Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

popmenu-function in 9.0.1

2 posts in Objects Last posting was on 2003-11-26 15:47:49.0Z
TH Posted on 2003-11-25 16:11:56.0Z
From: "TH" <thintze@pv-mw.de>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
Subject: popmenu-function in 9.0.1
Lines: 23
Organization: PMW
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
NNTP-Posting-Host: 213.70.78.99
X-Original-NNTP-Posting-Host: 213.70.78.99
Message-ID: <3fc37f4c$1@forums-1-dub>
Date: 25 Nov 2003 08:11:56 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1069776716 213.70.78.99 (25 Nov 2003 08:11:56 -0800)
X-Original-Trace: 25 Nov 2003 08:11:56 -0800, 213.70.78.99
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:7670
Article PK: 734948

Hi all,

we patched PowerBuilder EE from 9.0 to 9.0.1. Now we have noticed a problem
with popmenu-function. Our menus have dynamically created submenus like:

lm_menu = create menu_xxx
item[ln_i] = lm_menu
...

This worked since PowerBuilder versions 4-8 and also in PowerBuilder 9.0.
Now we are using 9.0.1 build 6533.
When calling popmenu then items in submenues are changing sometimes its
text-attributes to "-" themself and a grey line is displayed.

As we know there was a change request 304265 which fixed a bug in popmenu
function in 9.0.1 (item-attributes).
Caused this change a new bug?

Any help?

Thomas.


Hans Heynckes Posted on 2003-11-26 15:47:49.0Z
Reply-To: "Hans Heynckes" <hheynckes@kpmg.com>
From: "Hans Heynckes" <hheynckes@kpmg.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
References: <3fc37f4c$1@forums-1-dub>
Subject: Re: popmenu-function in 9.0.1
Lines: 30
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165
NNTP-Posting-Host: 212.125.49.37
X-Original-NNTP-Posting-Host: 212.125.49.37
Message-ID: <3fc4cb25@forums-1-dub>
Date: 26 Nov 2003 07:47:49 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1069861669 212.125.49.37 (26 Nov 2003 07:47:49 -0800)
X-Original-Trace: 26 Nov 2003 07:47:49 -0800, 212.125.49.37
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:7674
Article PK: 734949

See topic in sybase.public.powerbuilder.general !

"TH" <thintze@pv-mw.de> schrieb im Newsbeitrag
news:3fc37f4c$1@forums-1-dub...

> Hi all,
>
> we patched PowerBuilder EE from 9.0 to 9.0.1. Now we have noticed a
problem
> with popmenu-function. Our menus have dynamically created submenus like:
>
> lm_menu = create menu_xxx
> item[ln_i] = lm_menu
> ...
>
> This worked since PowerBuilder versions 4-8 and also in PowerBuilder 9.0.
> Now we are using 9.0.1 build 6533.
> When calling popmenu then items in submenues are changing sometimes its
> text-attributes to "-" themself and a grey line is displayed.
>
> As we know there was a change request 304265 which fixed a bug in popmenu
> function in 9.0.1 (item-attributes).
> Caused this change a new bug?
>
> Any help?
>
> Thomas.
>
>