Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

problems with my dws retrieve...

2 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2005-05-23 01:08:24.0Z
luis `perez Posted on 2005-05-19 22:16:12.0Z
From: "luis `perez" <tatocorreo81@hotmail.com>
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: problems with my dws retrieve...
Lines: 11
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
X-Original-NNTP-Posting-Host: 201.136.226.236
Message-ID: <428d1028@forums-2-dub>
X-Original-Trace: 19 May 2005 15:16:08 -0700, 201.136.226.236
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 19 May 2005 15:16:09 -0700, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 19 May 2005 15:16:12 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1116540972 10.22.108.75 (19 May 2005 15:16:12 -0700)
X-Original-Trace: 19 May 2005 15:16:12 -0700, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:880
Article PK: 20945

Hi i have problems with my dws when i want to retrieve them, takes date
data type param vars like 'mm/dd/yyyy' when i have configurated mi AEM like
'dd/mm/yyyy' why ?

My PB VERSION IS 8.0.4, EAServer 2.8
i don't receive any error message when i retrieve dws and it doesn't work
only in my appeon web application

what i have to do? Thanks.


Julie Jiang Posted on 2005-05-23 01:08:24.0Z
From: "Julie Jiang" <julie.jiang@appeon.net>
Newsgroups: sybase.public.appeon
References: <428d1028@forums-2-dub>
Subject: Re: problems with my dws retrieve...
Lines: 193
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441
NNTP-Posting-Host: 61.144.207.54
X-Original-NNTP-Posting-Host: 61.144.207.54
Message-ID: <42912d08@forums-1-dub>
Date: 22 May 2005 18:08:24 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1116810504 61.144.207.54 (22 May 2005 18:08:24 -0700)
X-Original-Trace: 22 May 2005 18:08:24 -0700, 61.144.207.54
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:883
Article PK: 20940

To avoid problem, please make sure the date format setting in PowerBuilder,
in AEM, and in the Control Panel Regional Options all match. “mm/dd/yyyy”
format in PB but “dd/mm/yyyy” format in AEM, so the different format
settings cause retrieve failed. We recommend you to use default “mm/dd/yyyy”
format.

We have designed a small test case that does DataWindow retrieve with
"mm/dd/yyyy", it works well in our environment. Please test whether it
works for you.

Regards,
Julie

"luis `perez" <tatocorreo81@hotmail.com> wrote in message
news:428d1028@forums-2-dub...
> Hi i have problems with my dws when i want to retrieve them, takes date
> data type param vars like 'mm/dd/yyyy' when i have configurated mi AEM
like
> 'dd/mm/yyyy' why ?
>
> My PB VERSION IS 8.0.4, EAServer 2.8
> i don't receive any error message when i retrieve dws and it doesn't work
> only in my appeon web application
>
> what i have to do? Thanks.
>
>