Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Select error: Failed to put data to safearray

2 posts in DataWindow .NET Last posting was on 2004-12-01 11:34:18.0Z
Jon D Posted on 2004-12-01 10:26:15.0Z
Sender: 1bc6.41ab492e.1804289383@sybase.com
From: Jon D
Newsgroups: sybase.public.datawindow.net
Subject: Select error: Failed to put data to safearray
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <41ad9c47.3e09.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 1 Dec 2004 02:26:15 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1101896775 10.22.241.41 (1 Dec 2004 02:26:15 -0800)
X-Original-Trace: 1 Dec 2004 02:26:15 -0800, 10.22.241.41
Lines: 9
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.datawindow.net:846
Article PK: 125273

Hi, I've just started getting the following error message
when trying to retrieve data in one of my datawindows :

Select error: Failed to put data to safearray

Any Ideas, I've regenerated my DW but this did not help.
I'm running V1.0 build 4510

Jon


Jon D Posted on 2004-12-01 11:34:18.0Z
Sender: 1bc6.41ab492e.1804289383@sybase.com
From: Jon D
Newsgroups: sybase.public.datawindow.net
Subject: Re: Select error: Failed to put data to safearray
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <41adac39.3efc.1681692777@sybase.com>
References: <41ad9c47.3e09.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 1 Dec 2004 03:34:18 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1101900858 10.22.241.41 (1 Dec 2004 03:34:18 -0800)
X-Original-Trace: 1 Dec 2004 03:34:18 -0800, 10.22.241.41
Lines: 20
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.datawindow.net:847
Article PK: 125272

Hi, I've found the problem, I'd inadvertantly added extra
blank columns to the column specification. I'm not sure why
these columns appeared (name_1 thru name_5), but hey i
deleted them and it's fixed now.

A more meaningful error message may of been helpful !

regards

Jon

> Hi, I've just started getting the following error message
> when trying to retrieve data in one of my datawindows :
>
> Select error: Failed to put data to safearray
>
> Any Ideas, I've regenerated my DW but this did not help.
> I'm running V1.0 build 4510
>
> Jon