Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

ASP.NET and MBusiness Server

2 posts in General Discussion Last posting was on 2005-06-10 20:21:55.0Z
Glen Ho Posted on 2005-06-10 10:14:32.0Z
From: "Glen Ho" <glen@sybase.co.za>
Newsgroups: ianywhere.public.mbusinessanywhere.general
Subject: ASP.NET and MBusiness Server
Lines: 13
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
X-Original-NNTP-Posting-Host: 192.168.2.78
Message-ID: <42a9e6e4$1@sybmail.sybase.co.za>
X-Original-Trace: 10 Jun 2005 12:15:48 -0700, 192.168.2.78
NNTP-Posting-Host: sqlprd.sybase.co.za
X-Original-NNTP-Posting-Host: sqlprd.sybase.co.za
Date: 10 Jun 2005 03:14:32 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1118398472 192.96.139.1 (10 Jun 2005 03:14:32 -0700)
X-Original-Trace: 10 Jun 2005 03:14:32 -0700, sqlprd.sybase.co.za
X-Authenticated-User: techsupp
Path: forums-1-dub!sybmail.sybase.co.za
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mbusinessanywhere.general:421
Article PK: 17681

Hi All

I have a small problem.
When running an ASP.NET application on MBusiness client, I get the following
error:
"Object reference not set to an instance of an object"

When I run the same app in IE, it does work.
Can anyone help?

Thanks


Chris Grim Posted on 2005-06-10 20:21:55.0Z
User-Agent: Microsoft-Entourage/11.1.0.040913
Subject: Re: ASP.NET and MBusiness Server
From: Chris Grim <chrisgrim@hotmail.com>
Newsgroups: ianywhere.public.mbusinessanywhere.general
Message-ID: <BECF4472.129C%chrisgrim@hotmail.com>
References: <42a9e6e4$1@sybmail.sybase.co.za>
Mime-version: 1.0
Content-type: text/plain; charset="US-ASCII"
Content-transfer-encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: macgrimreaper.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: macgrimreaper.sybase.com
Date: 10 Jun 2005 13:21:55 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1118434915 10.22.46.251 (10 Jun 2005 13:21:55 -0700)
X-Original-Trace: 10 Jun 2005 13:21:55 -0700, macgrimreaper.sybase.com
Lines: 28
X-Authenticated-User: techsupp
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mbusinessanywhere.general:427
Article PK: 8868

Glen,

ASP.net has some custom objects that work in IE but no one else's browser.
I am guess that you are using one of these high level elements and that the
object doesn't exist in our client. You can get a clue by doing view source
in the desktop IE and using the line number we generate in the JS error to
figure out what it is doing. Does it work in Pocket IE?

Chris...

On 6/10/05 3:14 AM, in article 42a9e6e4$1@sybmail.sybase.co.za, "Glen Ho"

<glen@sybase.co.za> wrote:

> Hi All
>
> I have a small problem.
> When running an ASP.NET application on MBusiness client, I get the following
> error:
> "Object reference not set to an instance of an object"
>
> When I run the same app in IE, it does work.
> Can anyone help?
>
> Thanks
>
>