Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

dw.GetItemDecimal() always returns 0 (zero)?

3 posts in DataWindow .NET Last posting was on 2004-08-24 14:47:04.0Z
Serg Posted on 2004-08-19 11:59:10.0Z
From: "Serg" <serg_NO_SPAM_@alef.ru>
Newsgroups: sybase.public.datawindow.net
Subject: dw.GetItemDecimal() always returns 0 (zero)?
Lines: 7
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441
NNTP-Posting-Host: 62.5.252.66
X-Original-NNTP-Posting-Host: 62.5.252.66
Message-ID: <4124960e@forums-1-dub>
Date: 19 Aug 2004 04:59:10 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1092916750 62.5.252.66 (19 Aug 2004 04:59:10 -0700)
X-Original-Trace: 19 Aug 2004 04:59:10 -0700, 62.5.252.66
X-Authenticated-User: pbtenbeta
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.datawindow.net:168
Article PK: 124599

dw.GetItemDecimal() always returns 0 (zero)?
Did anyone has experienced this?
dw.GetItemDouble() works ok, but if i change type to decimal(2)
dw.GetItemDecimal() always returns 0
I am using dw.net evaluation.


dfish Posted on 2004-08-20 03:55:23.0Z
From: dfish@_no_spam_sybase.com (Dave Fish [Team Sybase])
Newsgroups: sybase.public.datawindow.net
Subject: Re: dw.GetItemDecimal() always returns 0 (zero)?
Organization: Sybase Professional Services
Reply-To: nospam_dfish@sybase.com_nospam
Message-ID: <4125061b.1352074@forums.sybase.com>
References: <4124960e@forums-1-dub>
X-Newsreader: Forte Free Agent 1.21/32.243
NNTP-Posting-Host: vpn-dub-110.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vpn-dub-110.sybase.com
Date: 19 Aug 2004 20:55:23 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1092974123 10.22.120.110 (19 Aug 2004 20:55:23 -0700)
X-Original-Trace: 19 Aug 2004 20:55:23 -0700, vpn-dub-110.sybase.com
Lines: 19
X-Authenticated-User: TeamSybase
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.datawindow.net:173
Article PK: 124603

I'm seeing the same behavior. I'll report it as a bug.

I was able to get the value of the decimal(2) column using
GetItemDouble so you should be able to use that as a workaround.

Regards,
Dave Fish
Sybase

On 19 Aug 2004 04:59:10 -0700, "Serg" <serg_NO_SPAM_@alef.ru> wrote:

>dw.GetItemDecimal() always returns 0 (zero)?
>Did anyone has experienced this?
>dw.GetItemDouble() works ok, but if i change type to decimal(2)
>dw.GetItemDecimal() always returns 0
>I am using dw.net evaluation.
>
>


Jim O'Neil [Sybase] Posted on 2004-08-24 14:47:04.0Z
From: "Jim O'Neil [Sybase]" <joneil_at_sybase_dot_com>
Newsgroups: sybase.public.datawindow.net
Subject: Re: dw.GetItemDecimal() always returns 0 (zero)?
Message-ID: <aikmi0lhkid6halmgngqre2kjueugn5anl@4ax.com>
References: <4124960e@forums-1-dub> <4125061b.1352074@forums.sybase.com>
X-Newsreader: Forte Agent 2.0/32.652
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Original-NNTP-Posting-Host: joneilw2k.sybase.com
X-Original-Trace: 24 Aug 2004 07:53:08 -0700, joneilw2k.sybase.com
Lines: 25
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 24 Aug 2004 07:37:06 -0700, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 24 Aug 2004 07:47:04 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1093358824 10.22.108.75 (24 Aug 2004 07:47:04 -0700)
X-Original-Trace: 24 Aug 2004 07:47:04 -0700, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.datawindow.net:194
Article PK: 124630

It looks like this was detected by QA as CR 364322 and recently fixed.
I am not sure when a patch is expected however.

On 19 Aug 2004 20:55:23 -0700, dfish@_no_spam_sybase.com (Dave Fish

[Team Sybase]) wrote:

>I'm seeing the same behavior. I'll report it as a bug.
>
>I was able to get the value of the decimal(2) column using
>GetItemDouble so you should be able to use that as a workaround.
>
>Regards,
>Dave Fish
>Sybase
>
>On 19 Aug 2004 04:59:10 -0700, "Serg" <serg_NO_SPAM_@alef.ru> wrote:
>
>>dw.GetItemDecimal() always returns 0 (zero)?
>>Did anyone has experienced this?
>>dw.GetItemDouble() works ok, but if i change type to decimal(2)
>>dw.GetItemDecimal() always returns 0
>>I am using dw.net evaluation.
>>
>>