Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

editmask problem

2 posts in Objects Last posting was on 2002-06-27 12:23:21.0Z
Sergi Posted on 2002-06-27 09:58:16.0Z
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
From: "Sergi" <sgilc@correu.gencat.es>
Subject: editmask problem
Date: Thu, 27 Jun 2002 11:58:16 +0200
Lines: 24
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4522.1200
NNTP-Posting-Host: 195.77.105.160
Message-ID: <364_fJfnCLcHCHA.1020@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:1154
Article PK: 713723

Hi!

I recendly migrated an application from powerbuilder 5.0.3 to powerbuilder
8.0.1 and I have found a bug in the datawindow editmask control.

I have a datawindow editmask (Mask --> #,###,###.00) where I enter decimal
values (euros). When I enter a new value it works fine, but when I delete
the value (using backspace) and want to enter a new value, something happens
and the decimal separator dissapears and then I cannot enter a decimal value
(because the decimal separator doesn't exist).

To solve this problem, I installed the 8.0.2 maintenance release and I
migrated, regenerated and optimized the application, but the bug already
exists... Later I changed the mask to #,###,##0.00 but it doen't work,
too...

Have you got an idea to solve my problem ?

Thanks in advance and sorry for my poor english!

Sergi
Spain


Simon Caldwell [TeamSybase] Posted on 2002-06-27 12:23:21.0Z
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
From: "Simon Caldwell [TeamSybase]" <simonDOTcaldwellATbigfootDOTcom>
Subject: Re: editmask problem
Date: Thu, 27 Jun 2002 13:23:21 +0100
Lines: 37
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
NNTP-Posting-Host: getreal.demon.co.uk 193.237.14.95
Message-ID: <364_ABMFkbdHCHA.195@forums.sybase.com>
References: <364_fJfnCLcHCHA.1020@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:1153
Article PK: 713715

Please don't cross post

--
All views expressed in this message are my own and not necessarily those of
my employer

"Sergi" <sgilc@correu.gencat.es> wrote in message
news:fJfnCLcHCHA.1020@forums.sybase.com...
> Hi!
>
> I recendly migrated an application from powerbuilder 5.0.3 to powerbuilder
> 8.0.1 and I have found a bug in the datawindow editmask control.
>
> I have a datawindow editmask (Mask --> #,###,###.00) where I enter decimal
> values (euros). When I enter a new value it works fine, but when I delete
> the value (using backspace) and want to enter a new value, something
happens
> and the decimal separator dissapears and then I cannot enter a decimal
value
> (because the decimal separator doesn't exist).
>
> To solve this problem, I installed the 8.0.2 maintenance release and I
> migrated, regenerated and optimized the application, but the bug already
> exists... Later I changed the mask to #,###,##0.00 but it doen't work,
> too...
>
> Have you got an idea to solve my problem ?
>
> Thanks in advance and sorry for my poor english!
>
> Sergi
> Spain
>
>