Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

why no one answer me ????

3 posts in DataWindow .NET Last posting was on 2004-12-12 17:51:29.0Z
Ramzy Nashaat Ramzy Posted on 2004-12-12 09:18:04.0Z
Reply-To: "Ramzy Nashaat Ramzy" <ramzy.nashaat@connection.com.eg>
From: "Ramzy Nashaat Ramzy" <ramzy.nashaat@connection.com.eg>
Newsgroups: sybase.public.datawindow.net
Subject: why no one answer me ????
Lines: 9
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441
NNTP-Posting-Host: 62.193.104.87
X-Original-NNTP-Posting-Host: 62.193.104.87
Message-ID: <41bc0ccc@forums-1-dub>
Date: 12 Dec 2004 01:18:04 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1102843084 62.193.104.87 (12 Dec 2004 01:18:04 -0800)
X-Original-Trace: 12 Dec 2004 01:18:04 -0800, 62.193.104.87
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.datawindow.net:996
Article PK: 125422

when i try to install Dw.Net 1.5 i have this problem
Microsoft VS 2003 is not installed
and this is wrong the vs 2003 is installed and i did install dw.Net 1.1 and
i am working wiht it
so can any one help me plz
thank you
Ramzy nashaat


Jim O'Neil [Sybase] Posted on 2004-12-12 16:46:52.0Z
From: "Jim O'Neil [Sybase]" <joneil_at_sybase_dot_com>
Newsgroups: sybase.public.datawindow.net
Subject: Re: why no one answer me ????
Message-ID: <vdtor0dd7pbc8d0tvudv2tp284jph2j37n@4ax.com>
References: <41bc0ccc@forums-1-dub>
X-Newsreader: Forte Agent 2.0/32.652
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: vpn-concord-069.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vpn-concord-069.sybase.com
Date: 12 Dec 2004 08:46:52 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1102870012 158.159.8.69 (12 Dec 2004 08:46:52 -0800)
X-Original-Trace: 12 Dec 2004 08:46:52 -0800, vpn-concord-069.sybase.com
Lines: 16
X-Authenticated-User: teamsybase
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.datawindow.net:997
Article PK: 125423

If you don't get an answer here, please follow the beta instructions
for opening a beta case with support. I don't immediatly know why 1.5
would not install if 1.0.1 does.

On 12 Dec 2004 01:18:04 -0800, "Ramzy Nashaat Ramzy"

<ramzy.nashaat@connection.com.eg> wrote:

>when i try to install Dw.Net 1.5 i have this problem
>Microsoft VS 2003 is not installed
>and this is wrong the vs 2003 is installed and i did install dw.Net 1.1 and
>i am working wiht it
>so can any one help me plz
>thank you
>Ramzy nashaat
>


Jim Madderra Posted on 2004-12-12 17:51:29.0Z
Reply-To: "Jim Madderra" <powrsite_software@msn.com>
From: "Jim Madderra" <powrsite_software@msn.com>
Newsgroups: sybase.public.datawindow.net
References: <41bc0ccc@forums-1-dub> <vdtor0dd7pbc8d0tvudv2tp284jph2j37n@4ax.com>
Subject: Re: why no one answer me ????
Lines: 41
Organization: PowrSite Software, Inc
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
X-Original-NNTP-Posting-Host: astound-66-234-222-207.ca.astound.net
Message-ID: <41bc851d@forums-2-dub>
X-Original-Trace: 12 Dec 2004 09:51:25 -0800, astound-66-234-222-207.ca.astound.net
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 12 Dec 2004 09:51:26 -0800, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 12 Dec 2004 09:51:29 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1102873889 10.22.108.75 (12 Dec 2004 09:51:29 -0800)
X-Original-Trace: 12 Dec 2004 09:51:29 -0800, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.datawindow.net:998
Article PK: 125424

Jim,

I don't know if you've seen the site yet, but I believe there's a few things
missing from the beta site. No examples/sample code that work, incomplete
instructions, no beta newsgroup info, etc....

Install on XP SP1 doesn't work correctly (it may have been that I had
originally installed beta 1 on the machine). I installed fresh on another
machine with XP SP2 and no previous PB10 or .NET Datawindow beta fine
(except that the winform samples don't work - seems to have dependency on
.NET Datawindow 1.0?)

Why so little activity in the newsgroups about this? No one able to
proceed?

It would be nice to have a "last updated" on the download page so we can
tell if anything has been updated/fixed since initial beta released.

Thanks - Jim

"Jim O'Neil [Sybase]" <joneil_at_sybase_dot_com> wrote in message
news:vdtor0dd7pbc8d0tvudv2tp284jph2j37n@4ax.com...
> If you don't get an answer here, please follow the beta instructions
> for opening a beta case with support. I don't immediatly know why 1.5
> would not install if 1.0.1 does.
>
> On 12 Dec 2004 01:18:04 -0800, "Ramzy Nashaat Ramzy"
> <ramzy.nashaat@connection.com.eg> wrote:
>
>>when i try to install Dw.Net 1.5 i have this problem
>>Microsoft VS 2003 is not installed
>>and this is wrong the vs 2003 is installed and i did install dw.Net 1.1
>>and
>>i am working wiht it
>>so can any one help me plz
>>thank you
>>Ramzy nashaat
>>
>