Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

MDAcompact - Password Policy don`t work ?

2 posts in General Discussion Last posting was on 2005-11-22 13:23:57.0Z
tobi Posted on 2005-11-17 13:48:47.0Z
Sender: 6219.437c8957.1804289383@sybase.com
From: tobi
Newsgroups: ianywhere.public.pylonanywhere.general
Subject: MDAcompact - Password Policy don`t work ?
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <437c8a3f.622a.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 17 Nov 2005 05:48:47 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1132235327 10.22.241.41 (17 Nov 2005 05:48:47 -0800)
X-Original-Trace: 17 Nov 2005 05:48:47 -0800, 10.22.241.41
Lines: 13
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.pylonanywhere.general:707
Article PK: 10638

Hi,

I have a problem with the password policy in pylonanywhere.
we are using the T-Mobile MDAcompact as mobile device. I
have created a policy that every 15 minutes when the device
is off - it should ask for the password. But that don`t
work. It now ask the user every time he put the device off.
?? We are using the same policy for MDAIII Users, and there
it is working without problems ?
Please help me - i don`t know what to do ?? Thx you.

Regards,
Tobi


Matt Posted on 2005-11-22 13:23:57.0Z
From: "Matt" <mteskey@n0spam.sybase.com>
Newsgroups: ianywhere.public.pylonanywhere.general
References: <437c8a3f.622a.1681692777@sybase.com>
Subject: Re: MDAcompact - Password Policy don`t work ?
Lines: 30
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1506
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1506
X-Original-NNTP-Posting-Host: mteskey-xp.sybase.com
Message-ID: <43831a40$1@forums-2-dub>
X-Original-Trace: 22 Nov 2005 05:16:48 -0800, mteskey-xp.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 22 Nov 2005 05:16:49 -0800, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 22 Nov 2005 05:23:57 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1132665837 10.22.108.75 (22 Nov 2005 05:23:57 -0800)
X-Original-Trace: 22 Nov 2005 05:23:57 -0800, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.pylonanywhere.general:720
Article PK: 10643

Tobi:

Can you post the version of the Pylon Anywhere server and client you are
using?

We have not specifically tested with or certified MDA devices, but I will
see what I can find.
http://www.ianywhere.com/products/supported_platforms_pylonanywhere.html

Thanks..

Matt..

<tobi> wrote in message news:437c8a3f.622a.1681692777@sybase.com...
> Hi,
>
> I have a problem with the password policy in pylonanywhere.
> we are using the T-Mobile MDAcompact as mobile device. I
> have created a policy that every 15 minutes when the device
> is off - it should ask for the password. But that don`t
> work. It now ask the user every time he put the device off.
> ?? We are using the same policy for MDAIII Users, and there
> it is working without problems ?
> Please help me - i don`t know what to do ?? Thx you.
>
> Regards,
> Tobi