Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

ob 5.5 and new mail or reply in device

2 posts in Lotus Last posting was on 2006-12-07 10:19:09.0Z
bo Posted on 2006-12-01 12:58:53.0Z
From: "bo" <bopedibop@spray.se>
Newsgroups: XCS_GE.Lotus
Subject: ob 5.5 and new mail or reply in device
Date: Fri, 1 Dec 2006 13:58:53 +0100
Lines: 14
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
NNTP-Posting-Host: 62.65.82.71
Message-ID: <45702617@solutions.advantagedatabase.com>
X-Trace: 1 Dec 2006 05:54:47 -0700, 62.65.82.71
Path: solutions.advantagedatabase.com!solutions.advantagedatabase.com!62.65.82.71
Xref: solutions.advantagedatabase.com XCS_GE.Lotus:174
Article PK: 1156809

Hi

If I reply or write a new mail in my ppc or m600 it looks good in lotus
notes, but if i look in my webmail i cant see anything, but if i mark
evereything i can see the message.

If i re-save the mail in notes it looks good in webmail.

I have tried ie and firefox, same problem, tried gmail same thing, or
exchange.

Anyone have an ide?


bo Posted on 2006-12-07 10:19:09.0Z
From: "bo" <bopedibop@spray.se>
Newsgroups: XCS_GE.Lotus
References: <45702617@solutions.advantagedatabase.com>
Subject: Re: ob 5.5 and new mail or reply in device
Date: Thu, 7 Dec 2006 11:19:09 +0100
Lines: 26
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
NNTP-Posting-Host: 62.65.82.71
Message-ID: <4577ea03@solutions.advantagedatabase.com>
X-Trace: 7 Dec 2006 03:16:35 -0700, 62.65.82.71
Path: solutions.advantagedatabase.com!solutions.advantagedatabase.com!62.65.82.71
Xref: solutions.advantagedatabase.com XCS_GE.Lotus:175
Article PK: 1156814

I have this problem on two installations of OB, i have tried changing the
notes client to 6.5.4 or 7.02, (if i send mail from the nc it looks good.)
Something is really wrong.

C?mon, give me a clue somebody...

****
""Fffff "

"bo" <bopedibop@spray.se> skrev i meddelandet
news:45702617@solutions.advantagedatabase.com...

> Hi
>
> If I reply or write a new mail in my ppc or m600 it looks good in lotus
> notes, but if i look in my webmail i cant see anything, but if i mark
> evereything i can see the message.
>
> If i re-save the mail in notes it looks good in webmail.
>
> I have tried ie and firefox, same problem, tried gmail same thing, or
> exchange.
>
> Anyone have an ide?
>