Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

MAL command error

5 posts in General Discussion Last posting was on 2005-05-16 09:29:35.0Z
Fernando Correia Posted on 2005-05-12 14:10:23.0Z
From: "Fernando Correia" <fernando.correia@sybase.pt>
Newsgroups: ianywhere.public.mbusinessanywhere.general
Subject: MAL command error
Lines: 13
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
NNTP-Posting-Host: 193.126.33.232
X-Original-NNTP-Posting-Host: 193.126.33.232
Message-ID: <428363cf@forums-1-dub>
Date: 12 May 2005 07:10:23 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1115907023 193.126.33.232 (12 May 2005 07:10:23 -0700)
X-Original-Trace: 12 May 2005 07:10:23 -0700, 193.126.33.232
X-Authenticated-User: pylonanywhere
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mbusinessanywhere.general:404
Article PK: 17676

I tried to sync and re-sync several times my M-business 5.5 client to my 5.5
Server and always get a
box named Error during Sync with the text:
"Error: the client received an invalid MAL command"
and do not connect!
In the past, by restarting my M-business Sync Server resolve my problem, but
not anymore.
Channels are created and already worked fine.
Thanks,

Fernando Correia


Enrico Pallazzo Posted on 2005-05-12 17:27:25.0Z
From: "Enrico Pallazzo" <enricopallazzo@myway.com>
Newsgroups: ianywhere.public.mbusinessanywhere.general
References: <428363cf@forums-1-dub>
Subject: Re: MAL command error
Lines: 25
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
X-Original-NNTP-Posting-Host: vpn-dub-086.sybase.com
Message-ID: <428391f9$1@forums-2-dub>
X-Original-Trace: 12 May 2005 10:27:21 -0700, vpn-dub-086.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 12 May 2005 10:27:22 -0700, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 12 May 2005 10:27:25 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1115918845 10.22.108.75 (12 May 2005 10:27:25 -0700)
X-Original-Trace: 12 May 2005 10:27:25 -0700, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mbusinessanywhere.general:405
Article PK: 8851

This usually means that you are not connecting to a MBA server and are
instead getting a web page. Are you syncing wirelessly or through a proxy
server?

"Fernando Correia" <fernando.correia@sybase.pt> wrote in message
news:428363cf@forums-1-dub...
>I tried to sync and re-sync several times my M-business 5.5 client to my
>5.5
> Server and always get a
> box named Error during Sync with the text:
> "Error: the client received an invalid MAL command"
> and do not connect!
> In the past, by restarting my M-business Sync Server resolve my problem,
> but
> not anymore.
> Channels are created and already worked fine.
> Thanks,
>
> Fernando Correia
>
>


Fernando Correia Posted on 2005-05-16 09:23:54.0Z
From: "Fernando Correia" <fernando.correia@sybase.pt>
Newsgroups: ianywhere.public.mbusinessanywhere.general
References: <428363cf@forums-1-dub> <428391f9$1@forums-2-dub>
Subject: Re: MAL command error
Lines: 37
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
X-Original-NNTP-Posting-Host: 193.126.33.232
Message-ID: <428866a6$1@forums-2-dub>
X-Original-Trace: 16 May 2005 02:23:50 -0700, 193.126.33.232
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 16 May 2005 02:23:53 -0700, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 16 May 2005 02:23:54 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1116235434 10.22.108.75 (16 May 2005 02:23:54 -0700)
X-Original-Trace: 16 May 2005 02:23:54 -0700, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mbusinessanywhere.general:407
Article PK: 8853

At the time of my problem, my server was localhosted.
Now I'm using a remote Sync server 5.7 and the problem was solved.
What do you mean with a MBA server?
But my objective is getting a web page...

thanks,
Fernando

"Enrico Pallazzo" <enricopallazzo@myway.com> wrote in message
news:428391f9$1@forums-2-dub...
>
> This usually means that you are not connecting to a MBA server and are
> instead getting a web page. Are you syncing wirelessly or through a proxy
> server?
>
>
> "Fernando Correia" <fernando.correia@sybase.pt> wrote in message
> news:428363cf@forums-1-dub...
> >I tried to sync and re-sync several times my M-business 5.5 client to my
> >5.5
> > Server and always get a
> > box named Error during Sync with the text:
> > "Error: the client received an invalid MAL command"
> > and do not connect!
> > In the past, by restarting my M-business Sync Server resolve my problem,
> > but
> > not anymore.
> > Channels are created and already worked fine.
> > Thanks,
> >
> > Fernando Correia
> >
> >
>
>


yadongl.nospam Posted on 2005-05-13 19:31:14.0Z
Sender: 3e9a.4284ff8a.1804289383@sybase.com
From: yadongl.nospam@sybase.com
Newsgroups: ianywhere.public.mbusinessanywhere.general
Subject: Re: MAL command error
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4285007d.3eb3.1681692777@sybase.com>
References: <428363cf@forums-1-dub>
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.42
X-Original-Trace: 13 May 2005 12:31:09 -0700, 10.22.241.42
Lines: 24
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 13 May 2005 12:31:11 -0700, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 13 May 2005 12:31:14 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1116012674 10.22.108.75 (13 May 2005 12:31:14 -0700)
X-Original-Trace: 13 May 2005 12:31:14 -0700, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mbusinessanywhere.general:406
Article PK: 17677

Have you tried 'testing connection' for the server profile
you created? Usually that tells you more information on
what's wrong.

If you need info on how to test connection, please refer to
this for an example: http://tinyurl.com/agvhu

HTH

-Yadong

> I tried to sync and re-sync several times my M-business
> 5.5 client to my 5.5 Server and always get a
> box named Error during Sync with the text:
> "Error: the client received an invalid MAL command"
> and do not connect!
> In the past, by restarting my M-business Sync Server
> resolve my problem, but not anymore.
> Channels are created and already worked fine.
> Thanks,
>
> Fernando Correia
>
>


Fernando Correia Posted on 2005-05-16 09:29:35.0Z
From: "Fernando Correia" <fernando.correia@sybase.pt>
Newsgroups: ianywhere.public.mbusinessanywhere.general
References: <428363cf@forums-1-dub> <4285007d.3eb3.1681692777@sybase.com>
Subject: Re: MAL command error
Lines: 32
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
NNTP-Posting-Host: 193.126.33.232
X-Original-NNTP-Posting-Host: 193.126.33.232
Message-ID: <428867ff$1@forums-1-dub>
Date: 16 May 2005 02:29:35 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1116235775 193.126.33.232 (16 May 2005 02:29:35 -0700)
X-Original-Trace: 16 May 2005 02:29:35 -0700, 193.126.33.232
X-Authenticated-User: pylonanywhere
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mbusinessanywhere.general:408
Article PK: 8852

Yes, I tested my connection and it was OK.

Fernando

<yadongl.nospam@sybase.com> wrote in message
news:4285007d.3eb3.1681692777@sybase.com...
> Have you tried 'testing connection' for the server profile
> you created? Usually that tells you more information on
> what's wrong.
>
> If you need info on how to test connection, please refer to
> this for an example: http://tinyurl.com/agvhu
>
> HTH
>
> -Yadong
>
> > I tried to sync and re-sync several times my M-business
> > 5.5 client to my 5.5 Server and always get a
> > box named Error during Sync with the text:
> > "Error: the client received an invalid MAL command"
> > and do not connect!
> > In the past, by restarting my M-business Sync Server
> > resolve my problem, but not anymore.
> > Channels are created and already worked fine.
> > Thanks,
> >
> > Fernando Correia
> >
> >