Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Database connection

5 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2004-10-16 02:22:34.0Z
Purvi Vani Posted on 2004-10-14 05:44:15.0Z
Sender: 376.416e0bb0.1804289383@sybase.com
From: Purvi Vani
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Database connection
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <416e122f.386.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 13 Oct 2004 22:44:15 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1097732655 10.22.241.41 (13 Oct 2004 22:44:15 -0700)
X-Original-Trace: 13 Oct 2004 22:44:15 -0700, 10.22.241.41
Lines: 8
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:514
Article PK: 20781

I m using pb9.0.1 build 7171,Sqlanywhere 8.0 ,EAserver 5.0,
Appeon 2.8 (Trial Version).Application is successfully
deployed.
The connection with Jaguar server is established successful
& NVO is also created.
But connection with Sqlanywhere is not established.Why this
happens ? Is there any problem with version of used software
?


Julie Jiang Posted on 2004-10-15 03:22:43.0Z
From: "Julie Jiang" <julie.jiang@appeon.net>
Newsgroups: sybase.public.appeon
Organization: 219.133.7.61
References: <416e122f.386.1681692777@sybase.com>
X-Newsreader: AspNNTP 1.50 (Takeshi Eto)
Subject: Re: Database connection
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: web110.discountasp.net
X-Original-NNTP-Posting-Host: web110.discountasp.net
Message-ID: <416f4283$1@forums-1-dub>
Date: 14 Oct 2004 20:22:43 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1097810563 64.79.161.40 (14 Oct 2004 20:22:43 -0700)
X-Original-Trace: 14 Oct 2004 20:22:43 -0700, web110.discountasp.net
Lines: 29
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:517
Article PK: 20780

There is no problem with the software that you used. From your description, you
did not set up EAServer JDBC connection cache and map the connection cache to
the application Transaction Object. The EAServer JDBC connection caches are
required by Appeon Web applications to establish the database connection.

Please refer to Chapter 7: EAServer Connection Cache Setup in Appeon Migration
Guide for how to successfully set up connection cache.

If you think the problem is caused by something else, please go to AEM, in the
left-hand tree, expand the Server Properties and open the Log Files
configuration page. Please set the Log Mode in the configuration page to Debug,
reproduce the error again, and send the debug logs jaguar.log at \EAServer\bin
and appeon logs at \EAServer\bin\appeonlog to me.

Regards,
Julie


On 13 Oct 2004 22:44:15 -0700,
in sybase.public.appeon

<Purvi Vani> wrote:
>I m using pb9.0.1 build 7171,Sqlanywhere 8.0 ,EAserver 5.0,
>Appeon 2.8 (Trial Version).Application is successfully
>deployed.
>The connection with Jaguar server is established successful
>& NVO is also created.
>But connection with Sqlanywhere is not established.Why this
>happens ? Is there any problem with version of used software
> ?