Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Images don't appear

2 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2004-07-25 10:05:22.0Z
System Database Posted on 2004-07-21 17:48:41.0Z
Sender: 480d.40fea8c9.1804289383@sybase.com
From: System Database
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Images don't appear
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <40feac79.4836.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 21 Jul 2004 10:48:41 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1090432121 10.22.241.41 (21 Jul 2004 10:48:41 -0700)
X-Original-Trace: 21 Jul 2004 10:48:41 -0700, 10.22.241.41
Lines: 12
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:338
Article PK: 12489

Hi;

Sorry for my english.

I am testing appeon and i have problems with the images in
some controls...like tabs, picture objects(in dw).
Some images are PB graphics but also dont appear. Other are
of a file name with the same problem.

Please, someone to know about this problem.

Regards.


Julie Jiang Posted on 2004-07-25 10:05:22.0Z
From: "Julie Jiang" <julie.jiang@appeon.net>
Newsgroups: sybase.public.appeon
Organization: 61.144.207.174
References: <40feac79.4836.1681692777@sybase.com>
X-Newsreader: AspNNTP 1.50 (Takeshi Eto)
Subject: Re: Images don't appear
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Original-NNTP-Posting-Host: 64.79.161.40
Message-ID: <410386e0$1@forums-2-dub>
X-Original-Trace: 25 Jul 2004 03:09:36 -0700, 64.79.161.40
Lines: 40
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 25 Jul 2004 02:58:21 -0700, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 25 Jul 2004 03:05:22 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1090749922 10.22.108.75 (25 Jul 2004 03:05:22 -0700)
X-Original-Trace: 25 Jul 2004 03:05:22 -0700, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:346
Article PK: 12492

Hi,

Which Appeon for PowerBuilder version are you using? If you are using Appeon
2.7 for PowerBuilder, the following description in the Help file (Picture
Control section) can be useful to you:

1) The name of the picture file cannot be a string that is ended with '!'.
2) The picture directory can be an absolute path or relative path. For example:
this.picturename = "c:\app\about.bmp", or this.picturename = " image\about.bmp".
3) Appeon identifies picture names case-sensitively. The picture name cannot
contain any non ASCII character.
4) If some picture fails to display in the Web application, copy the picture
directly to the ##Web Deployment Path##/image directory. “##Web Deployment
Path##” stands for the folder in the Web server that is configured in Appeon
Developer Config for storing the Web application files.

Pictures cannot display in the Web application if the names of the picture files
are from Database or are dynamically generated.

Regards,
Julie Jiang
Appeon Corporation



On 21 Jul 2004 10:48:41 -0700,
in sybase.public.appeon

<System Database> wrote:
>Hi;
>
>Sorry for my english.
>
>I am testing appeon and i have problems with the images in
>some controls...like tabs, picture objects(in dw).
>Some images are PB graphics but also dont appear. Other are
>of a file name with the same problem.
>
>Please, someone to know about this problem.
>
>Regards.