Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

problems with my web server configuration...

2 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2005-05-26 12:49:34.0Z
Luis Perez Posted on 2005-05-26 03:25:17.0Z
From: "Luis Perez" <tatocorreo81@hotmail.com>
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: problems with my web server configuration...
Lines: 9
Organization: StarShoes
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
X-Original-NNTP-Posting-Host: 201.133.185.247
Message-ID: <42954199$1@forums-2-dub>
X-Original-Trace: 25 May 2005 20:25:13 -0700, 201.133.185.247
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 25 May 2005 20:25:14 -0700, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 25 May 2005 20:25:17 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1117077917 10.22.108.75 (25 May 2005 20:25:17 -0700)
X-Original-Trace: 25 May 2005 20:25:17 -0700, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:889
Article PK: 12735

Hi, when i try to start up my web server it has problems to comunicate whit
my appeon server, i have followed the instructions to configurate my apache
server from my readme.txt file i don't know what is happening with it, how
can i find the solution? or how can i find the specific problem?
suggestions...

Thanks...


Julie Jiang Posted on 2005-05-26 12:49:34.0Z
From: "Julie Jiang" <julie.jiang@appeon.net>
Newsgroups: sybase.public.appeon
References: <42954199$1@forums-2-dub>
Subject: Re: problems with my web server configuration...
Lines: 114
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative; boundary="----=_NextPart_000_06AF_01C56233.E2B45390"
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441
X-Original-NNTP-Posting-Host: 210.21.221.178
Message-ID: <4295c5d9@forums-2-dub>
X-Original-Trace: 26 May 2005 05:49:29 -0700, 210.21.221.178
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 26 May 2005 05:49:31 -0700, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 26 May 2005 05:49:34 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1117111774 10.22.108.75 (26 May 2005 05:49:34 -0700)
X-Original-Trace: 26 May 2005 05:49:34 -0700, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:890
Article PK: 12736

Hi Luis,
 
Did you follow the instructions in the Appeon Installation Guide that has accompanied the version you are using?  The configuration steps provided in the Installation Guide have been tested for multiple times and are proven to be correct.  You can also get the Installation Guide from http://www.appeon.net/support/manuals/.
 
If you still have issues, please paste the instructions (the steps you have taken) on configuring the Apache server, and provide the error information in this post.  With the information we would be easier to judge what the problem is.
 
Thanks,
Julie
 
 
 
 
 
"Luis Perez" <tatocorreo81@hotmail.com> wrote in message news:42954199$1@forums-2-dub...
> Hi, when i try to start up my web server it has problems to comunicate whit
> my appeon server, i have followed the instructions to configurate my apache
> server from my readme.txt file i don't know what is happening with it, how
> can i find the solution? or how can i find the specific problem?
> suggestions...
>
> Thanks...
>
>