB 6.5.1/PB 80
I can send source of datawindow if you'll request.
________________
With best regards,
Alex Kash
* * * * * * * * *
Mail2:Alex_Kash@mail.ru


Simon Caldwell [TeamSybase] Posted on 2002-07-18 08:41:19.0Z
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
From: "Simon Caldwell [TeamSybase]" <simonDOTcaldwellATbigfootDOTcom>
Followup-To: powersoft.public.powerbuilder.ole-ocx-activex
Subject: Re: Does anyone use OLE container in Datawindow as OLE (Excel Chart/Worksheet/Microsoft Graph) presentation style or OLE object in Datawindow? Please Help.
Date: Thu, 18 Jul 2002 09:41:19 +0100
Lines: 65
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
NNTP-Posting-Host: getreal.demon.co.uk 193.237.14.95
Message-ID: <364_NfwC3hjLCHA.196@forums.sybase.com>
References: <364_YpRr$7iLCHA.654@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:206
Article PK: 712778

Please don't cross-post
(follow-ups set to ole-ocx-activex)

--
All views expressed in this message are my own and not necessarily those of
my employer

"AlexBY" <alex_kash@mail.ru> wrote in message
news:YpRr$7iLCHA.654@forums.sybase.com...
> Blank
> Hello folks,
>
> How can I use an OLE container in Datawindows?
> The situation as follows:
>
> I have a datawindow with OLE (Excel Chart/Worksheet/Microsoft Graph)
> presentation style or grid datawindow with OLE object (Excel
> Chart/Worksheet/Microsoft Graph) in detail band.
> I have the next result set of datawindow (SQL select/ SP / External)
> fields: anytext, anynumeric
> values: first, 1
> first, 2
> first, 3
> second, 1
> second, 2
> second, 3
> I mapped OLE data as follows
> Group by: anytext
> Target Data: anytext
> avg(anynumeric for object)
> I used the next properties of OLE container
> Contents: Any/Embedded/Linked
> DisplayType: Content/Icon
> Activation: DoubleClick
> LinkUpdate: Automatic
>
> In preview mode/runtime I get the blank screen, but datawindow has a data.
> I do nothing special with datawindow after retrieve on runtime (no
> PowerScript).
> Can you show me mistake in my settings?
>
> I tried a different datasources (SQL select/ SP / External), different OLE
> (Excel Chart/Worksheet/Microsoft Graph) - I get the blank screen anyway
> without any errors.
>
> I know by heart the Help unit of "OLE objects and the OLE presentation
> style".
> I can't find necessary information in the Internet/newsgroups/forums -
seems
> like nobody do that or everyone has no problems with it.
>
> Please help - suggestions/links for resources.
>
> Win2k/PB 6.5.1/PB 80
> I can send source of datawindow if you'll request.
> ________________
> With best regards,
> Alex Kash
> * * * * * * * * *
> Mail2:Alex_Kash@mail.ru
>
>