Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Jaguar Server Error at starting

2 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2006-05-19 02:30:13.0Z
Paty Posted on 2006-05-17 17:08:05.0Z
Reply-To: "Paty" <pramirez@innova.com.mx>
From: "Paty" <pramirez@innova.com.mx>
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Jaguar Server Error at starting
Lines: 681
Organization: Innova
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2869
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
NNTP-Posting-Host: server.innova.com.mx
X-Original-NNTP-Posting-Host: server.innova.com.mx
Message-ID: <446b5875@forums-1-dub>
Date: 17 May 2006 10:08:05 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1147885685 200.76.225.51 (17 May 2006 10:08:05 -0700)
X-Original-Trace: 17 May 2006 10:08:05 -0700, server.innova.com.mx
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:1449
Article PK: 13009

Hello to all,

I'm new at using Appeon 3.0, actually I'm evaluating it to migrate my
applications to WEB. My applications are currently in Power Builder 9.0.1
Build 7204, so I had upgraded it to the build 7578 required to install
Appeon, Then I have installed Appeon Server, EAserver 5.2 and Appeon
Developer without errors in the same computer in order to run my tests but
when I have tried to start Jaguar server I always get the following error:





What Am I Doing wrong?

Can anybody give me a Clue??

Thanks in Advance...

Paty

clip_image002.jpg

Sally Li Posted on 2006-05-19 02:30:13.0Z
Reply-To: "Sally Li" <sally.li@appeon.com>
From: "Sally Li" <sally.li@appeon.com>
Newsgroups: sybase.public.appeon
References: <446b5875@forums-1-dub>
Subject: Re: Jaguar Server Error at starting
Lines: 117
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative; boundary="----=_NextPart_000_0140_01C67B2F.59BB8A20"
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
NNTP-Posting-Host: 59.37.60.2
X-Original-NNTP-Posting-Host: 59.37.60.2
Message-ID: <446d2db5@forums-1-dub>
Date: 18 May 2006 19:30:13 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1148005813 59.37.60.2 (18 May 2006 19:30:13 -0700)
X-Original-Trace: 18 May 2006 19:30:13 -0700, 59.37.60.2
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:1454
Article PK: 21196

Hi Paty,
 
According to the pop-up message, please go to %JAGUAR%\Sybase\EAServer\dll folder and make sure the libjcc.dll file is there.
If there is no problem for the DLL , please let me know and attached the Jaguar.log file in %JAGUAR%\Bin. (%JAGUAR% stands for the installation path of EAServer.)
 
Regards
Sally Li
 
"Paty" <pramirez@innova.com.mx> wrote in message news:446b5875@forums-1-dub...
> Hello to all,
>
>     I'm new at using Appeon 3.0, actually I'm evaluating it to migrate my
> applications to WEB. My applications are currently in Power Builder 9.0.1
> Build 7204, so I had upgraded it to the build 7578 required to install
> Appeon, Then I have installed Appeon Server, EAserver 5.2 and Appeon
> Developer without errors in the same computer in order to run my tests but
> when I have tried to start Jaguar server I always get the following error:
>
>
>
>
>
> What Am I Doing wrong?
>
> Can anybody give me a Clue??
>
> Thanks in Advance...
>
> Paty
>
>
>