Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

EAS 5.22 crashes after a while

3 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2005-11-18 20:23:49.0Z
Marco Meoni Posted on 2005-11-17 16:47:01.0Z
Sender: 6965.437cb2e7.1804289383@sybase.com
From: Marco Meoni
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: EAS 5.22 crashes after a while
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <437cb405.6981.1681692777@sybase.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed; boundary="-=_forums-1-dub437cb405"
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 17 Nov 2005 08:47:01 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1132246021 10.22.241.41 (17 Nov 2005 08:47:01 -0800)
X-Original-Trace: 17 Nov 2005 08:47:01 -0800, 10.22.241.41
Lines: 323
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:1233
Article PK: 12912

Hi,
I'm using EAS 5.22 with PB9 and Appeon 3.1.
EAS has started by hand runnig serverstart.bat. Deployed PB
apps work fine for a while, till EAS stucks and crashes (in
the picture the msg I get if I close the dos window).
Any ideas?
And, morover, how can I set EAS up as a service?
thanks
Marco

jaguar_crash.JPG

Julie Jiang Posted on 2005-11-18 10:16:58.0Z
From: "Julie Jiang" <julie.jiang@appeon.com>
Newsgroups: sybase.public.appeon
References: <437cb405.6981.1681692777@sybase.com>
Subject: Re: EAS 5.22 crashes after a while
Lines: 95
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative; boundary="----=_NextPart_000_02F0_01C5EC6B.297BC440"
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
X-Original-NNTP-Posting-Host: 210.21.221.178
Message-ID: <437da880@forums-2-dub>
X-Original-Trace: 18 Nov 2005 02:10:08 -0800, 210.21.221.178
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 18 Nov 2005 02:10:08 -0800, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 18 Nov 2005 02:16:58 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1132309018 10.22.108.75 (18 Nov 2005 02:16:58 -0800)
X-Original-Trace: 18 Nov 2005 02:16:58 -0800, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:1234
Article PK: 21098

Is it because you shut down Appeon Serverin an abnormal way?  Please take the following steps to shut down Appeon Server:
Step 1 – Open EAServer Manager.
Step 2 – Select Servers | server_name, where server_name is the server which EAServer Manager is connected.
Step 3 – Select File | Shutdown server_name. 
 
If EAServer gets stucked even before you close the Dos window: I suggest you look into the EAServer and Appeon Server log files for the possible error (under EAServer\bin\jaguar.log and EAServer\appeonlog\).  You can send the log files to me, or contact your account manager or responsible technical support
for more direct support!
 
Please just follow the instructions in EAServer documents for setting up EAS as a service.  However, if EAS is set as a service, the PDF printing by Appeon Server will not work.
 
Regards,
Julie

<Marco Meoni> wrote in message news:437cb405.6981.1681692777@sybase.com...
Hi,
I'm using EAS 5.22 with PB9 and Appeon 3.1.
EAS has started by hand runnig serverstart.bat. Deployed PB
apps work fine for a while, till EAS stucks and crashes (in
the picture the msg I get if I close the dos window).
Any ideas?
And, morover, how can I set EAS up as a service?
thanks
Marco


david pascuzzi Posted on 2005-11-18 20:23:49.0Z
From: "david pascuzzi" <pascuzzi@sybase.com>
Newsgroups: sybase.public.appeon
References: <437cb405.6981.1681692777@sybase.com> <437da880@forums-2-dub>
Subject: Re: EAS 5.22 crashes after a while
Lines: 133
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative; boundary="----=_NextPart_000_0019_01C5EC42.50041A50"
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2527
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2527
NNTP-Posting-Host: pascuzzi-w2k.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: pascuzzi-w2k.sybase.com
Message-ID: <437e3855$1@forums-1-dub>
Date: 18 Nov 2005 12:23:49 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1132345429 10.20.18.144 (18 Nov 2005 12:23:49 -0800)
X-Original-Trace: 18 Nov 2005 12:23:49 -0800, pascuzzi-w2k.sybase.com
X-Authenticated-User: techsupp
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:1236
Article PK: 12911

If you want to run iot as a service and have the pdf printing to work, use a thrid party tool like Service+ to start eas ( have it run the serverstart script). Then the pdf printing will work.
 

--
David
Try Sybase Products On Line Visit
www.try.sybase.com
"Julie Jiang" <julie.jiang@appeon.com> wrote in message news:437da880@forums-2-dub...
Is it because you shut down Appeon Serverin an abnormal way?  Please take the following steps to shut down Appeon Server:
Step 1 – Open EAServer Manager.
Step 2 – Select Servers | server_name, where server_name is the server which EAServer Manager is connected.
Step 3 – Select File | Shutdown server_name. 
 
If EAServer gets stucked even before you close the Dos window: I suggest you look into the EAServer and Appeon Server log files for the possible error (under EAServer\bin\jaguar.log and EAServer\appeonlog\).  You can send the log files to me, or contact your account manager or responsible technical support
for more direct support!
 
Please just follow the instructions in EAServer documents for setting up EAS as a service.  However, if EAS is set as a service, the PDF printing by Appeon Server will not work.
 
Regards,
Julie

<Marco Meoni> wrote in message news:437cb405.6981.1681692777@sybase.com...
Hi,
I'm using EAS 5.22 with PB9 and Appeon 3.1.
EAS has started by hand runnig serverstart.bat. Deployed PB
apps work fine for a while, till EAS stucks and crashes (in
the picture the msg I get if I close the dos window).
Any ideas?
And, morover, how can I set EAS up as a service?
thanks
Marco