Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Controls disappeared after window pfc_refresh()

3 posts in Objects Last posting was on 2004-04-14 18:50:54.0Z
CJ Posted on 2004-04-14 17:37:22.0Z
Reply-To: "CJ" <clai@state.mt.us>
From: "CJ" <clai@state.mt.us>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
Subject: Controls disappeared after window pfc_refresh()
Lines: 22
Organization: State of Montana
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
X-Original-NNTP-Posting-Host: user2996.public.state.mt.us
Message-ID: <407d68be$1@forums-2-dub>
X-Original-Trace: 14 Apr 2004 09:37:18 -0800, user2996.public.state.mt.us
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 14 Apr 2004 09:37:19 -0800, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 14 Apr 2004 09:37:22 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1081960642 10.22.108.75 (14 Apr 2004 09:37:22 -0800)
X-Original-Trace: 14 Apr 2004 09:37:22 -0800, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:7876
Article PK: 735148

Hello, PB people

I have 8 dw controls on one window whose pfc_refresh() has
dw_x.Retrieve(argument) for all those dw controls.

Before I added the 8th dw control, after calling this window's
pfc_refresh(), all 7 other dw controls stayed and were visible.

After I added this 8th dw control and after calling pfc_refresh(), the 8th
dw control just disappeared from the window. I have checked its x and y,
even the visible returns a value of TRUE, but I just don't see it on the
window...

Does anyone know why is this happening and how to fix it?

I'd appreciate your input

Thank you.

CJ


Ken Drendel Posted on 2004-04-14 17:56:26.0Z
From: "Ken Drendel" <NOSPAM_Kend998@yahoo.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
Organization: 198.160.148.250
References: <407d68be$1@forums-2-dub>
X-Newsreader: AspNNTP 1.50 (Takeshi Eto)
Subject: Re: Controls disappeared after window pfc_refresh()
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Original-NNTP-Posting-Host: 64.79.161.46
Message-ID: <407d6d37@forums-2-dub>
X-Original-Trace: 14 Apr 2004 09:56:23 -0800, 64.79.161.46
Lines: 30
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 14 Apr 2004 09:56:23 -0800, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 14 Apr 2004 09:56:26 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1081961786 10.22.108.75 (14 Apr 2004 09:56:26 -0800)
X-Original-Trace: 14 Apr 2004 09:56:26 -0800, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:7877
Article PK: 735153

It is prob in the background - do a dw_1.BringToTop = TRUE


Ken Drendel

On 14 Apr 2004 09:37:22 -0800,
in sybase.public.powerbuilder.objects

CJ <clai@state.mt.us> wrote:
>Hello, PB people
>
>I have 8 dw controls on one window whose pfc_refresh() has
>dw_x.Retrieve(argument) for all those dw controls.
>
>Before I added the 8th dw control, after calling this window's
>pfc_refresh(), all 7 other dw controls stayed and were visible.
>
>After I added this 8th dw control and after calling pfc_refresh(), the 8th
>dw control just disappeared from the window. I have checked its x and y,
>even the visible returns a value of TRUE, but I just don't see it on the
>window...
>
>Does anyone know why is this happening and how to fix it?
>
>I'd appreciate your input
>
>Thank you.
>
>CJ
>
>


CJ Posted on 2004-04-14 18:50:54.0Z
Reply-To: "CJ" <clai@state.mt.us>
From: "CJ" <clai@state.mt.us>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
References: <407d68be$1@forums-2-dub> <407d6d37@forums-2-dub>
Subject: Re: Controls disappeared after window pfc_refresh()
Lines: 40
Organization: State of Montana
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
X-Original-NNTP-Posting-Host: user2996.public.state.mt.us
Message-ID: <407d79f9$1@forums-2-dub>
X-Original-Trace: 14 Apr 2004 10:50:49 -0800, user2996.public.state.mt.us
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 14 Apr 2004 10:50:51 -0800, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 14 Apr 2004 10:50:54 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1081965054 10.22.108.75 (14 Apr 2004 10:50:54 -0800)
X-Original-Trace: 14 Apr 2004 10:50:54 -0800, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:7878
Article PK: 735151

I tried that too; didn't work.
The dw control apparently was still 'On Top' though it's not seen... I know,
I know, it sounds wierd..

"Ken Drendel" <NOSPAM_Kend998@yahoo.com> wrote in message
news:407d6d37@forums-2-dub...
> It is prob in the background - do a dw_1.BringToTop = TRUE
>
>
> Ken Drendel
>
> On 14 Apr 2004 09:37:22 -0800,
> in sybase.public.powerbuilder.objects
> CJ <clai@state.mt.us> wrote:
> >Hello, PB people
> >
> >I have 8 dw controls on one window whose pfc_refresh() has
> >dw_x.Retrieve(argument) for all those dw controls.
> >
> >Before I added the 8th dw control, after calling this window's
> >pfc_refresh(), all 7 other dw controls stayed and were visible.
> >
> >After I added this 8th dw control and after calling pfc_refresh(), the
8th
> >dw control just disappeared from the window. I have checked its x and y,
> >even the visible returns a value of TRUE, but I just don't see it on the
> >window...
> >
> >Does anyone know why is this happening and how to fix it?
> >
> >I'd appreciate your input
> >
> >Thank you.
> >
> >CJ
> >
> >