Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

failed to load class definition

2 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2004-10-13 08:44:59.0Z
Purvi Vani Posted on 2004-10-13 06:55:54.0Z
Sender: 6fb4.416cbab6.1804289383@sybase.com
From: Purvi Vani
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: failed to load class definition
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <416cd179.702e.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 12 Oct 2004 23:55:54 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1097650554 10.22.241.41 (12 Oct 2004 23:55:54 -0700)
X-Original-Trace: 12 Oct 2004 23:55:54 -0700, 10.22.241.41
Lines: 5
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:510
Article PK: 12578

I m using PB9.0,EAServer 5.0, Appeon 2.8. After successfully
deploy the system, when I try to run the application it
gives the error : failed to load class definition :
"nvo_object_name"
Pl. give me solution asap..Thanks


Julie Jiang Posted on 2004-10-13 08:44:59.0Z
From: "Julie Jiang" <julie.jiang@appeon.net>
Newsgroups: sybase.public.appeon
Organization: 219.134.28.254
References: <416cd179.702e.1681692777@sybase.com>
X-Newsreader: AspNNTP 1.50 (Takeshi Eto)
Subject: Re: failed to load class definition
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: web110.discountasp.net
X-Original-NNTP-Posting-Host: web110.discountasp.net
Message-ID: <416ceb0b$1@forums-1-dub>
Date: 13 Oct 2004 01:44:59 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1097657099 64.79.161.40 (13 Oct 2004 01:44:59 -0700)
X-Original-Trace: 13 Oct 2004 01:44:59 -0700, web110.discountasp.net
Lines: 30
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:513
Article PK: 20777

Before deploying the application, make sure the PowerBuilder source code is
error free. The following are suggestions from Appeon engineers:

1) Check whether EXE and DLLs for the application can be successfully generated
under "machine code" mode. Clear all the errors during the generation process.
2) Deploy the application using Appeon Deployment Wizard full deployment.

If the application calls to N-Tier NVOs, make sure the server application is
also configured as an application profile in the Appeon Developer Configuration
window, and the server application is deployed with Appeon Deployment Wizard.

When all the above are done, clear the temporary files in Internet Explorer, and
re-run the application.

If the problem still exists, please set the log mode in AEM to debug and
reproduce the error. Send me the error screenshot, and jaguar.log in
\EAServer\bin as well as log files in \EAServer\bin\appeonlog. If possible,
please also provide the "nvo_object_name" object.

Regards,
Julie

On 12 Oct 2004 23:55:54 -0700,
in sybase.public.appeon

<Purvi Vani> wrote:
>I m using PB9.0,EAServer 5.0, Appeon 2.8. After successfully
>deploy the system, when I try to run the application it
>gives the error : failed to load class definition :
>"nvo_object_name"
>Pl. give me solution asap..Thanks