Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Hot key signe on button object not appear on pb10

5 posts in Objects Last posting was on 2005-08-26 03:42:55.0Z
Mrinal Posted on 2005-08-19 09:42:32.0Z
Sender: 4e55.4305a8dc.1804289383@sybase.com
From: Mrinal
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
Subject: Hot key signe on button object not appear on pb10
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4305a982.4e59.1681692777@sybase.com>
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.42
X-Original-Trace: 19 Aug 2005 02:42:27 -0700, 10.22.241.42
Lines: 8
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 19 Aug 2005 02:42:30 -0700, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 19 Aug 2005 02:42:32 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1124444552 10.22.108.75 (19 Aug 2005 02:42:32 -0700)
X-Original-Trace: 19 Aug 2005 02:42:32 -0700, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:8532
Article PK: 735757

Hi All,

Hot key signe on button object not appear on pb10. How to do
?

Thanx

Mrinal


Philip Salgannik Posted on 2005-08-19 12:42:22.0Z
From: "Philip Salgannik" <philemaxNOSPAM@comcast.net>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
References: <4305a982.4e59.1681692777@sybase.com>
Subject: Re: Hot key signe on button object not appear on pb10
Lines: 20
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
NNTP-Posting-Host: c-24-60-144-203.hsd1.ma.comcast.net
X-Original-NNTP-Posting-Host: c-24-60-144-203.hsd1.ma.comcast.net
Message-ID: <4305d3ae$1@forums-1-dub>
Date: 19 Aug 2005 05:42:22 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1124455342 24.60.144.203 (19 Aug 2005 05:42:22 -0700)
X-Original-Trace: 19 Aug 2005 05:42:22 -0700, c-24-60-144-203.hsd1.ma.comcast.net
X-Authenticated-User: pbtenbeta
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:8533
Article PK: 735754

Configure XP :-) ?

--
This is a FAQ, read Help, then search
www.groups.google.com/advanced_group_search

pbm_thisusuallydoesnothelp:-))
Philip Salgannik

<Mrinal> wrote in message news:4305a982.4e59.1681692777@sybase.com...
> Hi All,
>
> Hot key signe on button object not appear on pb10. How to do
> ?
>
> Thanx
>
> Mrinal


Mrinal Posted on 2005-08-19 13:11:28.0Z
Sender: 50db.4305d8b4.1804289383@sybase.com
From: Mrinal
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
Subject: Re: Hot key signe on button object not appear on pb10
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4305da7c.50f7.1681692777@sybase.com>
References: <4305d3ae$1@forums-1-dub>
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.42
X-Original-Trace: 19 Aug 2005 06:11:24 -0700, 10.22.241.42
Lines: 22
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 19 Aug 2005 06:11:26 -0700, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 19 Aug 2005 06:11:28 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1124457088 10.22.108.75 (19 Aug 2005 06:11:28 -0700)
X-Original-Trace: 19 Aug 2005 06:11:28 -0700, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:8534
Article PK: 735756

Yes

> Configure XP :-) ?
>
> --
> This is a FAQ, read Help, then search
> www.groups.google.com/advanced_group_search
>
> pbm_thisusuallydoesnothelp:-))
> Philip Salgannik
>
> <Mrinal> wrote in message
> > news:4305a982.4e59.1681692777@sybase.com... Hi All,
> >
> > Hot key signe on button object not appear on pb10. How
> > to do ?
> >
> > Thanx
> >
> > Mrinal
>
>


Bruce Armstrong [TeamSybase] Posted on 2005-08-19 13:51:33.0Z
From: "Bruce Armstrong [TeamSybase]" <NOCANSPAM_bruce.armstrong@teamsybase.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
Subject: Re: Hot key signe on button object not appear on pb10
Organization: TeamSybase
Reply-To: NOCANSPAM_bruce.armstrong@teamsybase.com
Message-ID: <qqobg1tru7r5um1pqcs17h9ccif1s01qpn@4ax.com>
References: <4305d3ae$1@forums-1-dub> <4305da7c.50f7.1681692777@sybase.com>
X-Newsreader: Forte Agent 2.0/32.652
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: 68-190-226-38.static.lsan.ca.charter.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: 68-190-226-38.static.lsan.ca.charter.com
Date: 19 Aug 2005 06:51:33 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1124459493 68.190.226.38 (19 Aug 2005 06:51:33 -0700)
X-Original-Trace: 19 Aug 2005 06:51:33 -0700, 68-190-226-38.static.lsan.ca.charter.com
Lines: 41
X-Authenticated-User: TeamSybase
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:8535
Article PK: 735758

What Philip is trying to tell you is that the behavior you're seeing
is a Windows XP behavior that PowerBuilder is complying with. If you
want to turn it off, you right click on your Windows desktop, select
properties, select the Appearance tab on that dialog, click the
Effects command button, and then turn the check off on the "Hide
underline characters for keyboard navigation until I press the Alt
key" option.

