Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

ASA 9.0.1.1841

2 posts in General Discussion Last posting was on 2004-04-21 18:09:42.0Z
Eric Posted on 2004-04-20 21:50:35.0Z
From: "Eric" <ericr@trans-soft.net>
Newsgroups: ianywhere.public.general
Subject: ASA 9.0.1.1841
Lines: 16
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165
X-Original-NNTP-Posting-Host: 65.248.24.58
Message-ID: <40859b25$1@forums-2-dub>
X-Original-Trace: 20 Apr 2004 14:50:29 -0700, 65.248.24.58
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 20 Apr 2004 14:50:32 -0700, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 20 Apr 2004 14:50:35 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1082497835 10.22.108.75 (20 Apr 2004 14:50:35 -0700)
X-Original-Trace: 20 Apr 2004 14:50:35 -0700, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.general:2978
Article PK: 6446

Hello -

I applied the .1841 efb to my windows XP box and now I can't connect to any
of my ASA 9 servers on linux ( 9.0.0.1120 ) or windows. When I try to
connect I get the following dialog box.

"The information required to display the database in Sybase Central could
not be obtained"

I can still ping them via ODBC manager and isql (9) still seems to work.

Please help.

Eric


Eric Posted on 2004-04-21 18:09:42.0Z
From: "Eric" <ericr@trans-soft.net>
Newsgroups: ianywhere.public.general
References: <40859b25$1@forums-2-dub>
Subject: Re: ASA 9.0.1.1841
Lines: 29
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165
X-Original-NNTP-Posting-Host: 65.248.24.58
Message-ID: <4086b8e4$1@forums-2-dub>
X-Original-Trace: 21 Apr 2004 11:09:40 -0700, 65.248.24.58
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 21 Apr 2004 11:09:41 -0700, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 21 Apr 2004 11:09:42 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1082570982 10.22.108.75 (21 Apr 2004 11:09:42 -0700)
X-Original-Trace: 21 Apr 2004 11:09:42 -0700, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.general:2989
Article PK: 6454

Well I did a little playing around an if I upgrade my ODBC from version 8 to
version 9, Sybase Central works fine. I had been using my 8 driver to
connect and it was working fine until this EBF. I didn't see that using the
9 driver was not required for SybCen to work.

Did I miss something?

"Eric" <ericr@trans-soft.net> wrote in message
news:40859b25$1@forums-2-dub...
> Hello -
>
> I applied the .1841 efb to my windows XP box and now I can't connect to
any
> of my ASA 9 servers on linux ( 9.0.0.1120 ) or windows. When I try to
> connect I get the following dialog box.
>
> "The information required to display the database in Sybase Central could
> not be obtained"
>
> I can still ping them via ODBC manager and isql (9) still seems to work.
>
> Please help.
>
> Eric
>
>