Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

OneBridge not deleting device stores on first synch

2 posts in CE Last posting was on 2004-06-04 08:16:37.0Z
Gil Blumberg Posted on 2004-06-04 03:15:15.0Z
From: "Gil Blumberg" <gil@parliament.govt.nz>
Newsgroups: XCS_GE.CE
Subject: OneBridge not deleting device stores on first synch
Date: Fri, 4 Jun 2004 15:15:15 +1200
Lines: 15
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409
NNTP-Posting-Host: 202.22.18.1
Message-ID: <40bfeb05@solutions.advantagedatabase.com>
X-Trace: 3 Jun 2004 21:22:45 -0700, 202.22.18.1
Path: solutions.advantagedatabase.com!solutions.advantagedatabase.com!202.22.18.1
Xref: solutions.advantagedatabase.com XCS_GE.CE:94
Article PK: 1156416

Hi.

Synching OneBridge 4.1 to Exchange 2000.

After installing OneBridge 4.1 on an Audiovox Falcon, I have now twice come
across the issue where OneBridge isn't prompting to delete all the stores on
the device. As a result, after the synch, there are duplicates on the
device. However, any subsequent synching does not deuplicate on Exchange. I
suspect that this is because this is some sort of "flag" or something that
basically does not recognise that there are other entries in the stores.

Has anyone come across this issue?


Herman Engbers Posted on 2004-06-04 08:16:37.0Z
From: "Herman Engbers" <h.engbers@sigmaxpda.com>
Newsgroups: XCS_GE.CE
References: <40bfeb05@solutions.advantagedatabase.com>
Subject: Re: OneBridge not deleting device stores on first synch
Date: Fri, 4 Jun 2004 10:16:37 +0200
Lines: 53
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
NNTP-Posting-Host: 80.89.232.68
Message-ID: <40c03184@solutions.advantagedatabase.com>
X-Trace: 4 Jun 2004 02:23:32 -0700, 80.89.232.68
Path: solutions.advantagedatabase.com!solutions.advantagedatabase.com!80.89.232.68
Xref: solutions.advantagedatabase.com XCS_GE.CE:95
Article PK: 1156415

Hi,

Yes I've seen this before.

I'm not sure what triggers this and I am still investigating.

We first see another error then when we try to resolve this with an initial
sync we see the error you described.

For some reason some records are duplicated, Then when we request an initial
sync (from the device), We get the question "do you want to remove all
records" anwser with yes.
Sometimes the result is that the "old" are still on the PDA (both the
original and duplicated) AND offcourse allways all records from the server
again (So we have all records double and some triple)

We also see that the records are not duplicated on the Server side.

I feel that it might be caused by a flaw in the programming part that
accesses the databases on the PocketPC.

We see this behaviour at single customer on every user using iPAQ's 5550.
The iPAQ's 2210 of the same customer show no problems.

--
Best regards,

Herman Engbers
Sigmax PDA Solutions
h.engbers@sigmaxpda.com

"Gil Blumberg" <gil@parliament.govt.nz> wrote in message
news:40bfeb05@solutions.advantagedatabase.com...
>
> Hi.
>
> Synching OneBridge 4.1 to Exchange 2000.
>
> After installing OneBridge 4.1 on an Audiovox Falcon, I have now twice
come
> across the issue where OneBridge isn't prompting to delete all the stores
on
> the device. As a result, after the synch, there are duplicates on the
> device. However, any subsequent synching does not deuplicate on Exchange.
I
> suspect that this is because this is some sort of "flag" or something that
> basically does not recognise that there are other entries in the stores.
>
> Has anyone come across this issue?
>
>