On 19 Aug 2005 06:11:28 -0700, Mrinal wrote:

>Yes
>
>> Configure XP :-) ?
>>
>> --
>> This is a FAQ, read Help, then search
>> www.groups.google.com/advanced_group_search
>>
>> pbm_thisusuallydoesnothelp:-))
>> Philip Salgannik
>>
>> <Mrinal> wrote in message
>> > news:4305a982.4e59.1681692777@sybase.com... Hi All,
>> >
>> > Hot key signe on button object not appear on pb10. How
>> > to do ?
>> >
>> > Thanx
>> >
>> > Mrinal
>>
>>

Bruce Armstrong [TeamSybase]
http://www.teamsybase.com

In Defense of Top Posting
http://alpage.ath.cx/toppost/toppost.htm

Preach the gospel at all times. If necessary, use words. - Francis of Assisi
http://www.needhim.org


Andrew Giulinn Posted on 2005-08-26 03:42:55.0Z
From: "Andrew Giulinn" <NO.oscar.SPAM@dsa.com.au>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
References: <4305d3ae$1@forums-1-dub> <4305da7c.50f7.1681692777@sybase.com> <qqobg1tru7r5um1pqcs17h9ccif1s01qpn@4ax.com>
Subject: Re: Hot key signe on button object not appear on pb10
Lines: 59
Organization: Daniel Systems Australia
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
NNTP-Posting-Host: eth9935.sa.adsl.internode.on.net
X-Original-NNTP-Posting-Host: eth9935.sa.adsl.internode.on.net
Message-ID: <430e8fbf@forums-1-dub>
Date: 25 Aug 2005 20:42:55 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1125027775 150.101.15.206 (25 Aug 2005 20:42:55 -0700)
X-Original-Trace: 25 Aug 2005 20:42:55 -0700, eth9935.sa.adsl.internode.on.net
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:8543
Article PK: 735767

We are seeing the same thing as Mrinal.

With PB10.2 Build 8085 and with the XP setting you mention set on, I see no
underlines on menu or button in my PB application (as expected). When I
press the ALT key, the underlines show on the menus, but not on the buttons.

Mrinal, what version/build of PB are you using?

--
Andrew Giulinn
Senior Analyst/Programmer
Integrated Aviation Software Pty Ltd

"Bruce Armstrong [TeamSybase]" <NOCANSPAM_bruce.armstrong@teamsybase.com>

wrote in message news:qqobg1tru7r5um1pqcs17h9ccif1s01qpn@4ax.com...
> What Philip is trying to tell you is that the behavior you're seeing
> is a Windows XP behavior that PowerBuilder is complying with. If you
> want to turn it off, you right click on your Windows desktop, select
> properties, select the Appearance tab on that dialog, click the
> Effects command button, and then turn the check off on the "Hide
> underline characters for keyboard navigation until I press the Alt
> key" option.
>
> On 19 Aug 2005 06:11:28 -0700, Mrinal wrote:
>
>>Yes
>>
>>> Configure XP :-) ?
>>>
>>> --
>>> This is a FAQ, read Help, then search
>>> www.groups.google.com/advanced_group_search
>>>
>>> pbm_thisusuallydoesnothelp:-))
>>> Philip Salgannik
>>>
>>> <Mrinal> wrote in message
>>> > news:4305a982.4e59.1681692777@sybase.com... Hi All,
>>> >
>>> > Hot key signe on button object not appear on pb10. How
>>> > to do ?
>>> >
>>> > Thanx
>>> >
>>> > Mrinal
>>>
>>>
>
> Bruce Armstrong [TeamSybase]
> http://www.teamsybase.com
>
> In Defense of Top Posting
> http://alpage.ath.cx/toppost/toppost.htm
>
> Preach the gospel at all times. If necessary, use words. - Francis of
> Assisi
> http://www.needhim.org