Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Output Parameter Passing Problem

2 posts in Objects Last posting was on 2005-04-19 14:21:19.0Z
Tom Posted on 2005-04-18 10:14:36.0Z
Sender: 51df.42638818.1804289383@sybase.com
From: Tom
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
Subject: Output Parameter Passing Problem
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4263888c.51e9.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 18 Apr 2005 03:14:36 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1113819276 10.22.241.41 (18 Apr 2005 03:14:36 -0700)
X-Original-Trace: 18 Apr 2005 03:14:36 -0700, 10.22.241.41
Lines: 6
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:8342
Article PK: 735566

Hi all.. I need an output parameter to be passed from a DB2
stored procedure to PowerBuilder application in the front
end. Before the execution of the stored proc, I have
assigned this output variable to -9, in the front end (b 4
the SP execution).... but it is always returning -9 and not
even a 0 for a successful execution(retrieval).


Steve Katz [TeamSybase] Posted on 2005-04-19 14:21:19.0Z
Sender: 1b70.4263d622.1804289383@sybase.com
From: Steve Katz [TeamSybase]
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
Subject: Re: Output Parameter Passing Problem
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <426513da.2b16.1681692777@sybase.com>
References: <4263888c.51e9.1681692777@sybase.com>
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.42
X-Original-Trace: 19 Apr 2005 07:21:14 -0800, 10.22.241.42
Lines: 20
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 19 Apr 2005 07:21:16 -0700, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 19 Apr 2005 07:21:19 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1113920479 10.22.108.75 (19 Apr 2005 07:21:19 -0700)
X-Original-Trace: 19 Apr 2005 07:21:19 -0700, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:8351
Article PK: 735576

I really did post a response here yesterday...really, really
I did.

If you don't need to process a result set, then I would
suggest looking at using an RPCFunc, although you will need
to use an ODBC connection to DB2 instead of a DirectConnect
gateway.

If that doesn't really help you, please post the code you
are currently using.

steve
[TeamSybase]

> Hi all.. I need an output parameter to be passed from a
> DB2 stored procedure to PowerBuilder application in the
> front end. Before the execution of the stored proc, I have
> assigned this output variable to -9, in the front end (b 4
> the SP execution).... but it is always returning -9 and
> not even a 0 for a successful execution(retrieval).