Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Unknow Problems

2 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2005-09-21 10:11:57.0Z
Sebastian Cubillo Posted on 2005-09-20 16:05:19.0Z
From: "Sebastian Cubillo" <sebasinc@hotmail.com>
Newsgroups: sybase.public.appeon
Organization: 196.40.62.160
X-Newsreader: AspNNTP 1.50 (Takeshi Eto)
Subject: Unknow Problems
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: web110.discountasp.net
X-Original-NNTP-Posting-Host: web110.discountasp.net
Message-ID: <4330333f$1@forums-1-dub>
Date: 20 Sep 2005 09:05:19 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1127232319 64.79.161.40 (20 Sep 2005 09:05:19 -0700)
X-Original-Trace: 20 Sep 2005 09:05:19 -0700, web110.discountasp.net
Lines: 23
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:1150
Article PK: 12873

Hi, I got troubles with my application.

I got a completely functional windows application, I already migrate it into web
with appeon, with several changes, but in win still works!!!

So when I run it in the Internet Explorer 6 SP2 browser, everything goes nice,
until there is some errors in the page and the browser displays this message:

Line: 192
Char: 4
Error: 'ocx' is null or not an object
Code: 0
URL: http://localhost:9988/facturacion/index.htm

This error occurs always when I open certain page where there are the same
components than all the application, there is nothing special with this page,
however, in win this page works fine and in the deploy there is no errors, the
process complete flawless. What could happend???? What means the error??? and
the most important, HOW FIX IT?????

VERY APPRECIATE ANY HELP.. TNKS
Sebastian Cubillo
Optec Sistemas


Sally Li Posted on 2005-09-21 10:11:57.0Z
From: "Sally Li" <appeon.support@appeon.com>
Newsgroups: sybase.public.appeon
References: <4330333f$1@forums-1-dub>
Subject: Re: Unknow Problems
Lines: 146
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative; boundary="----=_NextPart_000_0C5B_01C5BED7.BBA25030"
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
NNTP-Posting-Host: 210.21.221.178
X-Original-NNTP-Posting-Host: 210.21.221.178
Message-ID: <433131ed@forums-1-dub>
Date: 21 Sep 2005 03:11:57 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1127297517 210.21.221.178 (21 Sep 2005 03:11:57 -0700)
X-Original-Trace: 21 Sep 2005 03:11:57 -0700, 210.21.221.178
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:1152
Article PK: 21065

Hi Sebastian,
 
Please check whether the application calls DLL and OCX files when the error occurs.  If you did so, ensure that the DLL and OCX files are deployed to the Web Server correctly. For how to correctly deploy the DLL and OCX files to the Web Server, please refer to the Configuring Additional Files tab section in Appeon Developer User Guide. 
 
If the application does not call any DLL or OCX file, please remove all the files cached in Internet Explorer, and remove the temporary files in C:\WINNT\Downloaded Program Files, and then run the application again and see whether the error still occurs.
 
Regards
Sally
"Sebastian Cubillo" <sebasinc@hotmail.com> wrote in message news:4330333f$1@forums-1-dub...
Hi, I got troubles with my application.

I got a completely functional windows application, I already migrate it into web
with appeon, with several changes, but in win still works!!!

So when I run it in the Internet Explorer 6 SP2 browser, everything goes nice,
until there is some errors in the page and the browser displays this message:

Line: 192
Char: 4
Error: 'ocx' is null or not an object
Code: 0
URL: http://localhost:9988/facturacion/index.htm

This error occurs always when I open certain page where there are the same
components than all the application, there is nothing special with this page,
however, in win this page works fine and in the deploy there is no errors, the
process complete flawless. What could happend???? What means the error??? and
the most important, HOW FIX IT?????

VERY APPRECIATE ANY HELP.. TNKS
Sebastian Cubillo
Optec Sistemas