Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

i do have the same problem so any one plz reply to me

4 posts in DataWindow .NET Last posting was on 2004-12-15 14:10:39.0Z
Ramzy Nashaat Ramzy Posted on 2004-12-15 09:05:33.0Z
Reply-To: "Ramzy Nashaat Ramzy" <ramzy.nashaat@connection.com.eg>
From: "Ramzy Nashaat Ramzy" <ramzy.nashaat@connection.com.eg>
Newsgroups: sybase.public.datawindow.net
Subject: i do have the same problem so any one plz reply to me
Lines: 11
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441
NNTP-Posting-Host: 62.193.104.87
X-Original-NNTP-Posting-Host: 62.193.104.87
Message-ID: <41bffe5d@forums-1-dub>
Date: 15 Dec 2004 01:05:33 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1103101533 62.193.104.87 (15 Dec 2004 01:05:33 -0800)
X-Original-Trace: 15 Dec 2004 01:05:33 -0800, 62.193.104.87
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.datawindow.net:1072
Article PK: 125498

i did try agin to install Dw.Net 1.5 abd i have the same problem
which is no vs2003 is installed in your machine
and this is not right becuse i was installing Dw.Net 1.0 and i did some
things wiht it
and i did see the instalation instruction and i did it and i have the same
problem
so i need help plz
thank you
Ramzy Nashaat Ramzy


Harshad Rathod Posted on 2004-12-15 13:46:36.0Z
Sender: 69cc.41c03ed0.1804289383@sybase.com
From: Harshad Rathod
Newsgroups: sybase.public.datawindow.net
Subject: Re: i do have the same problem so any one plz reply to me
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <41c04037.69f0.1681692777@sybase.com>
References: <41bffe5d@forums-1-dub>
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.42
X-Original-Trace: 15 Dec 2004 05:46:31 -0800, 10.22.241.42
Lines: 19
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 15 Dec 2004 05:46:32 -0800, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 15 Dec 2004 05:46:36 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1103118396 10.22.108.75 (15 Dec 2004 05:46:36 -0800)
X-Original-Trace: 15 Dec 2004 05:46:36 -0800, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.datawindow.net:1075
Article PK: 125500

Uninstall old version of DW.Net. Manually edit your
registry and ensure that there is entry for vs2003 in the
registry (not sure which one, I am not on my machine). Then
reinstall DW.Net. I had kind of similar issue at one point
and I vaguely remember this process worked.

Good luck.
Harshad

> i did try agin to install Dw.Net 1.5 abd i have the same
> problem which is no vs2003 is installed in your machine
> and this is not right becuse i was installing Dw.Net 1.0
> and i did some things wiht it
> and i did see the instalation instruction and i did it and
> i have the same problem
> so i need help plz
> thank you
> Ramzy Nashaat Ramzy
>
>


Harshad Rathod Posted on 2004-12-15 13:52:29.0Z
Sender: 69cc.41c03ed0.1804289383@sybase.com
From: Harshad Rathod
Newsgroups: sybase.public.datawindow.net
Subject: Re: i do have the same problem so any one plz reply to me
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <41c04198.6a18.1681692777@sybase.com>
References: <41c04037.69f0.1681692777@sybase.com>
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.42
X-Original-Trace: 15 Dec 2004 05:52:24 -0800, 10.22.241.42
Lines: 23
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 15 Dec 2004 05:52:26 -0800, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 15 Dec 2004 05:52:29 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1103118749 10.22.108.75 (15 Dec 2004 05:52:29 -0800)
X-Original-Trace: 15 Dec 2004 05:52:29 -0800, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.datawindow.net:1076
Article PK: 125503

Sorry, when I said "manually edit your registry", I meant
"remove DW.Net reference from registry if any left after
uninstall.

> Uninstall old version of DW.Net. Manually edit your
> registry and ensure that there is entry for vs2003 in the
> registry (not sure which one, I am not on my machine).
> Then reinstall DW.Net. I had kind of similar issue at one
> point and I vaguely remember this process worked.
>
> Good luck.
> Harshad
> > i did try agin to install Dw.Net 1.5 abd i have the same
> > problem which is no vs2003 is installed in your machine
> > and this is not right becuse i was installing Dw.Net 1.0
> > and i did some things wiht it
> > and i did see the instalation instruction and i did it
> > and i have the same problem
> > so i need help plz
> > thank you
> > Ramzy Nashaat Ramzy
> >
> >


dfish Posted on 2004-12-15 14:10:39.0Z
From: dfish@_no_spam_sybase.com (Dave Fish [Team Sybase])
Newsgroups: sybase.public.datawindow.net
Subject: Re: i do have the same problem so any one plz reply to me
Organization: Sybase Professional Services
Reply-To: nospam_dfish@sybase.com_nospam
Message-ID: <41c04577.134406296@forums.sybase.com>
References: <41bffe5d@forums-1-dub>
X-Newsreader: Forte Free Agent 1.21/32.243
X-Original-NNTP-Posting-Host: vpn-dub-041.sybase.com
X-Original-Trace: 15 Dec 2004 06:10:35 -0800, vpn-dub-041.sybase.com
Lines: 30
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 15 Dec 2004 06:10:36 -0800, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 15 Dec 2004 06:10:39 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1103119839 10.22.108.75 (15 Dec 2004 06:10:39 -0800)
X-Original-Trace: 15 Dec 2004 06:10:39 -0800, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.datawindow.net:1077
Article PK: 125502

Did you try running the DWToolBoxReg.exe program in the DataWindow
.NET 1.5 folder?

Regards,
Dave Fish
Sybase

DataWindow .NET Webcast December 16, 2004:
www.customermining.com/Sybase/NETRegPage.html

TeamSybase blogs: http://www.teamsybase.net/blogs

DataWindow.NET code examples available on CodeXchange:
http://datawindownet.codexchange.sybase.com

On 15 Dec 2004 01:05:33 -0800, "Ramzy Nashaat Ramzy"

<ramzy.nashaat@connection.com.eg> wrote:

>i did try agin to install Dw.Net 1.5 abd i have the same problem
>which is no vs2003 is installed in your machine
>and this is not right becuse i was installing Dw.Net 1.0 and i did some
>things wiht it
>and i did see the instalation instruction and i did it and i have the same
>problem
>so i need help plz
>thank you
>Ramzy Nashaat Ramzy
>
>