Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

ASA 9.0

2 posts in General Discussion Last posting was on 2003-12-18 11:13:18.0Z
Thomas George Posted on 2003-12-18 01:51:22.0Z
From: "Thomas George" <georgeth@phmns.com>
Newsgroups: ianywhere.public.general
Subject: ASA 9.0
Lines: 13
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2314.1300
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300
NNTP-Posting-Host: 66.243.22.98
X-Original-NNTP-Posting-Host: 66.243.22.98
Message-ID: <3fe1081a$1@forums-1-dub>
Date: 17 Dec 2003 17:51:22 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1071712282 66.243.22.98 (17 Dec 2003 17:51:22 -0800)
X-Original-Trace: 17 Dec 2003 17:51:22 -0800, 66.243.22.98
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.general:2210
Article PK: 4417

Hello,
I am having trouble with executing a view that I migrated from ver 5.5
platform to ver 9.0 evalulation version.
The view runs fine on ver 5.5 but when I try to run it on 9.0, the database
engine simply terminates and ISQL displays a communication failure message.
This happens even before any data is displayed in the ISQL data window

Can someone tell me why a view that has been running perfectly on ver 5 for
a few years now does not run on ver 9?
thanks
Thomas


Breck Carter [TeamSybase] Posted on 2003-12-18 11:13:18.0Z
From: "Breck Carter [TeamSybase]" <NOSPAM__bcarter@risingroad.com>
Newsgroups: ianywhere.public.general
Subject: Re: ASA 9.0
Organization: RisingRoad Professional Services
Reply-To: NOSPAM__bcarter@risingroad.com
Message-ID: <nu13uv8h84pbeqfhagh1bs0mahn4msh91l@4ax.com>
References: <3fe1081a$1@forums-1-dub>
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: bcarter.sentex.ca
X-Original-NNTP-Posting-Host: bcarter.sentex.ca
Date: 18 Dec 2003 03:13:18 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1071745998 64.7.134.118 (18 Dec 2003 03:13:18 -0800)
X-Original-Trace: 18 Dec 2003 03:13:18 -0800, bcarter.sentex.ca
Lines: 33
X-Authenticated-User: TeamPS
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.general:2213
Article PK: 4420

It sounds like the server is having a problem, which then terminates
the connection to the client (ISQL).

Is there an error message visible on the engine console window? You
can trap the console display to a file with the dbeng9.exe -o
filespec.txt command line option.

Also please show use the CREATE VIEW statement. It will be inside the
reload.sql file you probably used to migrate.

Breck


On 17 Dec 2003 17:51:22 -0800, "Thomas George" <georgeth@phmns.com>

wrote:

>Hello,
>I am having trouble with executing a view that I migrated from ver 5.5
>platform to ver 9.0 evalulation version.
>The view runs fine on ver 5.5 but when I try to run it on 9.0, the database
>engine simply terminates and ISQL displays a communication failure message.
>This happens even before any data is displayed in the ISQL data window
>
>Can someone tell me why a view that has been running perfectly on ver 5 for
>a few years now does not run on ver 9?
>thanks
>Thomas
>

--
bcarter@risingroad.com
Mobile and Distributed Enterprise Database Applications
www.risingroad.com