Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Error Generating

4 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2004-09-03 21:57:17.0Z
Jose Posted on 2004-09-02 16:42:55.0Z
Sender: 445a.41374cbf.1804289383@sybase.com
From: Jose
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Error Generating
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <41374d8f.4476.1681692777@sybase.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed; boundary="-=_forums-1-dub41374d8f"
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 2 Sep 2004 09:42:55 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1094143375 10.22.241.41 (2 Sep 2004 09:42:55 -0700)
X-Original-Trace: 2 Sep 2004 09:42:55 -0700, 10.22.241.41
Lines: 2690
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:379
Article PK: 20718

When i generate in Debug Mode, i get the error in Dibujo,
all the windows in the application run well, but when i
generate in Encrypted mode i get the error in the Dibujo2.

Please i need your help ...

I have appeon 2.8 and PowerBUilder 8.0

Thanks

Dibujo2.JPG
Dibujo.JPG

Jose Posted on 2004-09-02 16:44:32.0Z
Sender: 445a.41374cbf.1804289383@sybase.com
From: Jose
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Error Generating
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <41374df0.4483.1681692777@sybase.com>
References: <41374d8f.4476.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 2 Sep 2004 09:44:32 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1094143472 10.22.241.41 (2 Sep 2004 09:44:32 -0700)
X-Original-Trace: 2 Sep 2004 09:44:32 -0700, 10.22.241.41
Lines: 19
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:380
Article PK: 12510

In the dibujo 2, none of the window run, all window fail.

thanks
Jose

> When i generate in Debug Mode, i get the error in Dibujo,
> all the windows in the application run well, but when i
> generate in Encrypted mode i get the error in the Dibujo2.
>
> Please i need your help ...
>
> I have appeon 2.8 and PowerBUilder 8.0
>
> Thanks
>
>
>
> [Attachment: Dibujo2.JPG]
> [Attachment: Dibujo.JPG]


Julie Jiang Posted on 2004-09-03 09:12:25.0Z
From: "Julie Jiang" <julie.jiang@appeon.net>
Newsgroups: sybase.public.appeon
References: <41374d8f.4476.1681692777@sybase.com>
Subject: Re: Error Generating
Lines: 31
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441
NNTP-Posting-Host: 61.144.207.174
X-Original-NNTP-Posting-Host: 61.144.207.174
Message-ID: <41383579@forums-1-dub>
Date: 3 Sep 2004 02:12:25 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1094202745 61.144.207.174 (3 Sep 2004 02:12:25 -0700)
X-Original-Trace: 3 Sep 2004 02:12:25 -0700, 61.144.207.174
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:385
Article PK: 20719

Hi Jose,

You must be using a trial version of Appeon 2.8 non-GA version. What is the
complete version number of Appeon 2.8? Open Control Panel | Add/Remove
Programs, you can get the complete version number by clicking the "support
information" link under Appeon Developer or Appeon Server?

Because the trial version is not GAed yet, it has some minor bugs. As
Appeon engineers verified, with Appeon 2.8 GA version and the latest
internal version, the problem does not exist.

I suggest you try to get a newer version from the same source you get the
problematic version.

Regards,
Julie Jiang
Appeon Corporation

<Jose> wrote in message news:41374d8f.4476.1681692777@sybase.com...
> When i generate in Debug Mode, i get the error in Dibujo,
> all the windows in the application run well, but when i
> generate in Encrypted mode i get the error in the Dibujo2.
>
> Please i need your help ...
>
> I have appeon 2.8 and PowerBUilder 8.0
>
> Thanks
>


Jose Posted on 2004-09-03 21:57:17.0Z
Sender: 2cf6.4138e992.1804289383@sybase.com
From: Jose
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Error Generating
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4138ea4e.2cfe.1681692777@sybase.com>
References: <41383579@forums-1-dub>
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.42
X-Original-Trace: 3 Sep 2004 15:03:58 -0700, 10.22.241.42
Lines: 40
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 3 Sep 2004 14:46:19 -0700, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 3 Sep 2004 14:57:17 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1094248637 10.22.108.75 (3 Sep 2004 14:57:17 -0700)
X-Original-Trace: 3 Sep 2004 14:57:17 -0700, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:390
Article PK: 20720

Julie:
I fix de error, that was caused because the appeon take a
lot of time in reading images, when i delete the file that
have all the images of my windows application, after that i
deploy , that run very well .... that seem a bug of appeon
in the moment that read the images .....

> Hi Jose,
>
> You must be using a trial version of Appeon 2.8 non-GA
> version. What is the complete version number of Appeon
> 2.8? Open Control Panel | Add/Remove Programs, you can
> get the complete version number by clicking the "support
> information" link under Appeon Developer or Appeon Server?
>
> Because the trial version is not GAed yet, it has some
> minor bugs. As Appeon engineers verified, with Appeon 2.8
> GA version and the latest internal version, the problem
> does not exist.
>
> I suggest you try to get a newer version from the same
> source you get the problematic version.
>
> Regards,
> Julie Jiang
> Appeon Corporation
>
> <Jose> wrote in message
> > news:41374d8f.4476.1681692777@sybase.com... When i
> > generate in Debug Mode, i get the error in Dibujo, all
> > the windows in the application run well, but when i
> generate in Encrypted mode i get the error in the Dibujo2.
> > > Please i need your help ...
> >
> > I have appeon 2.8 and PowerBUilder 8.0
> >
> > Thanks
> >
>
>