Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Threestate Treeview Checkbox

2 posts in Objects Last posting was on 2003-12-31 20:38:31.0Z
Scott Ewine Posted on 2003-12-31 16:20:55.0Z
From: "Scott Ewine" <sae@techassist.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
Subject: Threestate Treeview Checkbox
Lines: 20
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165
X-Original-NNTP-Posting-Host: 63.89.79.132
Message-ID: <3ff2f960$1@forums-2-dub>
X-Original-Trace: 31 Dec 2003 08:29:20 -0800, 63.89.79.132
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 31 Dec 2003 08:07:06 -0800, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 31 Dec 2003 08:20:55 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1072887655 10.22.108.75 (31 Dec 2003 08:20:55 -0800)
X-Original-Trace: 31 Dec 2003 08:20:55 -0800, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:7714
Article PK: 734987

Sorry for the crosspost, but I did not get a response in 'general'.

I have a two windows with treeviews. Both use the CheckBoxes=True property
to allow the selection of multiple treeview items. One behaves as you would
expect, but the other acts like a "Three State" check box. The
treeviewitem.StatePictureIndex starts as 1, then when clicked goes to 2,
clicking again should go back to 1 but instead goes to 3. If there is no
bitmap defined for StatePictureIndex=3 the red X appears, if I put in a
StatePicture for 3 it appears on the second click. The third click goes
back to StatePictureIndex = 1 and the cycle continues. I cannot see any
difference in the treeview object or the code I am using. Any ideas?

Using PB 8.0.2

Thanks in advance,

Scott Ewine


Scott Ewine Posted on 2003-12-31 20:38:31.0Z
From: "Scott Ewine" <sae@techassist.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
References: <3ff2f960$1@forums-2-dub>
Subject: Re: Threestate Treeview Checkbox
Lines: 32
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165
NNTP-Posting-Host: 63.89.79.132
X-Original-NNTP-Posting-Host: 63.89.79.132
Message-ID: <3ff333c7$1@forums-1-dub>
Date: 31 Dec 2003 12:38:31 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1072903111 63.89.79.132 (31 Dec 2003 12:38:31 -0800)
X-Original-Trace: 31 Dec 2003 12:38:31 -0800, 63.89.79.132
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:7715
Article PK: 734990

I figured it out. There was a third blank picture in the state picture
list. The only way I could remove it was by deleting it in the source code.

Scott

"Scott Ewine" <sae@techassist.com> wrote in message
news:3ff2f960$1@forums-2-dub...
> Sorry for the crosspost, but I did not get a response in 'general'.
>
> I have a two windows with treeviews. Both use the CheckBoxes=True
property
> to allow the selection of multiple treeview items. One behaves as you
would
> expect, but the other acts like a "Three State" check box. The
> treeviewitem.StatePictureIndex starts as 1, then when clicked goes to 2,
> clicking again should go back to 1 but instead goes to 3. If there is no
> bitmap defined for StatePictureIndex=3 the red X appears, if I put in a
> StatePicture for 3 it appears on the second click. The third click goes
> back to StatePictureIndex = 1 and the cycle continues. I cannot see any
> difference in the treeview object or the code I am using. Any ideas?
>
> Using PB 8.0.2
>
> Thanks in advance,
>
> Scott Ewine
>
>
>