Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

3.1 install Issue

2 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2006-01-06 23:29:43.0Z
kam Posted on 2006-01-06 18:05:03.0Z
Sender: 2757.43beaf0d.1804289383@sybase.com
From: kam
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: 3.1 install Issue
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <43beb14f.2789.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 6 Jan 2006 10:05:03 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1136570703 10.22.241.41 (6 Jan 2006 10:05:03 -0800)
X-Original-Trace: 6 Jan 2006 10:05:03 -0800, 10.22.241.41
Lines: 5
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:1278
Article PK: 21118

I'm just downloaded the 3.1 install from the sybase website
and am trying to install it on a clean machine (never had PB
or EAServer before). I loaded PB10 and upgraded to 10.2
build 8100. When I start the Appeon Install I do not have
an option to load the Appeon Developer. What am I missing?


Chuck Kahn Posted on 2006-01-06 23:29:43.0Z
From: "Chuck Kahn" <chuck.kahn@lmco.com>
Newsgroups: sybase.public.appeon
References: <43beb14f.2789.1681692777@sybase.com>
Subject: Re: 3.1 install Issue
Lines: 14
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1506
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1506
X-Original-NNTP-Posting-Host: dsl-216-229-35-156.cos.pcisys.net
Message-ID: <43befaaf@forums-2-dub>
X-Original-Trace: 6 Jan 2006 15:18:07 -0800, dsl-216-229-35-156.cos.pcisys.net
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 6 Jan 2006 15:18:08 -0800, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 6 Jan 2006 15:29:43 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1136590183 10.22.108.75 (6 Jan 2006 15:29:43 -0800)
X-Original-Trace: 6 Jan 2006 15:29:43 -0800, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:1279
Article PK: 21116

Make sure you are using the Developer version for the install. If you are
using the Enterprise version, it would not have the Appeon Developer option.

Chuck

<kam> wrote in message news:43beb14f.2789.1681692777@sybase.com...
> I'm just downloaded the 3.1 install from the sybase website
> and am trying to install it on a clean machine (never had PB
> or EAServer before). I loaded PB10 and upgraded to 10.2
> build 8100. When I start the Appeon Install I do not have
> an option to load the Appeon Developer. What am I missing?