Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Treeview handle

3 posts in Objects Last posting was on 2004-03-30 15:36:10.0Z
kishore Posted on 2004-01-14 08:03:13.0Z
From: "kishore" <kishore@cgvakindia.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
Subject: Treeview handle
Lines: 38
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2462.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2462.0000
NNTP-Posting-Host: 203.129.254.50
X-Original-NNTP-Posting-Host: 203.129.254.50
Message-ID: <4004f7c1@forums-1-dub>
Date: 14 Jan 2004 00:03:13 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1074067393 203.129.254.50 (14 Jan 2004 00:03:13 -0800)
X-Original-Trace: 14 Jan 2004 00:03:13 -0800, 203.129.254.50
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:7737
Article PK: 735013

Hi all,

I have a treeview named tv_target.
In this treeview i populate the treeview items from the database depending
on the two columns like

example

handle parent_handle
1 -1
2 1
3 2
4 1

I have wiritten code for reading the columns and populating the treeview
from the database
I use insertitemlast for populating the items and insertitemfirst for the
root item.

When i first time run it the insertitemlast populates the treeview item
correctly.It returns handles like
1,2,3,4,5,6
I have a modify button which will again trigger the same code for
populating the treeview from the begining

but it returns handles like 0,4,-1,5,6,2.I had deleted all the items in the
treeview before clicking the modify button.
But insertitem last behave abnormally. iam using u_tvs(for treeview)

Please help

thanks
kishore


Larry Molter Posted on 2004-01-14 13:30:15.0Z
From: "Larry Molter" <lmolter1@tampabay.rr.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
References: <4004f7c1@forums-1-dub>
Subject: Re: Treeview handle
Lines: 50
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165
NNTP-Posting-Host: 4.21.222.131
X-Original-NNTP-Posting-Host: 4.21.222.131
Message-ID: <40054467$1@forums-1-dub>
Date: 14 Jan 2004 05:30:15 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1074087015 4.21.222.131 (14 Jan 2004 05:30:15 -0800)
X-Original-Trace: 14 Jan 2004 05:30:15 -0800, 4.21.222.131
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:7738
Article PK: 735014

From what I've taught and been told, the handle is just a number PB assigns
to each node. I would not rely on their values for any programmatic
purposes. I guess the question is: Does the tree display correctly when
each node is expanded?

Larry

"kishore" <kishore@cgvakindia.com> wrote in message
news:4004f7c1@forums-1-dub...
> Hi all,
>
> I have a treeview named tv_target.
> In this treeview i populate the treeview items from the database depending
> on the two columns like
>
> example
>
> handle parent_handle
> 1 -1
> 2 1
> 3 2
> 4 1
>
> I have wiritten code for reading the columns and populating the treeview
> from the database
> I use insertitemlast for populating the items and insertitemfirst for the
> root item.
>
> When i first time run it the insertitemlast populates the treeview item
> correctly.It returns handles like
> 1,2,3,4,5,6
> I have a modify button which will again trigger the same code for
> populating the treeview from the begining
>
> but it returns handles like 0,4,-1,5,6,2.I had deleted all the items in
the
> treeview before clicking the modify button.
> But insertitem last behave abnormally. iam using u_tvs(for treeview)
>
> Please help
>
> thanks
> kishore
>
>
>
>
>


BMartins Posted on 2004-03-30 15:36:10.0Z
From: "BMartins" <beatriz@pred.com.br>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
References: <4004f7c1@forums-1-dub> <40054467$1@forums-1-dub>
Subject: Re: Treeview handle
Lines: 71
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165
NNTP-Posting-Host: 200.222.217.2
X-Original-NNTP-Posting-Host: 200.222.217.2
Message-ID: <406993ea@forums-1-dub>
Date: 30 Mar 2004 07:36:10 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1080660970 200.222.217.2 (30 Mar 2004 07:36:10 -0800)
X-Original-Trace: 30 Mar 2004 07:36:10 -0800, 200.222.217.2
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:7852
Article PK: 735123

Hi, folks

Its correct, Larry, and if he needs can use data in treeviewitem to know the
value of each code in nodes.

Kishore, see exemples:
ll_Handle = itv_tree.FindItem(CurrentTreeItem!,0)
itv_tree.SelectItem (ll_handle)
itv_tree.getItem(ll_Handle,ltvi_Item)
ls_Code = String(ltvi_Item.Data)

BMartins


"Larry Molter" <lmolter1@tampabay.rr.com> escreveu na mensagem
news:40054467$1@forums-1-dub...

> From what I've taught and been told, the handle is just a number PB
assigns
> to each node. I would not rely on their values for any programmatic
> purposes. I guess the question is: Does the tree display correctly when
> each node is expanded?
>
> Larry
>
> "kishore" <kishore@cgvakindia.com> wrote in message
> news:4004f7c1@forums-1-dub...
> > Hi all,
> >
> > I have a treeview named tv_target.
> > In this treeview i populate the treeview items from the database
depending
> > on the two columns like
> >
> > example
> >
> > handle parent_handle
> > 1 -1
> > 2 1
> > 3 2
> > 4 1
> >
> > I have wiritten code for reading the columns and populating the treeview
> > from the database
> > I use insertitemlast for populating the items and insertitemfirst for
the
> > root item.
> >
> > When i first time run it the insertitemlast populates the treeview item
> > correctly.It returns handles like
> > 1,2,3,4,5,6
> > I have a modify button which will again trigger the same code for
> > populating the treeview from the begining
> >
> > but it returns handles like 0,4,-1,5,6,2.I had deleted all the items in
> the
> > treeview before clicking the modify button.
> > But insertitem last behave abnormally. iam using u_tvs(for treeview)
> >
> > Please help
> >
> > thanks
> > kishore
> >
> >
> >
> >
> >
>
>