Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Admin Interface : SSL?

4 posts in General Discussion Last posting was on 2005-08-11 12:28:16.0Z
C. Owen Posted on 2005-08-10 18:40:58.0Z
Sender: 380e.42fa4956.1804289383@sybase.com
From: C. Owen
Newsgroups: ianywhere.public.mbusinessanywhere.general
Subject: Admin Interface : SSL?
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <42fa4a3a.381b.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 10 Aug 2005 11:40:58 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1123699258 10.22.241.41 (10 Aug 2005 11:40:58 -0700)
X-Original-Trace: 10 Aug 2005 11:40:58 -0700, 10.22.241.41
Lines: 9
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mbusinessanywhere.general:522
Article PK: 8928

Hello - I asked before but never got a reply; is there
anyway to force the Admin Interface (Web) to go through SSL?
- the default port for UIport is 8091 - there is a setting
for UISSLport but I can't seem to get any connection there
let alone force all admin web connections to a secure port -
note: the client sync connections are all forced to secure
connections without problems -

chris o.


Enrico Pallazzo Posted on 2005-08-10 20:25:30.0Z
From: "Enrico Pallazzo" <enricopallazzo@myway.com>
Newsgroups: ianywhere.public.mbusinessanywhere.general
References: <42fa4a3a.381b.1681692777@sybase.com>
Subject: Re: Admin Interface : SSL?
Lines: 18
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
NNTP-Posting-Host: vpn-dub-163.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vpn-dub-163.sybase.com
Message-ID: <42fa62ba$1@forums-1-dub>
Date: 10 Aug 2005 13:25:30 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1123705530 10.22.120.163 (10 Aug 2005 13:25:30 -0700)
X-Original-Trace: 10 Aug 2005 13:25:30 -0700, vpn-dub-163.sybase.com
X-Authenticated-User: techsupp
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mbusinessanywhere.general:523
Article PK: 17713

There is no way with 5.7 to make the UI use SSL. Its a feature we put in
6.0.

<C. Owen> wrote in message news:42fa4a3a.381b.1681692777@sybase.com...
> Hello - I asked before but never got a reply; is there
> anyway to force the Admin Interface (Web) to go through SSL?
> - the default port for UIport is 8091 - there is a setting
> for UISSLport but I can't seem to get any connection there
> let alone force all admin web connections to a secure port -
> note: the client sync connections are all forced to secure
> connections without problems -
>
> chris o.